مهاجرت به کشورهای اروپایی (وکیل مهاجرت به اروپا، تحصیل یا زندگی در اروپا)

مهاجرت به کشورهای اروپایی (وکیل مهاجرت به اروپا، تحصیل یا زندگی در اروپا)

بر خلاف آنچه که در بسیاری از تبلیغات ماهواره ای گفته می شود، زندگی و کار در خارج، امری آسان و  بی زحمت نیست. وکیل پایه یک دادگستری یا دیگر مشاورانی که متقاضیان مهاجرت را توجیه می کنند، موظف هستند که واقعیت ها را به او بگویند و او را از زیر و بم کار آگاه سازند. اگرچه اروپا و به ویژه کشورهای اروپای غربی، خدمات رفاهی قابل توجهی دارند، لازم است که برای مهاجرت با برنامه ای مشخص اقدام شود.

متأسفانه تبلیغات ماهواره ای، تنها مخاطبان را گمراه می کنند و بیشتر کسانی که در کشورهای ایران یا افغانستان ادعای وکالت در امر مهاجرت را دارند، با رشته حقوق و حرفه وکالت، کمترین آشنایی ندارند. از سوی دیگر، بسیاری از وکلا و کارشناسان حقوقی نیز به طور عملی وارد زمینه مهاجرت نشده اند.

هیچ کس امکانات چشمگیر زندگی را در قاره اروپا انکار نمی کند، اما ما از شما می خواهیم برای پیگیری اهداف مهاجرتی خود، برنامه ریزی داشته باشید.

روش های بسیاری برای رسیدن به اروپا وجود دارد، اما بی گمان شما باید راهی را برگزینید که کمترین خطر و هزینه را برای شما در بر دارد. باید آگاه باشید که افرادی که با عنوان «آدم پران» در زمینه مهاجرت فعالیت می کنند، در بیشتر موارد غیر قابل اعتماد هستند و از سوی دیگر، کسانی که از همان آغاز کار از شما برای سرمایه گذاری در کشورهای اروپایی دعوت می کنند، همه واقعیت را به شما نمی گویند.

با بهره مندی از اطلاعات درست مهاجرتی، شما می توانید با ویزایی ارزان به اروپا وارد شوید به در بهترین کشورهای اروپایی، با هزینه ای در حدود ۴۰ میلیون تا ۵۰ میلیون تومان در سال، یک خانواده دو یا سه نفره را به راحتی اداره کنید. آغاز کار مهاجرت با سرمایه ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومانی و حتی مهاجرت به اروپا با هزینه بیش از ۵۰۰ هزار دلار، خطر بزرگ و غیر قابل توجیه است. شما می توانید با یک مشاوره رایگان تلفنی با موسسه حقوقی ملک پور، کم خطرترین و ارزان ترین راه ها را برای مهاجرت به اروپا بیابید.

ما در موسسه حقوقی ملک پور، منافع خود را همسو و هماهنگ با منافع موکلان خود تعریف می کنیم و به قاعده برد-برد اعتقاد داریم. با این نتیجه رسیده ایم که هر موکلی که از خدمات موسسه حقوقی ملک پور راضی باشد، موکلان بیشتری برای این موسسه به همراه خواهد داشت. به همین دلیل پس از ارائه مشاوره های تخصصی به شما، راه هایی پیش پای شما می گذاریم که کمترین هزینه را برای شما در بر داشته باشند.

بسیاری از کسانی که ادعا می کنند سال ها در زمینه مهاجرت سابقه دارند، نمی توانند حتی ۱۰۰ مورد پرونده موفق مهاجرت به شما ارائه دهند. موسسه حقوقی ملک پور تنها در دو سال گذشته با افتخار بیش از دویست پرونده مهاجرتی موفق در کارنامه خود دارد. این کارنامه موفق، تنها در سایه اعتماد و رضایت مشتریان پرشمار مؤسسه حقوقی ملک پور به دست آمده است.

با گفت و گو با مشاوران و وکلای مؤسسه حقوقی ملک پور و همچنین با مراجعه به بانک اطلاعات مهاجرت پایگاه اینترنتی این مؤسسه، شما می توانید آگاهی های کافی را درباره مهاجرت به اروپا به دست آورید. یادآوری می شود که مشاوره تلفنی با کارشناسان مؤسسه حقوقی ملک پور رایگان است. بر خلاف برخی مؤسسات که برای هزینه مشاوره تلفنی، مبلغی روی قبض تلفن موکلان خود اضافه می کنند، مؤسسه ما هیچ هزینه ای به شما تحمیل نمی کند.

مهاجرت تنها در صورتی می تواند شما را به اهدافتان برساند که همراه با آگاهی و برنامه ریزی باشد و مهاجرت بی برنامه و شتابزده، نه تنها به پیشرفت شما کمکی نمی کند، چه بسا که به قول معروف، شما را از چاله به چاه بیاندازد. کف خیابان های اروپا با طلا پوشیده نشده است. به یاد داشته باشید که ما نمی خواهیم شما را بترسانیم یا شما را دلسرد کنیم. ما بهترین مشاوره ها را به شما ارائه می دهیم تا بیشترین رضایت را از مهاجرت خود به دست آورید.

مؤسسه حقوقی ملک پور با بیش از ۲۵ کارشناس و کارمند، تلاش می کند بیشترین آگاهی را درباره امر مهاجرت در اختیار شما بگذارد.  تنها زمانی باید برای مهاجرت اقدام کنید که از همه مزایا و معایت این کار آگاه باشید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (5 نظرات, میانگین: 4٫00 از طریق 5)
Loading...
59 پاسخ
  1. بهار گفته:

    سلام.پسری ۱۷ساله دارم که مایلم قبل از مشمول شدن برای ادامه تحصیل ازکشور خارج بشه البته درمدارس تیزهوشان هست و دانش آموز بسیار خوبی هست.کشور مورد نظرم سوئد هست.خودم ۴۰ساله لیسانس فیزیک کاربردی دارم و شغل همسرم آزاد هست.یک دختر سه ساله هم دارم.میتونم خودم از طریق تحصیل زبان اقدام کنم و بعنوان سرپرست باشم طوریکه بقیه خانواده همراه من باشند؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      بله دوست گرامی می توانید برای ویزای تحصیلی اقدام داشته باشید و سپس خانواده خود را نیز همراه ببرید که فرزندانتان بتوانند از شرایط تحصیل رایگان بهره مند گردند. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  2. رجبی گفته:

    با سلام
    من لیسانس گرافیک دارم و همسرم لیسانس عمران میخوایم ب سوئد مهاجرت کنیم ایلتس نداریم ولی با زبان آشنایی داریم در حدی ک از پس خودمون بر بیایم . از چ طریق تحصیلی واینکه کدوم رشته بهتره ک ادامه تحصیل بده میشه رفت یا باید از طریق دیگه ای اقدام کنیم
    شهر مد‌ نظر هم اوربو هست ۴ سال در زمینه واردات کار کردم و همسرم عکاس و سوشال مدیا هم بلد هست . و اینکه چه مقدار باید هزینه کنیم . و چه جوری با شما میشه ارتباط برقرار کرد

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز برای ورود به سوئد از طریق تحصیل باید مدرک زبان خود را ارائه نمایید اگر بتوانید آیلتس ۵٫۵ ارائه دهید می توانید در ابتدا برای دوره زبان اقدام نمایید و سپس وارد تحصیل و یا کار شوید تا بتوانید اقامت خود را اخذ نمایید . برای اطلاعات کاملتر می توانید با کارشناسان mie تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  3. رجبی گفته:

    با سلام
    من لیسانس گرافیک دارم و همسرم لیسانس عمران میخوایم ب سوئد مهاجرت کنیم ایلتس نداریم ولی با زبان آشنایی داریم در حدی ک از پس خودمون بر بیایم . از چ طریق تحصیلی میشه رفت یا باید از طریق دیگه ای اقدام کنیم
    شهر مد‌ نظر هم اوربو هست ۴ سال در زمینه واردات کار کردم و همسرم عکاس و سوشال مدیا هم بلد هست . و اینکه چه مقدار باید هزینه کنیم . و چه جوری با شما میشه ارتباط برقرار کرد

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست گرامی بهترین روشی که برای مهاجرت به سوئد وجود دارد این است که بتوانید از طریق تحصیل اقدام نمایید و سپس بتوانید وارد بازار کار شوید برای اطلاعات کاملتر می توانید با کارشناسان mie تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  4. زهرا گفته:

    سلام من۲۷ سالمه همسرم ارشد راه از آزاد زنجان و خودم ارشد سازه از آزاد تبریز دارم و یک فرزند تو راه داریم
    دلم نمیخاد مدرک دانشگاه آزاد ارائه بدم قصد دارم برا ارشد بخونم و انشالا از دانشگاه تهران قبول بشم که فک میکنم دو سالی طول بکشه
    اول میخاستم بدونم کدوم گرایش عمران بهتره برا من آب یا سازه ( مدرک کارشناسیم آب هست) و کدوم کشور رو توصیه میکنید مخصوصا از کشورهای اسکاندیناوی برای مهاجرت خانوادگی

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز در زمانی که قصد اقدام دارید بهتر است اطلاعات را مجدد دریافت نمایید اما تفاوتی بین کشورها نیست بستگی به زمان اقدام دارد که باید بررسی نمایید که چه رشته ای ارائه خواهد شد همچنین از نظر بازار کار در مدتی که قصد اقدام دارید بررسی نمایید اما در حال حاضر گرایش سازه مورد توجه بیشتری می باشد از لحاظ بازار کار نیز در حال حاضر بیشتر مورد توجه است برای اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان دفاتر mie تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  5. سمانه گفته:

    با سلام ،من ۲۰ساله هستم و دوسال دیگه لیسانسمو در رشته مهندسی صنایع در دانشگاه غیر انتفاعی ابرار میگیرم ،در حال حاضر هم مشغول گذراندن زبان المانی در اموزشگاه گوته هستم ،میخواستم ببینم با توجه به اینکه دانشگام مطرح نیست باز هم میتونم از المان ویزای تحصیلی بگیرم ؟ و تو رزومم چیا باید باشه که قبول کنن

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست گرامی در حال حاضر امکان پذیر است و می توانید اقدام نمایید اما با توجه به اینکه قانون در حال تغییر است بهتر است در زمانی که قصد اقدام دارید مشاوره کامل و دقیق داشته باشید تا بتوانید اطلاعات درستی را داشته باشید اما در حال حاضر برای اخذ پذیرش از آلمان باید حتما مدرک زبان آلمانی داشته باشید و با توجه به طولانی بودن مدت پروسه ویزا ممکن است با مشکلاتی مواجه شوید که برای اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان دفاتر mie تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  6. Javad گفته:

    سلام،من لیسانس IT هستم دارای و مدرک دیگری از موسسه خصوصی ایران دارم و یکسال سابقه کار مرتبط با رشته ام ،برای اقامت آلمان چیکار باید بکنم

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست گرامی می توانید برای ویزای جستجوی کار آلمان اقدام نمایید و از این طریق وارد بازار کار شوید تا بتوانید اقامت خود را اخذ نمایید علاوه بر این بهتر است اطلاعات کامل خود را بفرمایید تا امکان راهنایی بیشتر وجود داشته باشد برای اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان دفاتر mie تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  7. ساني گفته:

    سلام من ٣٥سالمه ،دكتراي رياضي دارم ، اما پول و سرمايه ندارم،چطور ميتونم به يكي از كشورهاي اروپايي يا آمريكايي محاجرت كنم؟
    لطفا راهنماييم كنيد

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست گرامی باید رزومه کامل خود را ذکر نمایید اما می توانید برای ویزای کار در کشورهای متفاوتی مانند استرالیا ، نیوزلند ، اتریش ، آلمان و کانادا اقدام نمایید که باید امتیاز آن را کسب کنید برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان حقوقی مشاوره نمایید

      پاسخ
  8. آزیتا گفته:

    سلام.من باردارم و اوایل خرداد زایمان میکنم.خیلی دوست دارم با زایمان در یک کشور اروپایی اقامت اون کشور بگیرم.ممنون میشم راهنمایی کنید.

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز کشورهای اروپایی دارای سیستم خون هستند یعنی تابعیت از پدر و مادر به فرزند منتقل می شود به همین دلیل با تولد فرزند امکان اخذ اقامت و تابعیت وجود ندارد و باید روش دیگری را برای مهاجرت خود انتخاب نمایید که برای اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان حقوقی مشاوره نمایید.

      پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      بله دوست گرامی امکان پذیر است و می توانید اقدام نمایید روش های متعدد و کشورهای متعددی برای مهاجرت وجود دارد که باید شرایط شما کاملا بررسی گردد تا بتوان اطلاعات دقیقی را ارائه دارد برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  9. Raziye گفته:

    سلام من دانشجوی سال آخر داروسازی هستم و مقاله هم دارم برای مهاجرت به آلمان باید چیکار کنم اگر برم امکان داره با همین مدرک مشغول به کار بشم یا باید مدرکم رو معادل کنم اونجا؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست گرامی با توجه به اینکه مدارک پزشک های ایرانی مورد تایید نمی باشد باید در ابتدا مدرک شما معادل گردد تا بتوانید برای کار و یا حتی تخصص اقدام نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  10. احسان گفته:

    سلام من ۱۸ سالمه کمربند مشکی دان ۴ تکواندو دارم میخواستم باری اقامت اروپا اقدام کنم چیکار باید بکنم ؟ وچقدر احتمال داره پذیرفته بشم

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست گرامی در حال حاضر می توانید برای تحصیل و برای کشورهای متعددی در اروپا مانند هلند ، دانمارک ، انگلیس ، آلمان و …. اقدام نمایید و سپس از طریق تخصصی که دارید وارد بازار کار شوید برای اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان حقوقی مشاوره نمایید .

      پاسخ
  11. زینب احمدی گفته:

    باسلام خدمت شما عزیزان
    من احمدی هستم و حدود ۳ ساله که در کشور اتریش به همراه پسره کوچکم پذیرفته شدم ولی من دو فرزند دیگر که زیر سن هستند هم در ایران دارم میخواستم اونهارو هم پیشه خودم بیارم ولی نمیدونم چطور باید اینکار رو انجام بدم لطفن به من کمک کنید من مادری هستم که به مدت ۴ ساله که بچهامو ندیدم لطفن من رو راهنمایی کنید
    با تشکر

    پاسخ
  12. ایمان گفته:

    سلام
    من نرم افزار های مرتبط به معماری مثل تری دی مکس و اتوکد رو یاد دارم . می خواهم خارج کشور کار کنم . می تونم ویزای کار با این نرم افزار ها بگیرم ؟ یا کارفرمای در کانادا یا اروپا پیدا کنم ؟ کارم راحته یا خیلی سخته ؟ هزینه زیادی می بره واسم یا خیر ؟
    من شنیدم این نرم افزارها رو ان طرف کمتر کسی یاد داره نمی دانم درسته یا نه

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز برای اخذ ویزای کار می توانید در کشورهای اتریش و آلمان ویزای جستجوی کار اخذ نمایید و برای ویزای کار کانادا باید امتیاز لازم را کسب نمایید با مدارک فوق می توانید کار مناسب خود را در کشور پیدا نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر mie تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  13. حسین گفته:

    سلام دوستان من ۲۹ سالمه مجردم و از نخبگان هستم میشه برای مهاجرت به کانادا وکیل مهاجرتی معرفی کنین؟ممنونم.

    پاسخ
  14. alireza گفته:

    درود.
    وقتتون بخیر.
    من نابینا هستم و ۱۸ ساله هستم.
    برای پیشرفت دوست دارم به خارج از کشور مهاجرت کنم.
    برنامه ای که دارم اینه که اول اقامتم رو بگیرم، و بعد شروع به تحصیل بکنم، از چه راهی میتونم با کمترین حزینه اقدام بکنم؟، خیلی لطف میکنید اگه کامل راهنماییم کنید.
    موفق باشید.

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز برای اخذ اقامت روش های متعددی وجود دارد می توانید در ابتدا از تحصیل اقدام نمایید و سپس وارد بازار کار شوید تا بتوانید اقامت خود را اخذ نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  15. رویا گفته:

    سلام من ۲۷ساله کارشناس بیهوشی هستم ومجرد سابقه دوسال کاردارم میخواستم ازطریق رشتم مهاجرت کنم به هرکشوری که منوبااین رشته پذیراباشن ولی چندموسسه که اعلام کردن گفتم فقط بامدرک پرستاری میشه وبااین مدرک نمیتونن راهنماییم کنن لطفا اگه راهی وجود داره راهنمایی کنید ممنون

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز روش های متعددی برای مهاجرت شما وجود دارد اما لازم است که قبل از هر اقدامی شرایط شما به طور کامل بررسی گردد که می توانید با دفاتر mie برای اطلاعات بیشتر تماس حاصل نمایید
      با تشکر

      پاسخ
  16. مجید گفته:

    سلام . بنده شاغل شرکت مرغ زربال هستم و استخدام رسمی هستم قصد مهاجرت دارم به کشوری که امکان اقامتدگرفتن راحتتر فقط قصددارم با همسرم مهاجرت کنیم

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      سلام
      برای مهاجرت روش های بسیاری وجود دارد که می توانید اقدام نمایید اما باید شرایط شما به طور کامل بررسی گردد.
      برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  17. احسان گفته:

    سلام من و خانمم آرایشگر هستیم هردوتامون هم مدرک آرایشگری داریم و میخوایم اقامت یکی از کشورهای اروپایی رو بگیریم،لطفا راهنمایی کنید.

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز باید اطلاعات کاملی از خود را ذکر بفرمایید اما با مدارک فنی و حرفه ای امکان مهاجرت وجود ندارد برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      در ابتدا بهتر است شرایط خود را به طور کامل بیان نمایید تا مورد بررسی قرار گیرد برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر mie تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  18. حسین گفته:

    سلام من دو سال پبش در اروپا بودم و در کشور هلند درخواست اقامت دادم و انگشت اقامت هلند را دارم متاسفانه بعد از مدتی به خاطر یه سری مشکلات مجبور به دیپورت خود شدم خواستم ببینم بعد از دیپورت کردنم آیا اثر انگشتم در هلند پاک شده یا نه و اگه دوباره بیام اروپا با مشکلی جهت اقامت مواجه نمیشم؟ممنون میشم راهنماییم کنید

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست گرامی باید شرایط شما توسط کارشناسان کاملا بررسی گردد که برای این امر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  19. سمانه جوشنک گفته:

    سلام من فوق لیسانس گرافیک دارم و کار طراحی لباس انجام میدم سابقه کارهای فرهنگی در ایران دارم و می‌خوام برای دکترا برم فرانسه میشه لطفا راهنمایی کنید.

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست گرامی بله می توانید اقدام نمایید اما باید در ابتدا سوپروایزر پیدا کنید و سپس بتوانید وارد مقطع دکترا شوید برای اطلاعات کاملتر می توانید با کارشناسان حقوقی مشاوره نمایید.

      پاسخ
  20. حامد گفته:

    سلام من وهمسر وپسر ۴ساله ام قصد رفتن به اروپا روداریم بنده ۱۵ساله در ایران قالب ساز هستم ودر تولید قطعات صنعتی فعال لطفا راهنمایی بفرمایید و هزینه اقامت رو ممنون

    پاسخ
  21. مشاور حقوقی گفته:

    سلام وخسته نباشید،ببخشید من ۱۹ سال سن دارم وامسال در رشته ای ورزش داری عنوال اول جهانی(طلای مسابقات جهانی تکواندو۲.۱۷،برنز مسابقات جهانی ۲۰۱۷ تکواندو )و همچنین در زمینه ای اختراعات در سطح کشور داری مقام های اول تا چهارم کشوری هستم و در زمینه ی هوافضا دارای عنوان هستم و همچنین در زمینه های علمی دیگر صاحب مقام اول کشوری هستم،خواستم بدونم بااین رزومه کدوم کشور میتونم بورسیه بگیرم که بتونم دانشگاه و ورزشم رو ادامه دهم؟؟؟ممنونم میشم از راهنمایی وکمکتون؟؟؟….

    پاسخ
  22. مهران گفته:

    سلام من ۲۱سالمه یه سال دیگه مهندسی مکانیک خودرو میگیرم از دانشگاه دولتی…و فقط میمونه خدمتم…واسه ویزا کار المان یا کانادا…نیاز به سابقه کاری میباشد..یا با یه مدرک لیسانس میشه؟

    پاسخ
    • علی حسینی گفته:

      با عرض سلام و احترام
      مطابق قوانین فنلاند و نروز ابتدا می بایست ۱۲ سال دوره دیپلم تکمیل و با قبولی در دانشگاه دولتی در خاک ایران برا یترانسفر به هریک از دانشگاه های این کشور اقدام نمود.
      شماره تماس موسسه اریکه برگزیدگان پارسیان:
      ۸۸۵۶۷۳۴۰
      ۸۸۵۶۷۳۲۶
      ۸۸۰۸۸۷۲۳

      پاسخ
  23. مرجان گفته:

    من با این موسسه مشاوره شدم ولی فقط خواستن هزینه مشاوره رو از من دریافت کنند بعد از اون حتی یک تماس با من نگرفتن و من چندبار تماس گرفتم ولی موفق نشدم با مشاورم صحبت کنم اکثر موسسه ها فقط تعریف می کنند و مشاوره موسسه به هیچ عنوان رایگان نبود

    پاسخ
    • علی حسینی گفته:

      با عرض سلام و ادب
      شما می توانید با تماس و ارایه اطلاعات خود همچون شماره ای دی یا دیگر مشخصات مستقیما با مشاور خود به صورت رایگان در مورد تصمیم به مهارجرت اقدام نمایید. مشاورین ما قطعا در کنار شما بوده و به سوالات تان پاسخ مناسب و شایسته ای خواهند داد. شماره های تماس:
      شماره تماس :

      ۸۸۵۶۷۳۴۰ ۲۱ (۹۸+)

      ۸۸۵۶۷۳۲۶ ۲۱ (۹۸+)

      ۸۸۰۸۸۶۱۴ ۲۱ (۹۸+)

      ۸۸۰۸۷۷۲۳ ۲۱ (۹۸+)

      ۸۸۰۸۸۹۶۸ ۲۱ (۹۸+)

      ۸۸۰۸۹۰۶۳ ۲۱ (۹۸+)

      ۸۸۵۶۹۱۲۲ ۲۱ (۹۸+)

      پاسخ
    • رسول صفری گفته:

      با عرض ادب و احترام.
      در پاسخ فرمایش شما بایستی عرض شود که امکان اخذ اقامت اروپایی با سرمایه ای که مد نظر شماست وجود دارد اما بهتر آن است که از صرف هزینه های بالا برای اخذ اقامت اجتناب نموده و ارزانترین راه برای مهاجرت را انتخاب نمایید.
      جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه از طریق پل های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.
      https://telegram.me/parsiaanlaw

      ۸۸۵۶۷۳۴۰
      ۸۸۵۶۷۳۲۶
      ۸۸۰۸۸۶۱۴

      پاسخ
  24. فدا محمد صفری گفته:

    سلام عرض ادب دارم خدمت شما وهمکاران خوبتان . بنده که اسم در فوق ذکره است باشنده ولایت کابل افغانستان میباشم و مدت ۱۲ سال میشود در دفاتر خارجی و داخلی ایفای وظیفه مینکم . و فعلا مدت ۴ سال میشود در یکی از کمپنی های شخصی کانادای به صفت مسول لوزستیک کار میکنم میخواهم خودم وخانمم و فرزند ۶ ساله ام در کشوری جرمنی مهاجرت کنیم لطف معلومات ارایه بداری

    پاسخ
    • علی حسینی گفته:

      با عرض سلام
      برای اخذ ویزای کاری کشور المان یا اتریش می بایست کارفرمایی بومی پیدا نموده و از طریق ارسال دعوتنامه یا پیشنهاد کاری شما اقدام نماید. همچنین شما بایستی حداقل دارای مدرک لیسانس مرتبط با سابقه کاری خویش باشید.برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل کنید
      ۰۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶-۴۰

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *