مدارک لازم برای ویزای کار کانادا

مدارک لازم برای ویزای کار کانادا

مدارک لازم برای ویزای کار کانادا

مدارک لازم برای ویزای کار کانادا و شرایط مهاجرت به کانادا ۲۰۱۸ و گرفتن وکیل مهاجرت چگونه است ؟ راههای مهاجرت به کانادا از طریق کار در کانادا و قوانین اخذ اقامت کانادا و راههای اخذ تابعیت کانادا چگونه می توان به مدارک لازم برای ویزای کار کانادا را فراهم کرد ؟ آیا  مدارک لازم برای ویزای کار کانادا قابل گردآوری می باشد ؟ مدارک لازم برای ویزای کار کانادا برای سال ۲۰۱۸ چه مدارکی می باشد ؟ آیا مدرک زبان در زمره مدارک لازم برای ویزای کار کانادا و مهاجرت سریع و آسان به کانادا می باشد ؟ اگر شما عزیزان در پی اخذ ویزای کاری کانادا می باشید می توانید مقاله  مدارک لازم برای ویزای کار کانادا و مهاجرت کاری به کانادا را مورد مطالعه قرار داده و سپس در صورت هرگونه سوال دیگری در خصوص مدارک لازم برای ویزای کار کانادا و اسکیل وورکر کانادا می توانید با موسسه حقوقی ملک پور با همکاری موسسه مشاوره ای ام آی ای تماس حاصل نموده و به صورت تلفنی و رایگان مشاوره تخصصی دریافت نمایید .

مدارک و شرایط لازم برای اخذ ویزای کار کانادا

  • یک نامه کاری از طرف یک شرکت کانادایی و یا یک شخصی که اقامت دائم کانادا یا تابعیت کانادا را داشته باشد
  • تقاضا و درخواست متقاضی ویزای کار کانادامی بایست به صورت دقیق تکمیل گردد
  • از دیگر مدارک لازم برای ویزای کار کانادا تاییدیه ی اداره ی توسعه ی مهارت های کانادا خواهد بود که مکتوب به کارفرما مجوز استخدام شخص مورد را صادر می نماید . تاییدیه مذکور به اسم لاتین  Positive Labour Market Opinion معروف می باشد .
  • در خصوص بحث مدارک مورد نیاز برای ویزای کار کانادا می توان افزود که اگر به دنبال اخذ ویزای کار کانادا می باشید باید در یک زمینه خاص و با توجه به رشته تحصیلی خود یک سابقه کار مناسب و تخصص بالایی را داشته باشید و در مدت کار خود نیز بیمه شده باشید . زیرا سابقه کار همراه با بیمه مرتبط با سابقه کار و رشته تحصیلی از جمله مدارک مهم و مورد نیاز برای ویزای کار کانادا می باشد که به آن امتیاز خوبی داده خواهد شد . همچنین اگر شخص یک دعوتنامه کاری را در کنار سایر مدارک کاری خود ارائه نماید امکان اخذ ویزای کار از سفارت کانادا بسار زیاد خواهد شد . شخص متقاضی ویزای کار کانادا می تواند از طریق بنگاه های کاریابی معتبر کانادا و یا در صورت وجود اقوام و بستگان در کشور کانادا قادر به اخذ یک دعوتنامه کاری از کانادا خواهد بود البته در صورتی که افراد مذکور خود در کشور کانادا دارای یک شغل مناسب و یا یک شرکت خاص باشند و در این صورت این افراد می توانند کار مورد نظر را در کشور کانادا به مدت یک ماه و در سه نقطه متفاوت در کانادا آگهی نمایند و شرایط را طوری تعریف نمایند که فقط با شخص مورد نطر کارفرما برای کار آگهی شده دارای سنخیت داشته باشد و در صورت نداشتن متقاضی کار در کانادا شخصی که خارج از کانادا است می تواند این دعوتنامه را در کنار سایر مدارک موررد نیاز به سفارت کانادا نشان داده که موفق تا اخذ ویزای کار کشور کانادا گردد .
  • از دیگر مدارک لازم برای ویزای کار کانادا ارائه و نشان یک پشتوانه مالی مناسب و خوب که نشان دهنده این باشد که شخص میتواند هزینه های زندگی خود را در کانادا تقبل نماید
  • ارائه یک گواهی سلامت مبنی بر اینکه از سلامت جسمی و روحی مناسبی برخوردار می باشید .
  • ارائه یک گواهی مبنی بر عدم سوء پیشینه کیفری و مدنی از دیگر مدارک لازم برای ویزای کار کانادا می باشد
  • در خصوص بحث مدارک لازم برای ویزای کار کانادا  این نکته مهم و ضروری می باشد که نطر افسر ویزا را مبنی بر بازگشت به کشور خود به خود جلب و معطوف و قانع نمایید .
  • و اینکه افسر ویزا می بایست قانع گردد که متقاضی ویزای کار کانادا هیچگونه خطر و تهدیدی  برای رفاه و آسایش در کانادا به همراه نخواهد داشت
  • در صورتی که  مجوز شغل شخص متقاضی ویزای کار کانادا جهت شغل پرستاری کردن از سالمندان و یا کوکان و افراد بیمار می باشد شخص متقاضی باید مدرک آموزش پرستاری ۶ ماهه و یا سابقه کار ۱ ساله در زمینه پرستاری را در کنار مدارک مورد نیاز برای ویزای کار کاتادا ارائه نماید .
  • شاید این مطلب نیز برایتان مفید باشد:   درباره کانادا و هزینه های زندگی در کانادا

همچنین است که داشتن مدرک زبان آیلتیس یا تافل و یا مدرک زبان فرانسوی می تواند در کنار سایر مدارک مورد نیاز برای ویزای کار کانادا بسیار با ارزش و دارای امتیاز تلقی گردد . اما در نهایت شخص متقاضی ویزای کار کانادا می تواند حتی بدون داشتن مدرک زبان لازم برای ویزای کار درخواست نماید . اما در صورتی که آگاهی خوبی نسبت به زبان انگلیسی داشته باشد و بتواند در کشور کانادا به زبان انگلیسی یا فراسوی مکالمه نماید.

یکی از راه های مهاجرت به کانادا اخذ ویزای تحصیلی در کانادا می باشد که بدین واسطه اطلاع از راهها و قوانین اخذ اقامت کانادا و همچنین راهها و قوانین اخذ تابعیت کانادا و شرایط تحصیل در کانادا را می توان از این طریق مهاجرت تحصیلی اطلاع یابید.برای بدست آوردن اطلاعات دقیق تر در خصوص مدارک لازم برای ویزای کار کانادا و مهاجرت از طریق کار در کانادا و چگونگی جمع آوریمدارک لازم برای ویزای کار کانادا می توانید با موسسه حقوقی ملک پور با همکاری موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش بصورت مستقیم با شعبه مرکزی وین در اتریش تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان در خصوص مدارک لازم برای ویزای کار کانادا و شرایط و راه های اخذ اقامت کانادا از طریق ویزای کار دریافت نمایید .

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

Rating: 5
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (13 نظرات, میانگین: 4٫38 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 پاسخ
  1. مهرداد گفته:

    سلام شرایطی که ذکر شد برای کار به عنوان کارگر ساده مثل کارگر ساختمانی هم وجود داره یا خیر؟ از خویشاوندان من که شهروند کانادا هستند در کانادا هست لطفا بفرمایید برای کار در کانادا به عنوان کارگرساده چه کمکی میتونن به من بکنن؟

    Rating: ۵
    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، دوست گرامی شما باید یک تخصص ویژه داشته باشید و سیستم کار در کانادا امتیازی است و باید حداقل موردنیاز را کسب بفرمایید.

      پاسخ
  2. mm گفته:

    سلام وقت بخیر. من فوق لیسانس mba هستم . ۳۱ سالمه . ایلتس ۷ . ۷ سال سابقه کار و بیمه .مجرد هستم . ولی هیچ گونه دارایی و یاموجود بانکی ثابتی ندارم آیا شرایط ثبت نام ویزای کار کانادا دارم

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      برای اخذ ویزای کار کانادا باید در سیستم امتیاز بندی وارد شوید و در صورتی که امتیاز لازم را کسب نمودید می توانید اقدام نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  3. مایده گفته:

    باسلام وعرض ادب.
    همسر بنده۳۷ساله ،لیسانس رشته حسابداری از دانشگاه آزاد اصفهان،دارای۱۵سال سابق کار مرتبط و۱۵سال سابقه بیمه میباشد .خودم هم ارشد معماری ۳۱ساله باسابقه ۵ ساله طراحی دکوراسیون بدون بیمه هستم واینکه احتمالا تا۶ماه دیگه اسلتس۶ رو بگیریم
    ودارای یک فرزند ۳ساله هستیم
    آیا ماشرایط ویزای کار برای کشور کانادا را داریم؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست گرامی می توانید برای ویزای کار اقدام داشته باشید اما باید در سیستم امتیاز بندی وارد شوید و در صورتی که امتیاز لازم را بدست آوردید می توانید برای ویزای کار وارد شوید اما باید بتوانید مدرک زبان بالاتری الائه نمایید حداقل ielts 6.5 را نیز ارائه دهید. برای اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان دفاتر mie تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  4. hooman گفته:

    با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت جناب آقاي ملكپور عزيز
    بنده ٢٩ ساله ليسانس پرستاري از دانشگاه دولتي ٥سال سابقه كار در بيمارستان دولتي و خصوصي با آيلتس ٦٠٥ هستم ميخواستم ببينم شانس من براي گرفتن ويزاي كار كانادا چقدر هست
    با تشكر

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست گرامی برای اخذ ویزای کار کانادا باید در سیستم امتیاز بندی آن قرار بگیرید و در صورتی که امتیاز لازم را کسب نمودید می توانید برای ویزای کار اقدام نمایید اما باید مدرک زبان خود را نیز ارائه دهید همچنین این امکان را دارید که بتوانید برای ویزای کار کشورهای دیگر مانند استرالیا ، اتریش ، آلمان و … نیز اقدام نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان دفاتر mie تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  5. mie editor3 گفته:

    سلام جناب ملک پورمن ۲۷ سال دارم مجرد هستم دارای لیسانس علوم کامپیوتر که سال ۱۳۹۲ اخذ کردم ۴ سال هست که به صورت حرفه ای کار میکنم و ۲ سال هست که شرکت خودمو ثبت کردم که کارهایی از قبیل طراحی و برنامه نویسی وبسایت و تبلیغات انجام میدهیم و سمت رئیس هیئت مدیره هم دارم و ۲ سال هم سابقه بیمه دارم در مورد ارزیابی مهارت هام اونقدری نمونه کار و مهارت دارم که مشکلی نداشته باشم من تمامی ویس های شما رو گوش دادم و بررسی که میکنم میبینم شرایطم برای مهاجرت کاری به استرالیا و کمی هم کانادا نزدیک هست من مدرک آیلتس هم فکر میکنم تا سال آینده بتونم بگیرم . ولی یک موردی که در مطالب شما منو مردد کرده ویزای جویای کار اتریش و آلمان هستش که ۶ ماه زمان به من میده که کار پیدا کنم به نظر شما کدام شرایط برای من راحت تر هست ؟ و همچنین اگر بخواهم برای تحصیل برم در دانشگاه های اتریش که میگید ارزان تر هست چطور همزمان هم میتونم کار پیدا کنم یا خیر ؟ سرمایه نسبی اولیه من هم برای مهاجرت ۱۰۰ میلیون تومان هست ممنون میشم پاسخ منو بدید سپاس فراوان از شما استاد عزیز

    پاسخ
  6. mie editor3 گفته:

    با سلام. می خواستم بدونم برای مهاجرت کاری به کانادا از طریق کبک، نمره زبان فرانسه باید چه سطحی باشه و برای مهاجرت از این طریق نیازی به مدرک ایلتس هست یا خیر؟؟

    پاسخ