را ه های اخذ اقامت بلاروس

را ه های اخذ اقامت بلاروس

راههای اخذ اقامت بلاروس در هنگام مهاجرت به بلاروس ۲۰۱۸ پس از گرفتن وکیل مهاجرت چگونه است ؟ آیا با سرمایه گذاری در بلاروس و یا خرید ملک در بلاروس می توان به راههای اخذ اقامت بلاروس ۲۰۱۸ رسید؟ شرایط اخذ تابعیت بلاروس از طریق تحصیل در بلاروس و یا کار در بلاروس چیست؟  آیا ثبت شرکت در بلاروس و یا تمکن مالی در بلاروس ، روشی برای راههای اخذ اقامت بلاروس می باشد ؟ تحصیل در بلاروس چگونه منجر به راههای اخذ اقامت بلاروس خواهد شد.؟ هزینه های تحصیل در بلاروس چقدر است؟ آیا تولد فرزند در بلاروس و یا ازدواج در بلاروس منجر به اخذ اقامت بلاروس می گردد؟

در این مقاله تمامی سعی خود را بر این گذاشته ایم که اطلاعاتی در باب را ه های اخذ اقامت بلاروس در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.که با توجه به میانگین هزینه ها در این کشور برای اخذ روادید تحصیلی توانسته است مورد استقابل متقاضیان قرار گیرد.ما در موسسه _mie_اتریش تمامی سعی خود را بر این گذاشته ایم که در زمینه اخذ روادید تحصیلی ، کاری و سرمایه گذاری خدماتی گسترده به متقاضیان گرامی ارائه نمائیم و توصیه ما به شما متقاضیان مهاجرت این می باشد که قبل از هر گنه اقدامی در باب مهاجرت در ابتدای امر مورد خود را با وکلا و کارشناسان ما مورد بررسی قرار دهید و پس از تکمیل اطلاعات در این زمینه اقدامی داشته باشید.

همان طور که می دانید راه های اخذ اقامت بلاروس به ۶ طریق امکان پذیر می باشد:

  • پناهندگی
  • ازدواج
  • تولد
  • تحصیلی
  • کاری
  • سرمایه گذاری

اخذ اقامت بلاروس ازطریق پناهندگی

همان طور که می دانید اقامت از طریق پناهندگی یکی از طرق مهاجرت می باشد که در موسسات حقوقی معتبر توصیه ای در این باره به متقاضیان نمی گردد.برای اخذ اقامت از طریق پناهندگی به محض رسیدن به خاک بلاروس می بایست خود را به اداره پلیس جهت اخذ اقامت بلاروس از طریق پناهندگی اقدام نمائید.که در صورتی که از خانواده در این مرحله برخودار می باشید می بایست آمار اعضای دقیق خانواده را اعلام نمائید و می بایست در این پروسه مدارک هویتی را به همراه داشته باشید.انواع پناهندگی:

  • پناهنگی سیاسی
  • پناهندگی نظامی
  • پناهندگی اجتماعی

اخذ اقامت بلاروس از طریق ازدواج

اخذ اقامت بلاروس از طریق ازدواج یکی دیگر از راه های مهاجرت و اخذ تابعیت و اقامت می باشد که توانسته است مورد توجه میزانی از متقاضیان قرار گیرد که همان طور که می دانید متقاضی شریک ازدواج می بایست از سن مناسب ازدواج به میزان حداقل ۱۸ سال برخودار باشد.اخذ اقامت بلاروس از این طریق برخودار می باشد مگر اینکه متقاضی موانعی در این راه داشته باشد که عبارتند از:

  • ازدواج مجدد
  • ازدواج بین وابستگان خونی برادر و خواهر – پدر و مادر خوانده و فرزند خوانده
  • بیماری روانی یا زوال عقل ناتوان

در صورتی که متقاضی از تمامی شرایط برخوردار باشد می تواند برای ثبت ازدواج در کمترین مدت زمان به میزان پانزده روز اقدام نماید که در ابتدا می بایست در آن کشور با اقمت موقت حضور داشته باشد.

اخذ اقامت بلاروس از طریق تولد

یکی از طریق که در خصوص اخذ اقامت بلاروس می توان به آن اشاره کرد اقامت از طریق تولد می باشد که با توجه به نظام تابعیت کشور مورد بررسی قرار می گیرد که این نظام در کشور بلاروس بر اساس قانون خون می باشد که در ۳ صورت تولد در بلاروس منجر به اقامت برای فرزند متولد شده می باشد:

  • فرزندی که هر دو والدین تبعه بلاروس باشد که در این مورد از محل تولد فرزند صرف نظر می گردد.
  • فرزندی که در خارج از خاک بلاروس توسط پدر یا مادر بلاروسی متولد شده باشد.
  • فرزندی که در خارج از بلاروس از پدر و مادری که تبعه بلاروس بوده بدنیا آمده ولی خانواده فرزند مقیم دائم کشور دیگری باشد ، متولد گردد مشروط بر اینکه براساس تقاضای والدین باشد تابعیت و اقامت در بلاروس را کسب خواهد کرد.

اخذ اقامت بلاروس از طریق تحصیل

یکی از راه های که توانسته است مورد توجه متقاضیان مهاجرت در خصوص اخذ اقامت بلاروس قرار گیرد پروسه اقامت از طریق تحصیل می باشد که می بایست این مورد را در باب کشور های حوزهSIC گفت که در طرق تحصیل هیچ گونه اقامت دائمی در انتها برای متقاضی رقم نمی خورد مگر اینکه متقاضی تحصیل پس از اتمام تحصیل وارد پروسه های خرید ملک یا ثبت شرکت نماید.که در این باب می توان گفت متقاضیانی که میل به خرید ملک دارند می بایست ملکی به ارزش ۱۶۰ هزار دلار خریداری نمایند که بتوانند از این اقامت برخودار شوند که در غیر این صورت می بایست اقدام به پروسه ثبت شرکت در این کشور بنمایند که در سرفصل اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری به آن اشاره می شود.

اخذ اقامت بلاروس از طریق کار

قوانین ویزای کاری بدین صورت می باشد که متقضاضی یا می بایست یک دعوت نامه کاری از کارفرمائی در کشور مبدا داشته باشد که در این دعوت نامه ذکر می شود که به فرد جهت ارائه شغل مورد نیاز می باشد که در این نوع ویزا کار دعوت نامه در ابتدا باید در کشور به مدت ۳ ماه آگهی شود و در ۳ ماه بعدی می بایست در کل کشور های اتحادیه آگهی شود که اگر شخصی با شرایط متقاضی در این زمینه یافت نگردید متقاضی می تواند برای ویزای کار درخواست نماید که بلاروس نیز قواین بدین صورت می باشد متقاضی می تواند از کارفرما این مورد را تقاضا کند که شرایط دعوت نامه به نحوی ارائه گردد که فق به شخص جویایی کار ارائه گردد.ویزا های کاری در کشور بلاروس به ۳ نوع زیر تقسیم بندی می شوند:

  • برای ویزای کوتاه مدت کسب و کار نوع C (بازدید تجاری بدون قصد به کار، تا ۹۰ روز در مدت یک سال)
  • برای ویزای بلند مدت کسب و کار نوع D (بازدید تجاری بدون قصد به کار، تا ۹۰ روز در مدت یک سال)
  • یکی از راه های دیگر علاوه بر راهی که در بالا گفته شد این است که متقاضی کار در کشور مورد نظر خود را به عنوان یک نیروی کار داخلی معرفی کند .

اخذ اقامت بلاروس از طریق سرمایه گذاری

اخذ اقامت بلاروس از طریق سرمایه گذاری یکی از مطمئن ترین راه های اخذ اقامت این کشور می باشد که این نوع اقامت در کشور بلاروس به دو نوع ثبت شرکت و خرید ملک منجر می شود.پروسه خرید ملک در کشور بلاروس یکی از راه های اخذ اقامت در این کشور می باشد که در این راه متقاضی می تواند معاف از مالیات محسوب شود.میزان سرمایه ای که در پروسه خرید ملک و ثبت شرکت در بلاروس می باشد و حائز اهیمت می باشد مقدار ۱۶۰٫۰۰۰ دلار به بالا می باشد که متقاضی می تواند برای خود و همسر و فرزند زیر ۱۸  سال اقامت دریافت نماید.

در خصوص راههای اخذ اقامت بلاروس از طرق مختلف از جمله تحصیل در بلاروس و یا کار در بلاروس و یا سرمایه گذاری در بلاروس و یا شرایط شرایط ثبت شرکت در بلاروس و یا خرید ملک در بلاروس و یا تمکن مالی در بلاروس و یا ازدواج در بلاروس و یا تولد فرزند در بلاروس با مشاورین موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای mie اتریش در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس گرفته و از روند و جزییات راههای اخذ اقامت بلاروس مشاوره تخصصی دریافت نمایید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (1 نظرات, میانگین: 5٫00 از طریق 5)
Loading...
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *