مهاجرت به نروژ

وکیل مهاجرت به نروژ- اخذ اقامت کشور نروژ

نروژ یکی از کشورهای مورد تخصص ما می باشد. امروزه بسیاری از مهاجرین بدون آشنایی از کشور مورد نظر خود و گرفتن اطلاعات نادرست از مشاورینی که هیچ آشنایی با کشور های جهان ندارند قصد مهاجرت میکنند و در بسیاری از موارد متاسفانه این مهاجرین با شکست روبرو شده یا ویزای آنها از طرف سفارت مورد نظر ریجکت می شود. کسانی که قصد مهاجرت به اروپا و کشورهای اسکاندیناوی را دارند میتوانند با موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمایند، تا وکلا و مشاورین مجرب ما با سالها تجربه در امور مهاجرتی شما را در این خصوص یاری نمایند. زندگی در کشوری به نام نروژ که از حیث رفاه اجتماعی جزء ۵ کشور اول دنیا می باشد یک رویا نیست. تنها اگر پرونده مهاجرتی شما بدست وکیلی زبده و کارشناس تهیه و تنظیم شود و به نحو صحیح به سفارت ارسال شود شانس شما برای گرفتن ویزا و اقامت بالا میرود.

نروژ يك كشور كوهستاني و سردسير در شمال اروپا و غرب شبه‌ جزيره اسكانديناوي است و در نيمكره شمالي كنار درياي نروژ كه در همسايگي سوئد در شرق و فنلاند و روسيه در شمال‌شرقي آن واقع شده است وعضو اتحادیه اروپا می باشد.

(www.legalmalekpour.com,www.malekpur.ir  )

 (موسسه حقوقی ملک پور برترین ارایه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)

در بيشتر مناطق شمالي نروژ معمولا شش ماه شب و شش ماه روز است ضمن‌ اينكه مناطق شمالي نروژ، معمولا نه ماه در سال بارش برف و باران با خود به همراه دارد. اين كشور با توجه به وسعت بالاي ۳۰۰ هزار متر مربعي جمعيتي در حدود چهار ميليون و ۳۸۰ هزار نفر دارد.

 (موسسه حقوقی ملک پور برترین ارایه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)

(www.legalmalekpour.com,www.malekpur.ir  )

امروزه نروژ يكي از ثروتمندترين كشورهاي جهان محسوب مي‌شود چرا كه كشاورزي در اين كشور از رونق بسيار بالايي برخوردار است و حتي يكي از بهترين و مرغوب‌ ترين چاه‌هاي نفت دنيا را دارا ميباشد كه عده زيادي در پالايشگاه‌هاي نفت مشغول به كار هستند و به دليل اينكه نروژ را دريا احاطه كرده بسياري از مردم نيز به ماهيگيري مي‌پردازند و يكي از چرخه‌هاي اقتصاد اين كشور را آبزيان دريايي تشكيل مي‌دهد.

 (موسسه حقوقی ملک پور برترین ارایه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)

Rating: 4
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (3 نظرات, میانگین: 3٫00 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

56 پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، اقامت نروژ از چه طریقی دوست عزیز؟ وابسته به تحصیل ، کار و سرمایه گذاری شرایط متفاوته، اگه کار و تحصیل مدنظرتون باشه باید حدودا هزینه یه سال زندگی تو حسابتون باشه ، این مبلغ جدا از سایر هزینه های جانبی هست. اگه بخوایم یه جواب کلی بدیم هزینه های زندگی در نروژ خیلی بالاتر از بقیه کشوراس و کشور گرونیه

      پاسخ
  1. مهدی گفته:

    سلام من سوئد زندگی میکنم و بعد از ۴ سال جواب همسرم منفی امده حلا سئوال من اینه که اگه برم نروژ کار بگیرم اداره مهاجرت نروژ از اداره مهاجرت سوئد استهلام میکنه؟
    متشکرم

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، باید شرایط اقامت شما در سوئد مشخص باشد می توان اظهار نظر کرد. اگر اقامت دائم داشته باشید و بلوکارت اروپا را داشته باشید می توانید در کل کشورهای این منطقه کار کنید.

      پاسخ
  2. ساناز گفته:

    سلام من مدرک لیسانس مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار با معدل ۱۴٫۵ از دانشگاه دولتی دارم و الان دانشجوی کارشناسی ارشد همین رشته هستم البته فقط پروژم مونده که طبق شرایط فعلا قصد ندارم انجام بدم و ۱ سال که حرفه ای طراحی سایت انجام میدم همسرم توی یکی از شرکت های خودرو سازی سرپرست یکی از خط های تولیده و مدرک فوق دیپلم برق و لیسانس مکانیک از دانشگاه علمی کاربردی داره.هیچ کدوممون مدرک زبان نداریم ولی اشنایی داریم تا حدودی
    چجوری میتونیم برای اقامت نروژ و ترجیحا کاری اقدام کنیم

    پاسخ
    • mansoor soltani گفته:

      با سلام و عرض ادب، با سلام برای اخذ ویزای کار می توانید برای کشورهای آلمان ، اتریش ، کانادا ، استرالیا ، نیوزلند و . . . اقدام نمایید که برای این کشورها بجز آلمان باید در سیستم امتیاز بندی وارد شوید و امتیاز لازم آن را بدست آورید. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  3. تکتم صادق نیا گفته:

    سلام.من لیسانس حقوق دارم و ارشد حقوق نفت و گاز دارم و ۲۴سالمه.امکان ادامه تحصیل دکتری در همین شاخه یا شاخه های مشابه در نروژ برای من وجود داره؟تا حد امکان تمایل دارم ک بتونم بورسیه بگیرم و اینکه گرفتن پروانه کانون وکلا در ایران ب رفتن من کمکی میکنه؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام برای ورود به مقطع دکترا باید سوپروایزر داشته باشید تا امکان اقدام را نیز داشته باشید . برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  4. iraj گفته:

    با سلام به آقای دکتر
    من فوق لیسانس مهندسی مکانیک
    شاعر و نوبسنده ..در طی سالها ی گذشته برخی آثارم در مطبوعات چاپ شده ولی خیلی از آنها به دلایل خاص نه !!
    ۲۱ سال سابقه آموزش فنی در رشته اتومکانیک و برق خودرو دارم
    دارای گواهینامه های متعدد مبنی بر آموزش های تخصصی خودرو
    دچتر دیسک کمر وافسردگی مطلق
    برای پناهندگی به نروژ یا حتی راه قانونی امکانی برام هست
    متولد ۱۳۵۱

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام موسسه حقوقی ملک پور هیچگونه مشاوره ای در باب پناهندگی ارائه نمی نماید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  5. پریناز میرزااقابیگ گفته:

    سلام من ۲۶ سال سن دارم کارشناس ارشد مهندسی شهرسازی ۴سال سابقه کار در شهرداری دارم مجرد هستم برای ویزای تحصیل چطور میتونم اقدام کنم

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام می توانید برای کشورهای متعددی اقدام نمایید همچنین می توانید برای master مجدد نیز اقدام نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  6. D.h گفته:

    با سلام من ٢٢ سال سن دارم و خرداد امسال از رشته تربيت بدني از دانشگاه سراسرس فارغ التحصيل شدم ميخواستم بدونم اگه بعد گرفتن آيلس اقدام كنم براي تحصيل در مقطع ارشد در همين رشته در نروژ كار درستيه؟ و آيا نروژ كشور مناسبي براي رشته من هست يا خير؟و آيا مدارك مربيگري ايران اونجا قابل تاييد هست يا خير؟

    پاسخ
  7. اشکان گفته:

    سلام من بیست و چهار سال سن دارم و مدرکم لیسانسه،درسم تموم شده با معدل چهارده و هشتاد ولی هنوز مدرک رو نگرفتم،سنمو چهار سال کم کردم برای یه امر مهم و الان میخوام که از طریق تحصیل به نروژ مهاجرت کنم خواستم ببینم که اگه با دانشگاه صحبت کنم و سنه جدیدمو وارد کنند برای مدرکی که بهم قراره بدن خواستم ببینم من نمیتونم پذیرش بگیرم از دانشگاه های نروژ دیگه؟ خیلی ممنون میشم اگه جواب بدید

    پاسخ
  8. حسین گفته:

    باسلام وخسته نباشید
    من ۲۳ سالمه آرایشگر هستم و مدرک بین المللی دارم میخواستم از طریق تحصیل در به رشتهی که مربوط به موسیقی هست اقامت دائم بگیرم میخواستم بدونم اونجا میشه هم کار کرد هم در رشتهی تحصیلیم درس بخونم مثلا اگه برای کار پیش خدمت رستوران بشم میشه پولی ازش دراورد که باهاش زندگیمو بگذرونم

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست گرامی می توانید برای تحصیل اقدام نمایید اما برای رشته موسیقی و رشته های هنری باید بتوانید نمونه کار بسیار قوی ارائه دهید تا امکان اخذ پذیرش و ویزا وجود داشته باشد همچین در هنگام تحصیل امکان کار را نیز دارید که که می توانید تا حدودی هزینه های خود را تامین نمایید .برای اطلاعات جامع تر می توانید با کارشناسان حقوقی مشاوره نمایید.

      پاسخ
  9. سینا چهارلنگی گفته:

    سلام مشاورین محترم ویزای شینگن دارم میخواستم برم نروژ. وكیل می خواستم جهت پناهندگی در نروژ لصفا راهنمایی بفرمایید

    پاسخ
  10. Vahid ghassemi گفته:

    سلام من ۲۳ سال پیش پناهنده نروژ بودم وبمدت ۴سال زندگی میکردم بهمراه برادر بزرگم که هنوز در انجا زندگی میکند ومن بخاطر مشکلات پدر با دادگاه انقلاب مجبور به برگشت از نروژ شدم که هنوز هم مشکل ما برطرف نشده در این مدت ۲۳ سال دوبار به نروژ رفتم سال ۹۴ و ۹۵ میخواستم برای زندگی برگردم ایا فکر میکنید راهی باشد با تشکر لطفاً راهنمایی بفرمایید

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز باید شرایط شما به طور کامل در مورد روش های قانونی که می توانید اقدام نمایید بررسی گردد که بهتر است برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  11. محمد غلامی گفته:

    با سلام و عرض ادب
    من ۳۸ سالمه و کارمند رسمی شرکت نفت در یکی از پالایشگاه های شاغل هستم میخواستم در مورد ویزای کاری نروژ و اقامت آنجا اقدام کنم من متاهل و دو فرزند ۷ و ۱ ساله هم دارم، مدرک تحصیلی مهندسی مکانیک هست و ۱۴ سال سابقه کار دارم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید، باتشکر از گروه پر تلاش وپاسخ گوی شما

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیزم امکان اخذ ویزای کار برای نروژ متاسفانه میسر نیست در صورتی که کارفرمای نروژی داشته باشید می توانید اقدام نمایید در غیر این صورت می توانید برای کشورهای دیگری که شرایط سهل تری دارند اقدام نمایید. که می توانید با دفاتر mie برای راهنمایی بیشتر تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  12. ياسر گفته:

    با سلام من براى مهاجرت به نروژ بايد چكار كنم ١٨ سالمه ديپلم الكترونيك هستم مدرك تعميرات مبايل فنى حرفه اى دارم مدرك دوره كار اموزى تعميرات مبايل هم دارم گواهى نامه پايه ٣دارم بون هيچ پرونده قضايى ايا به من ويزاى دايم خاهند داد

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزی شما می توانید از طریق تحصیل اقدام نمایید و سپس به اقامت دائم دست یابید اما باید شرایط شما به طور کامل بررسی گردد.

      پاسخ
  13. yavar گفته:

    با سلام و خسته نباشید
    ۲۱ سال سن دارم پدرم ۲۰ ساله تو نروژ زندگی میکنه و سیتیزن داره من چطور می تونم از طریق پدرم اقامت نروژ رو بگیرم
    ممنون میشم اگه جوابم رو بدید.

    پاسخ
  14. سحر گفته:

    سلام خدمت شما.
    بنده مدرک کارشناسی ارشد در رشته زمین شناسی از دانشگاه چمران اهواز رو دارم. ۷ سال سابقه بیمه دارم. و ۲۶ ساله هستم.به امور کامپیوتری و زبان انگلیسی مسلط هستم. میخاستم بدونم میشه درخواست ویزای کار بدم برای کشور نروژ؟ امکان اخذ تابعیت وجود داره برای من با این مشخصات.

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز برای اخذ ویزای کار نروژ باید کارفرما داشته باشید در غیر این صورت امکان پذیر نخواهد بود که می توانید از روش های دیگر مانند تحصیل اقدام نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  15. محمد گفته:

    با سلام خدمت مشاورین محترم
    میخواستم بدونم برای مهاجرت میشه با حل یه مشکل از کشور مورد نظر مورد توجه اونجا گرفت و ویزا بدن مشکلی مثل: مثلا آلودگی که خیلی برای کشورها مهمه

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز برای مهاجرت روش های متفاوتی وجود دارد که باید شرایط شما کاملا بررسی گردد که بهتر است برای اطلاعات بیشتر با دفاتر mie تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  16. عماد گفته:

    سلام خدمت شما جناب ملکپور من بزودی لیسانس رشته شیمی کاربردی رو از دانشگاه سراسری گیلان خواهم گرفت و هدفم اینه که برای ارشد به یکی از کشورهای خارجی برم و بتونم از طریق تحصیل اقامت بگیرم شنیدم که تحصیل در نروژ رایگانه بنظر شما شانس من برای اخذ اقامت از طریق تحصیل در کدام کشور بیشتره و اینکه وضعیت کار رشته شیمی در خارج کشور چطوره خیلی خیلی ممنون

    پاسخ
  17. مشاور حقوقی گفته:

    سلام جناب آقای ملک پور بنده ۳۶ سالمه و شغلم غواصی صنعتی هستش.میخواستم بدونم شرایتم برای مهاجرت به نروژ چگونه هست در ضمن خانمم فوق لیسانس حساب داری و مدیریت مالی هستش و دو فرزند هم داریم.دختر ۹ ساله و پسر ۹ماهه

    پاسخ
    • مشاور حقوقی گفته:

      از طرح سوال حقوقی شما دوست عزیز خیلی سپاس گزاریم لطف فرمودید و ما را قابل دانستید پاسخ سوال شما به سه طریق ممکن است منتشر گردد
      ۱-از طریق کانال تلگرام و به صورت فایل صوتی
      ۲-در بخش فایل صوتی وبسایت ما
      ۳-از طریق متن نوشتاری و در همین جا

      باز هم از اینکه ما را برای مشاوره انتخاب نموده اید سپاس گزاریم

      پاسخ
  18. بهاره گفته:

    سلام خسته نباشید میخواستم بدونم کسی که در ترکیه پناهنده سازمان ملل هست و دعوتنامه از طریق اشنا از نروژ بفرستن میشه رفت اونجا درخواست پناهندگی بده؟

    پاسخ
  19. حسین گفته:

    سلام اگه بخوام برای ویزای کار در نروژ اقدام کنم لدای زیان چه مدرکی رو می خواد ضمن اینکه مدرک لیسانس حسابداری رو دارم .آیا با این رشته میشه درخواست کار داد.؟

    پاسخ
  20. حمید گفته:

    سلام
    من دانشجوی ترم اخر مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار هستم‌. میخوام برای ادامه تحصیل و بعد از اون، کار و اقامت در نروژ اقدام کنم.
    با توجه به اینکه سربازی هم دارم، فرصت یادگیری زبان (در صورت نیاز) رو هم دارم. میخواستم ببینم از الان باید چه کارهایی رو انجام بدم و با دفتر شما چطوری و از چه زمانی ارتباط برقرار کنم؟

    پاسخ
  21. سهیلا گفته:

    کارشناسان شما بعد از ۴ سال تجربه اینجانب و دوستان ما با شما این را نشان دادند که شما هیچ گونه تخصصی نه در زمینه مهاجرت و نه اخذ ویزای تحصیلی دارید. و فقط پول و وقت همه را هدر می دهید بدون داشتن حتی اطلاعات جزئی در زمینه مهاجرت

    پاسخ
  22. نغمه مهرابی گفته:

    با سلام، اکر مرد ایرانی همسر نروژی داشته باشد، آیا میتواند در ایران نیز زنی را عقد کند؟
    و همزمان برای طلاق گرفتن از زن نروژی اقدام کند، آیا با توجه به پروسه یک یا دو ساله طلاق در آنجا برای مرد مشکلی پیش نمی آيد، و با توجه به قوانین نروژ که داشتن دو همسر غیر قانونی است، این قانون شامل همسر ایرانی که در ایران ازدواجش ثبت شده هم می شود؟
    با سپاس

    پاسخ
  23. فرزاد گفته:

    سلام من لیسانس مکانیک دارم و شش سال سابقه کار در شرکت خودروسازی دارای مدرک فنی وحرفه ای جوشco2متاهل هستم ضمنا مدرکمو از دانشگاه ازادگرفتم ایا امکان مهاجرت کاری برای بنده وجود دارد ممنون میشم راهنماییم کنیدباتشکر

    پاسخ
  24. حامد گفته:

    سلام
    آیا امکان داره اگه فردی با دعوت نامه بره نروژ و بعد بره آلمان و اونجا وکیل بگیره بعد درخواست پناهندگی کنه؟

    پاسخ
    • رسول صفری گفته:

      با سلام و عرض ادب.
      با توجه به اینکه پناهندگی راه صحیحی برای مهاجرت نمی باشد بهتر آن است که از طرق دیگر مهاجرتی اقدام فرمایید.
      جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه از طریق پل های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.
      https://telegram.me/parsiaanlaw

      ۸۸۵۶۷۳۴۰
      ۸۸۵۶۷۳۲۶
      ۸۸۰۸۸۶۱۴

      پاسخ
  25. شهلا گفته:

    سلام منو همسرم داریم ویزای توریستی لهستان میگیریم میخواستم بدونم میتونیم بعدش به سوئد یا نروژ بریم ودر اونجا درخواست پناهندگی کنیم آیا مارو دوباره برنمیگردونن؟
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

    پاسخ
    • سمیرا میرزاقایی گفته:

      با سلام و عرض ادب
      کشور لهستان جزء کشورهای حوزه شنگن می باشد و درصورت اخذ ویزای لهستان می توانید به کشورهای دیگر اروپایی حوزه شنگن من جمله کشور نروژ سفر کنید اما در رابطه با پناهندگی بهتر است این اقدام را انجان ندهید زیرا احتمال برگشت شما وجود دارد و می بایست هزینه زیادی برای وکیل و انجام اقدامات قانونی آن صرف نمایید.. جهت اخذ اقامت دائم و مهاجرت می توانید از راههای تحصیل و یا کار استفاده نمایید و به طور قانونی حتی با هزینه بسیار کم مهاجرت نمایید. جهت کسب اطلاعات کامل و بررسی شرایط خود می توانید با شماره تلفن های مؤسسه تماس بگیرید
      ۰۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶
      ۰۲۱۸۸۵۶۷۳۴۰

      پاسخ
    • علی حسینی گفته:

      با عرض سلام
      خدمت شما عرض شود که پیشنهاد نمی شود که برای پناهندگی اقدام نمایید. در صورت دیپورت تا ده سال امکان اقدام مجدد نداشته و در عین حال صورت خوشی برای اقدام از طریق پناهندگی برای افراد متصور نیست.پیشنهاد می شود با استفاده از مشاوره حقوقی مناسب در این زمینه به شکل قانونی اقدام فرمایید.شماره های تماس موسسه اریکه برگزیدگان پارسیان
      ۰۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶-۴۰

      پاسخ
  26. باربد گفته:

    با درود, من كارشناسي مكانيك دارم و در پالايشگاه گاز كار مي كنم, ۳۴ ساله, متأهل و داري يك فرزند ۲ ساله
    آيا شرايط اقامت در دانمارك, سوييس, هلند يا فنلاند وجود دارد؟ در صورت وجود چه روشهايي پيشنهاد مي شود؟ لطفا راهنمايي بفرماييد
    با سپاس

    پاسخ
    • المیرا زمانی گفته:

      با عرض سلام و احترام
      خدمت شما بزرگوار عرض شود به دلیل کامل نبودن اطلاعات شما و کثرت توضیحات دراین باره پیشنهاد می شود جهت برخورداری از اطلاعات بیشترو یررسی دقیق تر رزومه شما با مشاورین ارشد حقوق بین المللی موسسه حقوقی اریکه برگزیدگان پارسیان تماس بگیرید و از مشاوره رایگان تلفنی استفاده نمائید .
      https://telegram.me/parsiaanlaw
      +۹۸۲۱۸۸۵۶۷۳۴۰
      +۹۸۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶

      پاسخ
  27. Garshasp گفته:

    سلام
    ۲۳ساله سن دارم
    دیپلم من فنی هستش ولی شغلم ماساژوری
    هست توی باشگاه ورزشی میخواستم بدونم راهی هست که با این شرایطی که من دارم پناهنده نروژ بشم ممنون میشم کمکم کنید

    پاسخ
    • رسول صفری گفته:

      با سلام و عرض ادب.
      قوانین پناهندگی مربوط به کنوانسیون ۱۹۵۱ ژنو می باشد و به رزومه شما ارتباطی ندارد.
      شما می توانید جهت مهاجرت طرق صحیح و قانونی را انتخاب فرمایید.
      جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه از طریق پل های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.
      https://telegram.me/parsiaanlaw

      ۸۸۵۶۷۳۴۰
      ۸۸۵۶۷۳۲۶
      ۸۸۰۸۸۶۱۴

      پاسخ
  28. maral گفته:

    salam man madrake karshenasiye modiriyate gomroki daram ama ghasde tahsil nadaram faghat baraye zendegi mikham mohajerat konam..aya emkanesh hast ya na ?. Va agar momkene shomareye tamas ro ham lotf konid mamnoon misham

    پاسخ
    • admin گفته:

      باسلام دوست عزیز شما می توانید از طریق سرمایه گذاری در کشور فرانسه یا برزیل اقدام نمایید ، برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ذیل با موسسه تماس حاصل نمایید
      ۰۲۱ ۴۴۴ ۸۷ ۵۰۸

      پاسخ