مهاجرت به نروژاز طریق اخذ ویزای نامزدی نروژ

(وکیل مهاجرت به نروژ – وکیل مهاجرت در خصوص مهاجرت به نروژ از طریق نامزدی)

یکی از شیوه های اخذ تابعیت واقامت نروژاخذ ویزای نامزدی می باشد که با در نظر گرفتن قوانین کشور نروژ دارای شرایط ویژه ای می باشد. اطلاع ازحقوق مدنی کشور نروژ در رابطه با اخذ ویزای نامزدی فرآیندی است که باید بوسیله ی وکلایی زبده صورت گیرد. وکلای موسسه حقوقی ملک پور با توجه به شناخت و اطلاع از قوانین  نروژ خدماتی ارزشمند را به شما ارائه می دهند.

(www.legalmalekpour.com , www.malekpour.ir)

  •  وکالت در خصوص مطالب بین المللی جزء اصلی ترین خدمات ما می باشد.

   ویزای نامزدی کشور نروژ

این نوع ویزا برای نامزد یک شهروند نروژی صادر می شود تا بتواند نامزد خود را برای ازدواج به نروژ بیاورد.

اخذ ویزای نامزدی دارای قوانینی است نظیر:

۱) هر دو شخص از نظر قانونی مشکلی برای ازدواج کردن نداشته باشند.

۲) شخصی که فاقد ملیت نروژی است باید به قصد ازدواج وارد خاک نروژ شود ونامزد شخص باید نروژی باشد.

۳) دو شخصی که هدف ازدواج دارند باید درطی ۲ سال گذشته همدیگر را حضورا و شخصا ملاقات کرده باشند بدین معنا که سابقه رابطه نامزدی وتعلق خاطرمعین شود.

(www.legalmalekpour.com,www.malekpour.ir)

  •  خدمات حقوقی بین المللی خود را به وکلای مجرب موسسه حقوقی ملک پور بسپارید .

برای این که این ازدواج قانونی باشد هر دو شخص  باید به سن قانونی رسیده باشند و یا چنانچه متراکه کرده‌اند، باید کلیه ی مراحل قانونی طلاق را طی کرده باشند و قانونا از همسر قبلی‌ خود جدا شده باشند. برای مثال چنانچه یک شهروند نروژی با یک شهروند غیر نروژی ازدواج نماید و همسر خود را به نروژ آورده باشد و سپس در خارج از  نروژ تقاضای طلاق داده باشد، این باعث میشود که آنها نتوانند قانونی ازدواج کنند. همچنین کسانی‌ که قصد ازدواج با خاله زاده، عمه زاده، عموزاده و یا دایی زاده خود را دارند، قوانین  و یا محل اقامت آنها ممکن است مانعی جهت اخذ ویزای نامزدی باشد.

اداره مهاجرت ازدواجی را که در یک کشور و یا ایالت قانونی باشد را اصولا می‌پذیرد. انجام پروسه ازدواج در ۹۰ روز الزامیست. لیکن هنگامی که نامزد شما وارد خاک نروژ شود ، اگر ازدواج ظرف ۹۰ روز صورت نگیرد، این بدان مفهوم نیست که آنها دیگر نمیتوانند ازدواج کنند و یا نتوانند ویزای خود را تغییر دهند اما ویزای نامزدی آنها باطل خواهد شد. بهتر است که جهت جلوگیری از هر گونه پیچیدگی، ظرف ۹۰ روز ازدواج انجام شود.

برای شرط آشنایی از قبل و ملاقات در ۲سال گذشته یک استثنا وجود دارد، بدین گونه که اگر شخص متقاضی بتواند ثابت کند که عدم این کار به خاطر یک سری مشکلات مثل مشکلات فرهنگی‌، اجتماعی، آداب و یا رسوم بوده است، امکان لغو این شرط وجود دارد. در هر صورت این شروط امکان تغییر دارد ووابسته به نظر شخص قانونگذار است. به طور کلی در خصوص ویزای نامزدی اطلاعات بسیار است و چنانچه مایلید اطلاعات جامع تری در خصوص ویزای نامزدی در کشور نروژ کسب کنید بهتر است با مشاورین در موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمایید.

(www.legalmalekpour.com , www.malekpour.ir)

Rating: 4
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (2 نظرات, میانگین: 3٫50 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

21 پاسخ
  1. Arian گفته:

    با سلام و عرض ادب خدمت شما.
    من مدت دو سال نروژ زندگی کردم و بعد از این مدت جواب ردی گرفتم.
    الان آلمان زندگی میکنم و اینجا هم جواب نگرفتم.
    با کسی اشنا شدم و قصد ازدواج دارم که ایشون اقامت دائم نروژ رو دارن و مدت چند سالی میشود شاغل هستند.
    آیا با این وجود که من از نروژ جواب رد گرفتم، میتوانم از طریق ازدواج اقدام کنم؟
    ممنون میشم اگه جواب سوالم رو بدید.

    پاسخ
  2. اعتباری گفته:

    سلام من میخوام با پسر عمه ام که نروز زندگی میکنه ازدواج کنم باید چه مراحلی را طی کنم ایشون ۳۲ ساله که اونجا زندگی میکنه و فعلا به دلیل بیماری قلبی که داره کار نمیکنه و حقوق مریضی میگره
    لطفا راهنمایی کنید چطور ویزا بگیرم
    فعلا که اونا گفتن باید به یه کشور دیگه مسافرت کنیم که ثابت بشه با هم آشنا بشیم از طرفی نباید ایران ازدواج کنیم قوانین خانوائده ها هم این اجازه رو نمیده که بدون ازدواج برم

    پاسخ
  3. mahnaz گفته:

    سلام . نامزدم شهروند نروژ هست. ولی سطح در امدش به اون حدی که برای درخواست ویزای همسر باید باشه نرسیده. ایا ویزای نامزدی هم شرط درامد رو داره؟

    پاسخ
    • رضا شریفی گفته:

      با عرض سلام و ادب
      احتراماً به استحضار می رساند برای ورود شخص متقاضی اخذ اقامت از طریق ازدواج یکی از فاکتور ها درآمد خواهد بود پیشنهاد می شود جهت برخورداری از اطلاعات بیشتر با مشاوران ارشد حقوق بین الملل موسسه حقوقی اریکه برگزیدگان پارسیان تماس حاصل نمائید و از مشاوره رایگان بهره مند شید
      ۰۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶
      ۰۲۱۸۸۵۶۷۳۴۰

      پاسخ
    • علی حسینی گفته:

      با عرض سلام
      سوال شما خیلی کلی است و نیازند بررسی شرایط شما می باشد تا پاسخی در خور و شایسته دریافت نمایید. شما می توانید با وکلایما در این زمینه ارتباط حاصل نمایید

      پاسخ
  4. Maryam گفته:

    سلام من نروژ زندگی میکنم. یه سوال داشتم برای اوردن نامزدم باید حتما سیتی زن داشته باشم یعنی تابعیت نروژی یا که اقامت دائم داشته باشم کافیه؟

    پاسخ
    • رسول صفری گفته:

      با عرض ادب و احترام.
      شما می توانید با داشتن اقامت دائم کشور نروژ نیز برای بردن همسر خود به این کشور درخواست دهید.
      جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه از طریق پل های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.
      https://telegram.me/parsiaanlaw

      ۸۸۵۶۷۳۴۰
      ۸۸۵۶۷۳۲۶
      ۸۸۰۸۸۶۱۴

      پاسخ
    • المیرا زمانی گفته:

      با عرض سلام خدمت شما بزگوار
      باید عرض کنم خدمتتون که اگر اقامت دائم رو کسب کرده باشند بله در غیر این صورت نمی شود و همچنین ویزای نامزدی متعلق به امرکی می باشد.

      پیشنهاد می شود جهت برخورداری از اطلاعات بیشتر با مشاورین ارشد حقوق بین المللی موسسه حقوقی اریکه برگزیدگان پارسیان تماس بگیرید و از مشاوره رایگان تلفنی استفاده نمائید .
      https://telegram.me/parsiaanlaw
      +۹۸۲۱۸۸۵۶۷۳۴۰
      +۹۸۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶

      پاسخ
  5. محمد گفته:

    سلام
    من میخواهم در نوروژ زندگی کنم یا اقامت بگیرم خواهشن بهترین راه و کم هزینه ترین به من پیشنهاد کنید . چون به بیشتر به خاطر بی پولی و بدبختی های اینجام میرم. با تشکر فراوان

    پاسخ
    • عاطفه سلطانی گفته:

      با سلام و عرض ادب
      برای اخذ انواع ویزاهای نروژ باید شرایط سنی ، تحصیلی و کاری شما به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد
      پیشنهاد می شود
      برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید.
      شماره های تماس موسسه اریکه برگزیدگان پارسیان:
      ۸۸۵۶۷۳۴۰-۰۲۱
      ۸۸۵۶۷۳۲۶-۰۲۱
      ۸۸۰۸۸۶۱۴-۰۲۱

      پاسخ
  6. Niloofar گفته:

    سلام خسته نباشيد…من دوست دارم نروژ زندگي كنم وادامه تحصيل بدم اما نميدونم بايدچيكار كنم وازكجاشروع كنم…لطفا منوراهنمايي كنيد..ممنون…!!!!!!

    پاسخ
  7. editor گفته:

    salam shoma mitonid ba moasese tamas begirid be tor raygan moshavare telehoni khahid dasht va rahnamieeton mikonim
    ۰۲۱ ۴۴۶۲۸۸۷۰
    ۰۲۱ ۴۴۶۲۸۸۷۳
    ۰۲۱ ۴۴۶۲۸۸۷۵
    ۰۲۱ ۴۴۶۲۸۸۷۶
    ۰۲۱ ۴۴۶۲۸۸۷۹

    پاسخ