سرمایه گذاری در سریلانکا و بررسی آن

سرمایه گذاری در سریلانکا
  • سرمایه گذاری در سریلانکا و شرایط عمومی آن
  • سرمایه گذاری در سریلانکا و استانداردهای سرمایه گذاری
  • سرمایه گذاری در سریلانکا و شاخص های سرمایه گذاری
  • سرمایه گذاری در سریلانکا و روشهای آن
  • سرمایه گذاری در سریلانکا با خرید ملک
  • سرمایه گذاری در سریلانکا از طریق ثبت شرکت
  • سرمایه گذاری در سریلانکا از طریق کارآفرینی
  • سرمایه گذاری در سریلانکا با خرید اوراق قرضه
  • سرمایه گذاری در سریلانکا و مزایای آن
  • سرمایه گذاری در سریلانکا و معایب آن
  • سرمایه گذاری در سریلانکا برای اخذ اقامت و تابعیت

سرمایه گذاری در سریلانکا و مقدمه ای بر آن

سرمایه گذاری در سریلانکا، اخذ اقامت سریلانکا از طریق سرمایه گذاری و روشهای سرمایه گذاری در سریلانکا در این مقاله مورد بحث و بررسی علمی قرار می گیرد. آیا اخذ اقامت سریلانکا از طریق سرمایه گذاری امکان پذیر است ؟ بهترین راه سرمایه گذاری در سری لانکا چیست ؟ آیا مهاجرت به سریلانکا از طریق ثبت شرکت امکان پذیر است؟ کشور سریلانکا یکی از کشورهای قاره آسیاست که قوانینی مشترک با سایر کشورهای آسیایی برای سرمایه گذاری دارد اما با این وجود استثنائاتی نیز در روشهای سرمایه گذاری در سریلانکا با سایر کشورهای آسیایی وجود دارد که در این مقاله تمامی موضوعات مرتبط با آن را بررسی خواهیم نمود. در صورتی که تمایل به مهاجرت دارید و یا تمایل به بررسی تمامی روشهای سرمایه گذاری و مهاجرتی به صورت علمی و تخصصی دارید می توانید به ویدیوی راهنمای گام به گام مسیر مهاجرت مراجعه فرمایید و همینطور با کارشناسان مؤسسه حقوقی ملکپور تماس بگیرید.

شرایط مهاجرت به سریلانکا

سرمایه گذاری در سریلانکا و شرایط عمومی آن

سرمایه گذاری در سریلانکا از روشهای مختلفی امکانپذیر است که هر یک از این روشها قواعد و مراحلی دارد که ملزم به رعایت آن هستید. نکته قابل توجه در مسیر سرمایه گذاری حمایت دولت و امنیت سرمایه گذاری در این کشور است که ما در این مقاله به آن اشاره نمودیم. در صورتی که قصد اخذ اقامت سریلانکا را داشته باشید می توانید با سرمایه گذاری نوع ۲۵۰٫۰۰۰ دلاری درخواست آن را داشته باشید اما توجه داشته باشید این اقامت تبدیل به تابعیت نمی شود. در ادامه به روشهای مختلف سرمایه گذاری در سریلانکا، مزایا و ریسک های آن خواهیم پرداخت. این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور همکار مؤسسه MIE اتریش تهیه و گردآوری شده، هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع شرعاً و قانوناً حرام و غیرقانونی می باشد

سرمایه گذاری در سریلانکا و شاخص های سرمایه گذاری (۲۰۱۷)

شاخصنرخ
رشد اقتصادی۳٫۱۱ درصد
تولید ناخالص داخلی۸۷٫۱۷ میلیارد دلار
ارزش افزوده در بخش خدمات۵۵٫۷۷ درصد
تورم۷٫۷ درصد
نرخ بیکاری۴٫۰۸ درصد
نرخ مشارکت نیروی کار۵۳٫۵۴ درصد
صادرات کالا و خدمات۱۹٫۱۲ میلیارد دلار
واردات کالا و خدمات۲۵٫۴۰ میلیارد دلار
سرمایه گذاری مستقیم خارجی۱٫۳۷ میلیار دلار
ذخایر ارز خارجی۷٫۹۶ میلیارد دلار
پیش بینی رشد اقتصادی تا سال ۲۰۲۳۵ درصد
پیش بینی سرمایه گذاری تا سال ۲۰۲۳۳۷٫۵۶ درصد
پیش بینی تورم تا سال ۲۰۲۳۴٫۹۰ درصد
پیش بینی نرخ بیکاری تا سال ۲۰۲۳۴٫۴۰ درصد

سرمایه گذاری در سریلانکا و استانداردهای سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در سریلانکا بسته به ماهیت سرمایه گذاری و نوع کسب و کار الزامات قانونی مرتبط با قوانین کار و مالکیت زمین دارد که پیش از راه اندازی کسب و کار و سرمایه گذاری مورد توجه قرار می گیرد. بسته به ماهیت سرمایه گذاری و نحوه عملکرد، تعدادی از الزامات قانونی و قانونی مانند قوانین مرتبط با کار و قوانین مربوط به زمین، ممکن است قبل از آغاز کسب و کار، باید مورد توجه قرار گیرد.

پیش از شروع سرمایه گذاری در سریلانکا لازم است از استانداردهای سرمایه گذاری در این کشور و امنیت سرمایه گذاری در این کشور اطلاع داشته باشید. طبق بررسی های سال ۲۰۱۷ شاخص حاکمیت قانون، کنترل فساد، کیفیت نظارتی و ثبات سیاسی در سریلانکا کمتر از ۲۰۵ درصد است که در شرایط بسیار ضعیف قرار دارد. لذا توجه داشته باشید نظام قضایی سریلانکا و حمایت دولتی برای سرمایه گذاری در سریلانکا که توسط سرمایه گذاران خارجی انجام می شود بسیار ضعیف است.

سرمایه گذاری در سریلانکا

سرمایه گذاری در سریلانکا و روشهای آن

برای سرمایه گذاری در سریلانکا باید حداقل ۲۵۰٫۰۰۰ دلار در موضوعات زیر سرمایه گذاری کنید:

  • سرمایه گذاری در صندوق های سرمایه گذاری دولتی
  • سرمایه گذاری دربورس اوراق بهادار کلمبو
  • سرمایه گذاری از طریق خرید ملک

لازم به ذکر است در ویزای سرمایه گذاری همراهان متقاضی اصلی (همسر، فرزندان وابسته و والدین متقاضی) نیز برای دریافت ویزا اجازه درخواست دارند. ویزای سرمایه گذاری در سریلانکا حداکثر تا ۵ سال معتبر است. ویزای سرمایه گذاری توسط اداره مهاجرت کلمبو صادر می شود.

حداقل سرمایه مورد نیاز برای سرمایه گذاری ۲۵۰٫۰۰۰ دلار آمریکا و یا مبلغ معادل آن در ارزهای دیگر است که باید یکی از بانک های تجاری که توسط بانک مرکزی سریلانکا تأیید شده است سپرده شود. اگر سرمایه گذار قصد دارد یک پروژه سرمایه گذاری را به صورت مشارکتی با یک شریک خارجی انجام دهد هر یک از شرکا باید حداقل ۲۵۰٫۰۰۰ دلار سرمایه داشته باشند. علاوه این سپرده بانکی سرمایه گذار باید منابع مالی کافی برای تأمین هزینه های زندگی خود و وابستگان خود را داشته باشد. به ازای هر یک از وابستگان سرمایه گذار ۳۵۰۰۰ باید به مبلغ اصلی اضافه شود.

برای مشارکت با دولت (PPP) و شرکت در پروژه های سرمایه گذاری دولتی پروژه های بزرگ و بلند پروازانه تعیین شده است. پروژه های PPP در بخش هایی همچون آموزش و پرورش، زیرساخت ها، فن آوری و مراقبت های بهداشتی صورت می گیرد.

سرمایه گذاری در سریلانکا با خرید ملک

برای سرمایه گذاری در سریلانکا در املاک و مستغلات اشخاص خارجی فقط اجازه خرید منافع ملک یا زمین را تا ۹۹ سال دارند و ماهیت زمین متعلق به دولت است. شرکت های خصوصی با مالکیت خارجی کمتر از ۵۰% اجازه اجاره یا خرید ملک در سریلانکا را دارند. همچنین شرکتهای دولتی که بیش از ۵۰% مالکیت خارجی دارند نیز اجازه خرید و اجاره دارند. طبق قانون فعلی برای سرمایه گذاری در سریلانکا با خرید ملک یک خارجی با استفاده از گزینه های زیر می تواند ملک را تملک کند:

  • اجاره ملک
  • ارث
  • هدیه از والدین
  • با شراکت در یک شرکت خصوصی
  • خرید آپارتمان
  • شراکت در بخشی از یک شرکت دولتی
  • اخذ شهروندی دوم سریلانکا

خارجیان اجازه خرید زمین را ندارند و زمین حداکثر تا ۹۹ سال اجاره داده می شود. خارجیان ملزم به پرداخت ۱۵% مالیات زمین نیستند اما در صورت خرید آپارتمان ۱۵% مالیات دریافت می شود. آپارتمان با متراژ کمتر از ۱۵ متر معاف از مالیات بر ارزش افزوده هستند. برای سرمایه گذاری در سریلانکا با خرید ملک باید از طریق صندوق سرمایه گذاری ویژه (Securities Investment Account) یک حساب سرمایه گذاری (IIAs) در بانک محلی باز کنید و پول را به آن حساب منتقل کنید.

سرمایه گذاری در سریلانکا از طریق ثبت شرکت

برای سرمایه گذاری در سریلانکا از طریق ثبت شرکت باید مراحل زیر را انجام دهید:

  • تعیین نام شرکت
  • تکمیل فرم های مربوطه (فرم اهداف شرکت، رضایت نامه مدیران، فرم تأیید وزیر امور خارجه)
  • صورت جلسه مدیران
  • پرداخت هزینه ثبت شرکت
  • انتشار اعلامیه ثبت شرکت به مدت ۳۰ روز
  • دریافت اجازه BOI (این مجوز برای سرمایه گذاری خارجی باید از هیئت سرمایه گذاری اخذ شود، مجوز BOI برای کسب و کار شرکت صادر می شود)
  • دریافت گواهی مالیاتی برای شرکت

شرکتهایی که مایل به صدور سهام عمومی هستند باید مورد تأیید SEC باشند. پروسه ثبت شرکت خصوصی با مسئولیت محدود در سریلانکا  حداقل ۲۱ روز است. امکان ثبت شرکت در سریلانکا با ۱۰۰% مالکیت خارجی وجود دارد اما در اکثر موارد ۴۹% شرکت ها متعلق به سرمایه گذار خارجی است.

سرمایه گذاری در سریلانکا از طریق کارآفرینی

برای سرمایه گذاری در سریلانکا و راه اندازی کسب و کار محدودیت هایی وجود دارد:

  • خرده فروشی برای سرمایه گذاران خارجی مجاز نیست
  • برای عمده فروشی باید یک میلیون دلار سرمایه گذاری شود
  • برای سرمایه گذاری خارجی مجوز BOI مورد نیاز است
  • سرمایه گذاران خارجی که مایل به راه اندازی دفتر شعبه در سریلانکا باید ۲۰۰٫۰۰۰ دلار به حساب شرکت رد سریلانکا سپرده داشته باشند.

سرمایه گذاری در سریلانکا

سرمایه گذاری در سریلانکا با خرید اوراق قرضه

سرمایه گذاری در سریلانکا از طریق خرید اوراق قرضه دولتی نیز امکانپذیر است. اوراق قرضه دولتی توسط بانک مرکزی سریلانکا ارائه می شود و به عنوان امن ترین نوع سرمایه گذاری در سریلانکا معرفی شده است. دو نوع اوراق قرضه دولتی وجود دارد: اوراق قرضه کوتاه مدت و اوراق قرضه بلند مدت. اعتبار اوراق قرضه کوتاه مدت ۹۱ روز، ۱۸۲ روز و ۳۶۴ روز است در حالیکه اوراق قرضه بلند مت ۲ تا ۳۰ سال است.

برای سرمایه گذاری در سریلانکا در بازار سهام مراحل زیر را انجام دهید:

۱٫افتتاح حساب سرمایه گذاری (SIA): این حساب بانکی به شما اجازه می دهد انتقال پول به سریلانکا و مبادلات مالی داشته باشید. افتتاح حساب در ۱۶ بانک سریلانکا امکانپذیر است. سیتی بانک، Deutsche Bank، HSBC و Standard Chartered می توانند در افتتاح حساب SIA به شما کمک کنند.

۲٫یک شرکت کارگزاری پیدا کنید: شما می توانید یک حساب CDS از طریق یک شرکت کارگزاری باز کنید. دو نمونه از شرکتهای کارگزاری بورس John Keells Stock Brokers و شرکت اوراق بهادار لانکا هستند.

۳٫افتتاح حساب CDS

سرمایه گذاری در سریلانکا و بخش های کلیدی برای سرمایه گذاری

در حال حاضر BOI سرمایه گذاری در سریلانکا در بخش هایی همچون صادرات، پروژه های مربوط به گردشگری، پروژه های زیرساخت، آموزش عالی، ماهیگیری، ایجاد املاک صنعتی و دانش را تشویق می کند. این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور همکار مؤسسه MIE اتریش تهیه و گردآوری شده، هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع شرعاً و قانوناً حرام و غیرقانونی می باشد.

سرمایه گذاری در سریلانکا

سرمایه گذاری در سریلانکا برای اخذ اقامت و تابعیت

در صورت سرمایه گذاری در سریلانکا باید بدانید امکان اخذ اقامت دائم سریلانکا از طریق خرید ملک وجود ندارد اما در صورتی که سرمایه گذاری بیش از ۲۵۰٫۰۰۰ دلار باشد امکان اخذ اقامت دائم فراهم می شود. تنها روشی که منتج به اقامت دائم سریلانکا می شود سرمایه گذاری ۲۵۰٫۰۰۰ دلاری در بخش های دولتی است. البته در هیچ یک از قوانین سریلانکا اعلام نشده که سرمایه گذاران خارجی مجاز به اخذ تابعیت این کشور هستند.

سرمایه گذاری در سری لانکا

اخذ پاسپورت سریلانکا

سرمایه گذاری در سریلانکا و مزایای آن

سرمایه گذاری در سریلانکا مزایایی دارد که ما در این بخش به آن مزایا اشاره خواهیم نمود:

  • سهولت خرید و فروس سهام در بازار بورس سریلانکا
  • دسترسی به بازار هند و قاره آسیا
  • نیروی کار آموزش دیده و ارزان
  • فعالیت شرکتهای جهانی مانند مایکروسافت و Packard و بسیاری دیگر در سریلانکا
  • سرمایه گذاری ارزان از طریق کارآفرینی

سرمایه گذاری در سریلانکا و معایب آن

در کنار مزایای سرمایه گذاری در سریلانکا معایبی نیز می توان برشمرد که این موضوع برای شروع به سرمایه گذاری بسیار حائز اهمیت است. نقاط ضعف سرمایه گذاری در سریلانکا از قرار زیر است:

  • خارجیان اجازه تملک زمین با خرید ملک را ندارند
  • در صورت سرمایه گذاری با کمتر از ۲۵۰٫۰۰۰ دلار امکان اخذ اقامت دائم وجود ندارد
  • وسایل حمل و نقل موتوری بسیار گران هستند
  • امکان اخذ تابعیت سریلانکا حتی با مبالغ سرمایه گذاری بالا وجود ندارد

شما می توانید از طریق فرم ارزیابی شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

سرمایه گذاری در سریلانکا و سخن پایانی

سرمایه گذاری در سریلانکا، روشهای سرمایه گذاری و شرایط اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در سریلانکا در این مقاله به صورت علمی و تخصصی مورد بررسی قرار گرفت. پیشنهاد ما برای جلوگیری از ریسک ها و زیان های محتمل از طریق سرمایه گذاری این است که پیش از اقدام با وکیل مهاجرت و کارشناس حقوقی مشورت نمایید و با پیش بینی مراحل قانونی و خطرات آن اقدام کنید. در نهایت توجه داشته باشید امکان اخذ تابعیت سریلانکا از طریق سرمایه گذاری در سریلانکا وجود ندارد و این مسیر هدف مهاجرتی نخواهد داشت. برای اخذ مشاوره تخصصی می توانید با کارشناسان مؤسسه حقوقی ملکپور تماس بگیرید همچنین دیدگاهها و نطرات خود را در پایان همین مقاله مطرح نمایید کارشناسان ما در اسرع وقت پاسخگوی شما خواهند بود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *