شرایط ویزای توریستی آمریکا

شرایط ویزای توریستی آمریکا

شرایط ویزای توریستی آمریکا

شرایط ویزای توریستی آمریکا و راههای مهاجرت به آمریکا ۲۰۱۸ و شرایط گرفتن وکیل مهاجرت کدام است ؟ شرایط ویزای توریستی آمریکا و شرایط اخذ اقامت آمریکا و شرایط اخذ گرین کارت آمریکا چگونه است ؟ برای آگاهی از شرایط ویزای توریستی آمریکا چکار باید کرد ؟ چه کسی می تواند ما را از شرایط ویزای توریستی آمریکا آگاه سازد ؟ تا چه اندازه از شرایط ویزای توریستی آمریکا اطلاع دارید ؟ ویزای توریستی آمریکا یکی از ویزا های پردرخواست است، ویزای توریستی آمریکا برای افرادی که قصد سفر به این کشور را دارند بکار می رود  شرایط ویزای توریستی کشور آمریکا . در سال ۲۰۱۸ با تغییراتی مواجه شده است . بنابراین اگر شما عزیزان می خواهید از جدیدترین آگاه شوید  موسسه حقوقی ملک پور به سوالات شما پیرامون ویزای توریستی آمریکا و راههای مهاجرت به آمریکا و راههای اخذ اقامت آمریکا و راههای اخذ گرین کارت آمریکا ، سفر به آمریکا و اخذ انواع ویزا های آمریکا می باشد.

ویزای توریستی آمریکا (B1 | B2) چیست؟

در رابطه با بحث شرایط ویزای توریستی آمریکا می توان اینگونه بیان نمود که ویزای توریستی یا Visitor Visa ،ویزای غیر‌‌‌‌‏مهاجرتی برای افرادی‌‌‌‏ست که قصد دارند به طور موقت وارد کشور آمریکا شوند که سه نوع مختلف دارد:

  • افرادی که برای کسب و کاری موقت در آمریکا خواهان ورود به این کشور هستند.
  • کسانی که برای گردشگری وارد ایالات متحده می‌‌‌‏شوند.
  • افرادی که ترکیبی از دو هدف ذکر شده در بالا را دارند.

این نوع ویزا (B-1/B-2) نام دارد.

مواردی که شامل ویزای توریستی کشور آمریکا نمی شود :

  • تحصیل
  • اشتغال
  • کار یا ارائه خدمات که شامل دستمزد باشد. برای مثال اگر اجرای هنری با حضور مخاطبانی که برای دیدن هنر

شما هزینه ای پرداخت کرده‌‌‌‏اند دارید، نمی‌‌‌‏توانید از این ویزا استفاده کنید.

  • ورود به خاک ایالات متحده در مقام خدمه هواپیما و یا کشتی
  • خبرنگاری، فیلمبرداری و کار برای هر روزنامه غیر آمریکایی یا برای دریافت هر گونه اطلاعات رسانه‌‌‌‏ای

شرایط ویزای توریستی کشور آمریکا و نحوه‌‌‌‌‏ی درخواست ویزای تویستی آمریکا:

مراحل مختلفی برای درخواست ویزای توریستی وجود دارد و روند تکمیل پرونده بسته به مکان سفارت در کشور‌‌‌‏های مختلف، متفاوت است.

دستورالعمل‌‌‌‏ها و مراحل لازم جهت اقدام برای ویزای توریستی در وب‌‌‌‏ سایت رسمی این کشور آمده است که بخشی از آن را در این‌‌‌ ‏جا برایتان بازگو می‌‌‌‌‏کنیم.

تکمیل فرم درخواست آن‌‌‌‌‏لاین برای آگاهی از شرایط ویزای توریستی کشور آمریکا

فرم DS-160 را تکمیل کنید.

برای درخواست آنلاین لازم است که فرم درخواست آنلاین شرایط ویزای توریستی آمریکا را تکمیل و سپس تاییدیه تکمیل پرونده را چاپ کنید و روز مصاحبه همراه خود داشته باشید.

از دیگر شرایط ویزای توریستی آمریکا  . به این صورت است که مدارک مورد نیازی که هنگام مصاحبه باید با خود داشته باشید:

  • گذرنامه خود و اعضای خانوادتان که عازم سفر به آمریکا هستند.اعتبار گذر‌‌‌‌‏نامه‌‌‌‌‏ باید حداقل شش ماه بیش‌‌‌‌ ‏تر از زمان اقامت در آمریکا باشد.
  • تأییدیه فرم تکمیل شده‌‌‌‌‏ی DS-160
  • رسید هزینه‌‌‌‌‏ی پرداختی به سفارت آمریکا بابت رسیدگی به درخواست اقامت موقت آمریکا
  • عکس؛ در انتخاب عکسی که با خود به سفارت می برید دقت کنید. عکس باید جدید باشد. در طی مراحل مختلف مصاحبه ممکن است ۴ یا ۵ بار از شما بپرسند که عکس را چه زمانی گرفته‌‌‌‏اید.

علاوه بر مدارک فوق در بحث شرایط ویزای توریستی کشور آمریکا ، ممکن است مدارک دیگری در حین مصاحبه از شما درخواست شود از جمله:

  • مدارکی که نشان دهد توانایی پرداخت تمامی هزینه‌‌‌‌‏ی سفر خود را دارید. و اگر خودتان توانایی پرداخت تمامی هزینه ها را ندارید مدارکی باید ارائه دهید که نشان دهد، شخصی دیگر برخی یا تمام هزینه‌‌‌‌‏های سفرتان را می‌‌‌‌‏تواند پوشش دهد.
  • مدارکی که ثابت کند که وابستگی‌‌‌‌‌‌‌‏های شغلی، مالی و عاطفی در ایران دارید و پس از گذشت مدت اقامت، به ایران باز خواهید گشت از مهمترین موارد شرایط ویزای توریستی کشور آمریکا و ویزای توریستی آمریکا می باشد
  • مدارک پزشکی
  • مدارکی دال بر هدف شما از سفر به ایالات متحده

حداقل مدت زمان ویزای توریستی کشور آمریکا ویزا ۳ ماهه است و برای افرادی که بار اول متقاضی این نوع ویزا می باشند شش ماهه صادر می گردد.

ویزای B2 ویزای توریستی آمریکا برای متقاضیانی می باشد که با اهداف زیر قصد سفر به آمریکا را دارند اختصاص داده می شود.

  • دیدار از اقوام و دوستان مقیم آمریکا
  • جهت انجام معاینه پزشکی در آمریکا
  • شرکت در سمینارها و دوره های اموزشی کوتاه چندروزه مرتبط با شغل و تحصیلات متقاضی. ویزای توریستی کشور آمریکا
  • شرکت در نمایشگاههای بین المللی
  • بازدید از مکانهای آموزشی و یا ورزشی برای متقاضی ویزای توریستی آمریکا
  • با هدف تفریح و بازدید از جاذب های توریستی آمریکا
  • شرکت در برنامه های بشردوستانه

در پایان بحث مهاجرت به آمریکا و شرایط ویزای توریستی کشور آمریکا و راههای اخذ اقامت آمریکا و اخذ گرین کارت آمریکا می توان بیان نمود که اگر شما عزیزان خواهان اخذ ویزای توریستی آمریکا و مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای توریستی می باشید و می خواهید که از تمامی جوانب شرایط ویزای توریستی آمریکا آگاه شوید و شرایط ویزای توریستی آمریکا را با شرایط سایر کشورها مورد تطبیق قرار دهید و یا شرایط ویزای توریستی آمریکا را با شرایط خود مقایسه نمایید در زمینه مهاجرت به آمریکا اخذ ویزای توریستی آمریکا و اقامت آمریکا جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین و حقوقدانان موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل فرمایید و در خصوص شرایط ویزای توریستی آمریکا و در نهایت اخذ تابعیت آمریکا مشاوره رایگان دریافت نمایید .

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (19 نظرات, میانگین: 4٫21 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 پاسخ
  1. بهار گفته:

    سلام من فقط دبی و ترکیه رفتم غیر از شرایط فوق آیا داشتن ویزای شینگن در پاسپورت کمکی به پرونده میکنه ؟؟ یا داشتن همین مدارک کافیه؟

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام ، قطعا Travel History شما تاثیرگذار است. همچنین باید مدارکی را نیز نشان دهید که شما قصد برگشت به ایران را دارید.

      پاسخ