سرمایه گذاری در آمریکا

سرمایه گذاری در آمریکا و بررسی آن

  • سرمایه گذاری در آمریکا و معرفی آمریکا به عنوان یک مقصد برای سرمایه گذاری
  • سرمایه گذاری در آمریکا و بررسی اقتصاد آمریکا
  • سرمایه گذاری در آمریکا و انواع روش های سرمایه گذاری در این کشور
  • سرمایه گذاری در آمریکا و مراحل سرمایه گذاری
  • سرمایه گذاری در آمریکا به روش EB5
  • سرمایه گذاری در آمریکا به روش E2
  • سرمایه گذاری در آمریکا به روش EB3

شما می توانید از طریق فرم ارزیابی شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

سرمایه گذاری در آمریکا و مقدمه ای بر آن

سرمایه گذاری در آمریکا ، مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری و شرایط و مراحل سرمایه گذاری در آمریکا در این نوشتار مورد تحلیل و بررسی علمی قرار گرفته است. نکات مهم اخذ ویزای آمریکا از طریق سرمایه گذاری و شرایط آن با توجه به راهنمایی های وکیل مهاجرت مجرب بیان خواهد شد. سرمایه گذاری در آمریکا یکی از راه های ورود به کشور آمریکا محسوب می گردد . سرمایه گذاری در آمریکا اگر به طریق صحیح صورت گیرد منجر به دریافت گرین کارت آمریکا و در نهایت منجر به مهاجرت به کشور آمریکا می گردد . البته باید شرایط را در نظر داشت و بهترین نوع سرمایه گذاری را انتخاب نمود . قوانین سرمایه گذاری در آمریکا بسیار متعدد است و هر کدام را به صورت دقیق مطالعه نمود و سپس اقدام نمود . پیشنهاد می گردد در ابتدای امر ویدیو ها و ویس های موجود در این صفحه را که تمام نکات مهم را به صورت خلاصه برای شما بیان کرده است را به صورت کامل مشاهده نمایید تا اطلاعات تکمیل تری از روش های سرمایه گذاری در آمریکا را به دست آورید .

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد سرمایه گذاری در آمریکا – بخش اول

مقاله مرتبط

سرمایه گذاری در آمریکا از طریق ویزای EB-5 و ویزای E2 آمریکا

مقاله مرتبط

مقایسه اقامت خود حمایتی اتریش با سرمایه گذاری در آمریکا

سرمایه گذاری در آمریکا و معرفی آمریکا به عنوان یک مقصد برای سرمایه گذاری

آمریکا سومین کشوره بزرگ جهان است و از لحاظ تنوع مردمی و نژادی متنوع‌ترین کشوره جهان محسوب می شود. پایتخت این کشور واشنگتن دی سی‌ است. جمعیت آمریکا در حدود ۳۲۵ میلیون نفر است. کشور آمریکا سومین کشوره پر جمعیت جهان است. کشور آمریکا از غرب با اقیانوس آرام، از شرق با اقیانوس اطلس، از شمال با کشوره کانادا و از جنوب با کشور مکزیک همسایه و هم مرز است. همچنین از دریای گوانتانامو و آلاسکا مرز اندکی‌ با کوبا و روسیه دارد. از پر جمعیت‌ترین شهر‌های آمریکا می‌توان نیویورک، لوس آنجلس، شیکاگو، هیوستن، فیلدلفیا و فینیکس را نام برد. سرمایه گذاری در آمریکا یکی از چند روش مهاجرتی و اخذ اقامت امریکا می باشد. البته شایان به ذکر است که سرمایه گذاری در آمریکا یکی از بهترین روش های مهاجرتی می باشد. سرمایه گذاری در آمریکا نیازمند سرمایه کافی و عالی می باشد.

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد سرمایه گذاری در آمریکا – بخش دوم

مقاله مرتبط

گرین کارت آمریکا

مقاله مرتبط

مقایسه ویزای سرمایه گذاری آمریکا و کانادا
  • راه های سرمایه گذاری در کشور آمریکا کدامند؟
  • آیا با سرمایه گذاری در کشور آمریکا میتوان اقامت دائم آمریکا را اخذ کرد؟
  • برنامه ی ای بی ۳ EB3 آمریکا چیست؟
  • به چه میزان سرمایه برای سرمایه گذاری در آمریکا نیاز است؟
  • آیا ورود ایرانیان به کشور آمریکا از طریق برنامه های سرمایه گذاری ممکن است؟

امروزه افراد بسیاری در پی یافتن راه های مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری در کشور آمریکا هستند. قبل از اقدام بهتر است با وکلای حقوقی و کارشناسان مجرب مشورت کرده و بهترین و ایمن ترین راه را انتخاب کنید. در این نوشتار سعی شده است که به سوالات شما در این باب پاسخ داده شود.

سرمایه گذاری در آمریکا و بررسی اقتصاد آمریکا

در ابتدای بحث سرمایه گذاری در آمریکا در خصوص بازار تجارت آمریکا توضیحی ارائه می نماییم : اقتصاد کشور آمریکا  یک اقتصاد کاپیتالیستی از نوع سرمایه‌داری است. از ویژگی‌‌های مهم اقتصاد ایالت متحده آمریکا می‌توان به منابع طبیعی فراوان، تولید انبوه، زیربنای توسعه یافته و مصرف زیاد را نام برد. کشور آمریکا با تولید ناخالص بیش از ۱۳،۰۰۰ میلیارد دلار، یعنی‌ حدود %۲۰ از تولید ناخالص کل جهان، اولین اقتصاد بزرگ جهان است. ایالت متحده آمریکا اولین کشور وارد کنند و پس از چین و آلمان سومین کشور صادر کنند در جهان است. بیشترین محصولات تولیدی آمریکا عبارتند از: مواد شیمیایی، تولیدات نفتی‌، فولاد، صنایع و تجهیزات هوایی، ماهواره، تولیدات غذایی و مواد خوراکی، صنایع معدن و چوب هستند. با وجود اینکه تولیدات کشاورزی ایالت متحده آمریکا تنها %۱ از تولیدات ناخالص ملی‌ این کشور است، همین سطح حدود %۶۰ از کل تولیدات کشاورزی در جهان را تشکیل می دهد.

دقت نمایید که سرمایه گذاری در آمریکا از طریق های مختلف صورت می گیرد که مهمترین آنها ویزای EB5 آمریکا است که در دو حالت پانصد هزار دلاری و یک میلیون دلاری انجام می پذیرد . نکته ای که در باب ویزا EB5 وجود دارد این است که این ویزا یعنی دو حالت آن منجر به دریافت گرین کارت آمریکا می گردد . ویزای سرمایه گذاری دویست هزار دلاری آمریکا نیز در شاخه ی سرمایه گذاری وجود دارد که منجر به دریافت گرین کارت آمریکا نمی گردد .

سرمایه گذاری در آمریکا و نکات مهم در مورد اقتصاد این کشور

نرخ بیکاری در آمریکا

  • نرخ بیکاری : ۴ درصد

  • رشد تولید ناخالص داخلی : ۲٫۳ درصد

  • رشد تولید ناخالص داخلی : ۰٫۱ درصد

  • میزان فقر : ۱۵٫۲ درصد

ویزای توریستی آمریکا

سرمایه گذاری در آمریکا و انواع روش های سرمایه گذاری در این کشور

گرین کارت برای متقاضیان سرمایه گذاری در آمریکا
قانون مهاجرت به ایالات متحده اجازه می دهد تا برخی از اتباع خارجی که مهاجران مبتنی بر اشتغال هستند به ساکنین دائمی و قانونی آمریکا تبدیل شوند (گرین کارت دریافت کنند). یکی از رده های مهاجرتی که بر پایه اشتغال (EB) است شامل اتباع خارجی است که قصد سرمایه گذاری در آمریکا به ارزش ۱ میلیون دلار (یا ۵۰۰،۰۰۰ دلار در مناطق اشتغال هدفمند) و در یک شرکت تجاری جدید را دارند این نوع سرمایه گذاری باید به اقتصاد آمریکا کمک کند و حداقل ۱۰ موقعیت شغلی اتباع آمریکا که واجد شرایط هستند ایجاد کند. این اتباع خارجی نیز “سرمایه گذاران مهاجر EB-5” نامیده می شود، زیرا آنها در رده پنجم ویزا قرار دارند.

  • سرمایه گذاری در آمریکا به روش EB5

  • سرمایه گذاری در آمریکا به روش EB3

  • سرمایه گذاری در آمریکا به روش E2

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد سرمایه گذاری در آمریکا و اروپا

مقاله مرتبط

اقامت آمریکا

مقاله مرتبط

راه های مهاجرت به آمریکا

سرمایه گذاری در آمریکا و مراحل سرمایه گذاری

  • تهیه پرونده و ارسال آن به وزارت کار آمریکا
  • دریافت شماره پرونده از وزارت کار آمریکا
  • دریافت مجوز کار ( labour certificate )
  • ارسال پرونده به وزارت کار در آمریکا
  • صدور نامه زمان مصاحبه
  • انجام مصاحبه و دریافت کارت سبز
  • ورود به آمریکا و کار برای کارفرما

سرمایه گذاری در آمریکا به روش EB5

یکی‌ از روش‌های مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری در آمریکا است و این روش سرمایه گذاری در آمریکا ممکن است ۱۸-۱۲ ماه به طول بیا‌نجامد. از ویژگی‌‌های دیگر این روش عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی‌، تحصیلات عالی‌، سابقه مدیریت و بازگشت سرمایه با سودی که به آن تعلق می‌گیرد پس از ۵ سال است.

چه کسانی‌ واجد شرایط برای برای اخذ اقامت از طریق این نوع سرمایه گذاری در آمریکا هستند؟

کسانی‌ که نشان بدهند مبلغ ۱،۰۰۰،۰۰۰ دلار را از راه قانونی به دست آورده اند .

تعهد به سرمایه گذاری در آمریکا به مبلغ ۵۰۰،۰۰۰ دلار آمریکا در یک یا چند پروژه تجاری، بازرگانی و یا عمرانی در یکی‌ از شهرهای آمریکا.

این مبلغ ۵۰۰،۰۰۰ دلار پس از ۵ سال با سودی که به آن تعلق گرفته است با متقاضی سرمایه گذاری در آمریکا  باز گردانده خواهد شد.

چگونگی ثبت نام و شرح مراحل سرمایه گذاری در آمریکا به روش EB5

  1. بررسی بیزینس‌های موجود و گزینش کم ریسک‌ترین و پر سود‌ترین بیزینس‌ها در میان آنها.
  2. پرداخت مبلغ ۵۰۰،۰۰۰ دلار برای بیزینس انتخاب شده.
  3. تولید پرونده و فایل نامبر از روش سرمایه گذاری در آمریکا
  4. دادن تست‌های پزشکی‌ مربوطه
  5. مصاحبه و اخذ اقامت موقت آمریکا در سرمایه گذاری در آمریکا
  6. داخل شدن به کشور آمریکا و انتخاب شهر دلخواه برای زندگی‌
  7. دریافت اقامت دائم آمریکا  در پی درخواست سرمایه گذاری در آمریکا  پس از ۲ سال
  8. دریافت مبلغ ۵۰۰،۰۰۰ دلار با سود آن به متقاضی سرمایه گذاری در آمریکا
  9. اخذ تابیعت آمریکا در پی‌ درخواست سرمایه گذاری در آمریکا پس از ۵ سال

مدارک لازم برای سرمایه گذاری در آمریکا به روش EB5

اگر شما به عنوان سرمایه گذار در فرم  I-526 هستید، متقاضی اصلی سرمایه گذاری در آمریکا نامیده می شود. به عنوان متقاضی اصلی باید مدارک و شواهد زیر را برای درخواست گرین کارت به عنوان یک سرمایه گذار مهاجر EB-5 که در حال حاضر در ایالات متحده است درخواست کنید:

  • فرم I-485، درخواست ثبت نام برای اقامت دائم یا تنظیم وضعیت
  • کپی فرم I-797، اعلامیه تأیید، برای فرم درخواست I-526 شما
  • دو عکس پاسپورتی
  • کپی سند هویت صادر شده توسط دولت با عکس
  • کپی گواهی تولد
  • کپی صفحه گذرنامه با ویزای غير مهاجر (در صورت امکان)
  • کپی صفحه پاسپورت با مهر و یا امضا (صادر شده توسط مهاجرت ایالات متحده) (در صورت امکان)
  • کپی فرم I-94  یا کپی از ضمانت و گمرک ایالات متحده در مورد گواهی گمرک و مرزی (CBP) در سند سفر (در صورت وجود)
  • اثبات اینکه شما از زمان ورود به ایالات متحده به طور مداوم وضعیت قانونی خود را حفظ کرده اید
  • فرم I-693 گزارش پرونده پزشکی و پرونده واکسیناسیون (شما ممکن است این فرم را همراه با فرم I-485 یا بعد از آن، مانند نامه ارسال کنید)
  • پرونده های پلیس و دادستانی تایید شده از اتهامات جنایی، دستگیری یا محکومیت (در صورت امکان)
  • فرم I-601، درخواست لغو مناقشات غیرقانونی (در صورت امکان)
  • فرم I-212، درخواست مجوز درخواست مجدد برای پذیرش در ایالات متحده پس از اخراج یا از بین بردن (در صورت وجود)
  • مستندسازی وضعیت غیرقانونی J-1 یا J-2 گذشته یا حال (در صورت وجود)، از جمله اثبات انطباق یا لغو شرایط اقامت خارجی ۲ سال تحت INA 212e
  • فرم I-566، پرونده بین ادارات درخواست – مجوز استخدام وابسته A، G یا ناتو
  • فرم I-485 مکمل A، تنظیم وضعیت تحت بخش ۲۴۵ (i) (در صورت لزوم).

سرمایه گذاری در آمریکا از طریق کاری EB3

در کنار مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری در آمریکا  ، مهاجرت به آمریکا از طریق روش کاری ای‌ بی‌ ۳ (EB3) به ایالت متحده آمریکا بسیار کم دردسر و آسان است. متقاضیان میتوانند از این شیوه برای خود ، همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال اقامت دائم آمریکا را کسب کنند. EB3 برنامه ای‌ نسبتا جدید در اداره مهاجرت آمریکا است و تنها شرط آن داشتن پیشنهاد کاری از یک شرکت قانونی‌ و معتبر در آمریکا است. این شرکت می‌بایست به تایید وزارت مهاجرت آمریکا رسیده باشد. این گونه شغل ها معمولا نیاز به تخصص ندارند. شایان ذکر است اخذ اقامت دائم آمریکا از این طریق ساده‌ترین راه ممکن برای دریافت اقامت دائم آمریکا برای متقاضیان و خانواده آنها است. متقاضیان نیازی به داشتن مدرک زبان آیلتس و یا تافل ندارند. بر خلاف دیگر ویزا‌های کاری آمریکا که ۱ ساله هستند برنامه مهاجرتی ای‌ بی‌ ۳  EB3 کارت سبز دائم است. متقاضیان به محض ورود به آمریکا گرین کارت آمریکا خود را دریافت می کنند. در این برنامه فقط متقاضی اصلی‌ سرمایه گذاری در آمریکا تعهد انجام کار دارد و نه همراهان.

مراحل اخذ ویزای EB3 به مانند مراحل کلی سرمایه گذاری در آمریکا می باشد.

سرمایه گذاری در آمریکا از طریق خرید بیزینس موجود در آمریکا E2

یکی‌ از سریعترین روش‌های اخذ اقامت موقت آمریکا خرید بیزینس در آمریکا و سرمایه گذاری در آمریکا از این طریق است. لازم به ذکر است این اقامت موقت قابل تبدیل به اقامت دائم نیز هست. ویزای مهاجرت به آمریکا از روش خرید بیزینیس بسیار آسان و سریع بوده و غالباً در مدت ۴-۲ ماه برای متقاضی اصلی‌ و همراهان صادر می شود. همراه در اینجا با معنی همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال است. ویزای E2 تا هنگامی که فرد متقاضی سرمایه گذاری در آمریکا در آمریکا بیزینس داشته باشد برای وی قابل تمدید است.

ویزای E2 آمریکا ویزایی طولانی مدت ولی‌ موقت است که قابلیت تبدیل به اقامت دائم را برای متقاضی اصلی‌ سرمایه گذاری در آمریکا  و همراهان دارا است.

شروط لازم برای ویزای E2 آمریکا

  1. داشتن حداقل دارایی برابر با ۳۰۰،۰۰۰ دلار.
  2. سرمایه گذاری در آمریکا  به مبلغ ۱۵۰،۰۰۰ دلار در بیزینس هایی که واجد شرایط برای ان نوع مهاجرت هستند.

 ویژگیهای مهاجرت به آمریکا از روش E2 آمریکا

  1. پر سرعت‌ترین راه اخذ اقامت موقت طولانی مدت.
  2. نبودن نیاز به مدرک تحصیلی‌ بالا.
  3. نداشتن شرایط سنّی.
  4. عدم نیاز به مدرک زبان.
  5. قابلیت دریافت اقامت دائم آمریکا از طریق سرمایه گذاری در آمریکا  و امکان دریافت سیتیزنشیپ.
  6. دریافت ویزا برای فرزندان زیر ۲۱ سال و همسر.
  7. ارزانترین روش از طریق سرمایه گذاری.

شیوه اقدام برای این نوع ویزا همانند  EB5 است که در بالا شرح داده شده است.

سرمایه گذاری در آمریکا و جمع بندی کلی

سرمایه گذاری در آمریکا یکی از جذاب ترین روش های مهاجرت به آمریکا محسوب میگردد . البته باید در نظر داشت که راه های بسیاری برای مهاجرت به آمریکا وجود دارد که شما باید بهترین آن را انتخاب نمایید تا از بهترین شرایط بهره مند گردید . باز هم پیشنهاد می گردد که حتما ویدیو های موجود در این بخش را به صورت کامل مشاهده نمایید تا اطلاعات کامل تری نسبت به سرمایه گذاری در آمریکا کسب نمایید . جهت کسب اطلاعات بیشتر در باب سرمایه گذاری در آمریکا میتوانید با شماره تلفن قرار داده شده در بخش تماس با ما وبسایت های مختلف ملک پور تماس گرفته و مشاوره رایگان دریافت کنید. همچنین شما می توانید با دفتر مرکزی MIE اتریش تماس حاصل نموده تا از مشاوره رایگان برترین مشاورین اروپا بهره مند گردید. شما می توانید تمام سوالات و ابهامات خود را در بخش دیدگاه های همین مقاله مطرح کنید تا کارشناسان ما در سریع ترین زمان ممکن به شما پاسخ دهند. امیدوار است که نوشتار سرمایه گذاری در آمریکا که با هدف افزایش سطح آگاهی شما عزیزان در مورد مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری ارائه شد، مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *