راهنمای ارتباط با موسسۀ مشاوره ای MIE اتریش ( همکار موسسۀ حقوقی ملک پور )

شماره تماس موسسه مشاوره ای MIE (همکار موسسه حقوقی ملک پور) چیست؟ شماره های تماس موسسه MIE اتریش کدام است؟
موسسه حقوقی ملک پور با همکاری موسسه MIE اتریش خدمات حقوقی مشاوره ای را با استفاده از وکیل یا وکلای داخلی و بین المللی
مقرر می داند. بهترین روش تماس با ما از طریق شماره های تماس مستقیم با موسسه MIE اتریش می باشد.
البته به دلیل کثرت تماس با موسسه ما در اتریش چنانچه قادر به تماس نباشید می توانید برای ما به آدرس ایمیل ذیل ، نامه ارسال فرمائید .ما ظرف ۴۸ ساعت کاری (اروپا روزهای شنبه یکشنبه تعطیل است) به شما پاسخ می دهیم. شما همچنین می توانید با موسسات همکار MIE و موسسه ملک پور در ایران تماس حاصل فرمائید. این موسسات مستقل هستند لیکن دوره های خاص را گذرانده و اگر شما از آن ها ناراضی باشید، ما آنها را از همکاری با خود حذف می کنیم. دقت بفرمایید که موسسۀ ملک پور یا موسسۀ MIE امکان مجازات یا استرداد پول شمارا از این موسسات ندارند و هرچند که این موسسات دارای رضایت نسبی بوده اند، اما از شما درخواست می کنیم نه به اعتبار ما، بلکه بر اساس تحقیق خودتان اقدام به عقد قرارداد بفرمایید. موسسات همکار از نظارت بسیار دقیق برخوردارند و بر اساس میزان رضایت شما ما نیز از آن ها حمایت حضوری خواهیم نمود. ما با دقت فراوان همکاران خود را در سراسر جهان انتخاب می کنیم و به تمامی سوالات شما با صبوری پاسخگو خواهیم بود.

 

دفتر مشاوره تخصصی سرمایه گذاری و امور اقامت

(دوستانی که جهت امور تحصیلی با ما در ارتباط هستند بهتر است با سایر دفاتر ما در سراسر جهان تماس حاصل کنند)

شماره خط ویژه   ۴۹۱۹۶۰۰۰ ـ  (۰۲۱) هزینه تقریبا رایگان (فقط هزینه تا تهران محاسبه می شود)
نکته مهم: به علت حجم بالای تماس ها لطفا از شماره خط ویژه ( ۴۹۱۹۶۰۰۰ ۰۲۱) جهت تماس استفاده نمایید. خطوط دیگر به علت تماس های مکرر ممکن است اشغال باشد و یا پاسخ داده نشود. پیشاپیش ممنون از صبر و شکیبایی شما

ارتباط با دفتر مرکزی MIE در اتریش (همکار اصلی موسسۀ ملک پور):
۵۱۲۱۹۶۹ (۱) – (۴۳+)

ارتباط با دفتر مرکزی MIE شعبه شماره ۲ (همکار اصلی موسسۀ ملک پور):
۱۸۷۶۲۳۴۱ -(۴۳+)

دفتر همکار مستقل در تهران (واقع در میرداماد):
۲۶۷۰۵۳۵۶ ۲۱ (۹۸+) ۱۰ خط ویژه
۲۶۷۰۵۹۰۷ ۲۱ (۹۸+)
۲۶۷۰۵۹۱۷ ۲۱ (۹۸+)
۲۶۷۰۹۰۱۶ ۲۱ (۹۸+)
۲۶۷۰۵۱۱۴ ۲۱ (۹۸+)
۲۶۴۱۵۲۸۱ ۲۱ (۹۸+)
۲۶۴۱۴۶۳۸ ۲۱ (۹۸+)
۲۶۴۱۴۳۱۸ ۲۱ (۹۸+)

دفتر همکار مستقل در تهران (واقع در شهرک غرب):
۸۸۰۸۸۶۱۴ ۲۱ (۹۸+)
۸۸۰۸۷۷۲۳ ۲۱ (۹۸+)
۸۸۰۸۸۹۶۸ ۲۱ (۹۸+)
۸۸۰۸۹۰۶۳ ۲۱ (۹۸+)
۸۸۵۶۹۱۰۷ ۲۱ (۹۸+)

دفتر همکار مستقل در کرمانشاه غرب ایران:
۸۳-۳۸۳۹۴۹۶۲(۹۸+)
۸۳-۳۸۳۹۴۹۶۳ (۹۸+)
۹۳۰-۴۲۳۵۸۶۱ (۹۸+)

دفتر همکار مستقل واقع در بلاروس:
۸۰۰۱ ۵۲۳ ۲۵ ۰۰۳۷۵

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (5 نظرات, میانگین: 3٫00 از طریق 5)
Loading...
41 پاسخ
  1. Saber گفته:

    سلام آقای دکتر ملک پور من ۳۵سال و همسرم ۳۲ سال و دارای ۲فرزند ۱۰ساله و ۸ ماهه هستم و کارمند بانک و ۱۰ سابقه دارم .مدرک تحصیلیم لیسانس مهندسی نرم افزار و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی میباشد میخواستم بهترین راه مهاجرت به آلمان رو بدونم در ضمن بنده در حال حاضر کلاس آلمانی را تازه شروع کردم

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز می توانید به روش های متعددی برای مهاجرت به آلمان اقدام نمایید همچنین امکان اقدام از طریق ویزای جستجوی کار را دارید که می توانید اقدام نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  2. مریم گفته:

    باسلام خدمت شما آقای ملک پور
    سپاسگذارم از اینکه وقت گرانبهای خودتونو در اختیار من و دیگران میذارید
    من ۳۵ سالمه لیسانس روان شناسی دارم متاهل هستم و دو فرزند ۸ و ۲ ساله دارم همسرم لیسانس عمران داره .
    قصد دارم در ایران به کار تولید و پرورش زالو بپردازم دلم میخواد این طرح رو در آلمان یا اتریش ادامه بدم چون قصد مهاجرت دارم و میخوام در آنجا شغلی داشته باشم که درآمدزا باشه و بشه باهاش یه زندگی خوب برای بچه هام فراهم کنه
    سوال من از شما اینه
    آیا تولید و پرورش زالو در این دو کشور استقبال میشه ؟
    آیا میتونم به این طریق اقامت یکی از این دو کشور رو بگیرم ؟

    بازهم از لطف بی دریغتون سپاسگزارم

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز می توانید برای اتریش و آلمان از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت اقدام نمایید که باید در ابتدا بیزینس پلن ارائه نمایید و هدف اقتصادی خود را ارائه دهید تا مورد بررسی قرار گیرد برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      در حال حاضر برای دانشگاههای اتریش به خصوص دانشگاه وین پذیرفته نمی شود برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  3. غزل گفته:

    با عرض سلام و قدردانى از زحمات بى دريغ شما.
    من ٣٤ ساله هستم ولى همراه با بهار سال اينده ٣٥ ساله مى شوم و مجردم. تقريبا ۵ ماه پيش ، از پايان نامه ام در مقطع ارشد حقوق جزا و جرم شناسى در دانشگاه آزاد دفاع كردم و در حال حاضر مشغول نگارش مقاله مى باشم ( ٣ مقاله كه ٢ مقاله علمى پژوهشى داخلى و ديگرى ISI كه مستخرج از پايان نامه ام مى باشند ) و معدل ارشدم بدون احتساب نمره پايان نامه ١٨ مى باشد. اما چند ماهى هست كه تصميم جدى گرفتم مبنى بر اين كه براى ادامه تحصيل ( رايگان ) در مقطع دكترا به كشور هلند مهاجرت كنم و با زبان انگليسي ، بالاتر از حد متوسط اشنا هستم و ان شاءالله تا چند ماه اينده مدرك ايتلس را هم خواهم گرفت . در ضمن من احساس مسئوليت شديدى نسبت به خانوادم ( پدر و مادرم ) دارم و در اين انديشه هستم كه آنها را هم ، همراه خودم ببرم . به همين جهت از شما تقاضامندم كه با راهنماييهاى دلسوزانه و مفيدتان به بنده يارى برسانيد . حال با توجه به عرايضم ، اگر برايتان مقدور مى باشد لطف فرموده و به سوالاتم پاسخ دهيد ( لطفا و خواهشا) .

    با سپاس فراوان از شما

    ١: آيا مى توانم براى ادامه تحصيل در مقطع دكترا ( رشته حقوق جزا ) در كشور هلند اقدام كنم ؟ اگر پاسخ شما مثبت است ، لطفا شرايط كامل آن را توضيح بفرماييد.

    ٢: و اگر پاسخ منفى است ، آيا مى توانم در مقطع دكترا گرايشم را در رشته حقوق تغيير دهم تا پذيرش بگيرم يا هر راه ديگرى كه منجر به پذيرش در رشته ام شود ؟

    ٣: آيا براى گرفتن بورسيه هلند شرايط لازم را دارا مى باشم ؟ و اينكه حدودا در چه زمانهايي بايد اقدام شود؟

    ٤: پدر و مادرم هر دو ديپلمه هستند و پدرم بازنشسته يكى از ادارات دولتى و ايشان ٦٤ ساله هستند و در حال حاضر در يكى از شركتهاى خصوصى وابسته به ادارات دولتى مشغول به كار مى باشند و البته مادرم خانه دار هستند . ايا مى توانم انها را همزمان با ويزاى تحصيلى خودم به هلند ببرم ؟ اگر نمى شود ، پس لطف فرموده و بفرماييد از چه طريقى مى توانند همراه من مهاجرت كنند؟
    ٥: براى اقامت دائم به جز ويزاى تحصيلى ، چه اقداماتى مى توانيم انجام دهيم؟ و هزينه زندگى و اقامت در هلند به چه ميزانى است ؟

    ٦: در مقاله اى خوانده بودم ، فقط دانستن زبان هلندى در حد پايه اى بدون داشتن شرايط ديگرى منجر به گرفتن اقامت دائم مى شود ، آيا صحيح مى باشد ؟

    بى نهايت از شما متشكرم از اينكه وقت گرانبهاى خود را جهت انجام اين رسالت عظيم ، ( اطلاع رسانى و يارى هموطنانتان ) اختصاص مى دهيد. ان شاءالله كه در پناه حق ، سلامت و پيروز باشيد .

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیزم امکان مهاجرت و ادامه تحصیل برای شما فراهم است اما در ابتدا برای ورود به مقطع دکترا باید سوپروایزر خود را در کشور مورد نظر پیدا نمایید و سپس برای اخذ پذیرش اقدام نمایید علاوه بر این پدر و مادر جز همراهان شما محسوب نخواهند شد و مستقل باید اقدام نمایند برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر mie تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
      • غزل گفته:

        با سلام و عرض ادب خدمت شما.
        بسيار سپاسگزارم از اينكه پاسخ سوالاتم را داديد .

        تقريبا چند ماه پيش با يكى از موسسات همكار شما در خصوص ادامه تحصيل در مقطع دكترى در رشته تحصيليم سوال كردم ، فرمودند رشته جزا و جرمشناسي ايران در هلند كاربردى ندارد و بايد از ارشد شروع به تحصيل كنم و يا معادلسازى شود. به همين دليل بسيار نااميد شدم و تصميم گرفتم از شما بزرگواران راهنمايي بگيرم .
        كه آيا بايد مجددا از ارشد شروع كنم يا با همين رشته حقوق جزا، مى توانم در مقطع دكترا در هلند ادامه تحصيل دهم؟

        بى نهايت از شما متشكرم.

        پاسخ
  4. محمد گفته:

    سلام اقای ملک پور عزیز بنده۱۸سالمه وسربازی نرفتم و عاشق کشور نروژ هستم و می خواهم از یوتوب کسب در امد کنم و باید به سایت یوتوب یه ادرس حساب بانکی بدم چون سایت یوتوب حساب های کشور های ایران. افغانستان. ویمن سوریه و ترکیه و… رو قبول نمیکنه که پول بریزه می خواهم یه حساب در کشور نروژ باز کنم و سایت یوتوببه حسابی که در نروژ دارم پول بریزه وهرچقدر بیننده بیشتری داشته باشم پول بیشتری واریز میکنه و۲یا۳ساله دیگه میخواهم به کشور نروژ مهاجرت تحصیلی کنم و وارد کشور نروژ شدم پول بیشتری داشته باشم برای بهتر زندگی کردن ایا ممکن است در ان کشور حساب باز کنم واقامت هم ندارم وهیچ فامیلی در کشور نروژ ندارم ولطف کنید ایا من انگلیسی بلدم حرف منو می فهمن یا باید یه زبان دیگه یاد بگیرم

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز در صورتی که به نروژ مهاجرت نمایید می توانید حساب بانکی خود را در بانک های نروژ باز نمایید در غیر این صورت به دلیل تحریم بودن ایران امکان پذیر نیست برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  5. فاطمه گفته:

    سلام
    من ۲۹سالمه لیسانس گرافیک هستم میخواستم بدونم چه راهی برای اقدام رفتن به انگلیس واسم پیشنهاد میکنید

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز شما می توانید از طریق تحصیل برای انگلستان اقدام نمایید که برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید

      پاسخ
  6. م.كاظمى گفته:

    سلام و وقت بخیر

    بنده به تازگی موفق به اخذ بورسیه در مقطع دکتری از دانشگاه Jagiellonian شده ام. با بررسی مراحل شهروندی لهستان از راه تحصیل، متوجه شده ام که بعد از اتمام تحصیلات و به شرط یافتن کار، می توانم برای اقامت دائم اقدام کنم که پروسه ای طولانی مدت است. به همین خاطر به فکر راه حلی سریعتر برای اخذ اقامت خود و همسرم افتادم. (در حال حاضر بنده تنها در کراکوف زندگی می کنم.)

    ۱- آیا با خرید بخشی از سهام یک شرکت می توان برای اقامت دائم لهستان اقدام کرد؟ اگر بله، چه میزان مشارکت لازم است؟ و آیا آشنایی با شرکتی در لهستان یا سایر کشورهای اروپایی دارید تا این امکان را برایم فراهم کند؟

    ۲- بر حسب علاقه مندی، آیا می توان با تأسیس کافه برای اقامت دائم اقدام کرد؟ اگر بله، حداقل میزان سرمایه گذاری در این زمینه چه مقدار است؟

    ۳- آیا امکان ارتباط تصویری از طریق Skype برای مشاوره وجود دارد؟

    با تشکر
    کاظمی

    پاسخ
  7. ليلا گفته:

    با سلام و احترام
    در مورد ثبت شركت در انگليس ميخاستم اطلاعات بگيرم. ممنون ميشم راهنمايي كنيد. چون در كانال تلگرامتون در مورد انگليس هيچ صحبتي نكرديد. و ايا اصلا شركت شما در مورد ثبت شركت در انگليس هم خدماتي دارن يانه؟
    در ضمن من حدود نيم ساعت پشت خط شما منتظر بودم ولي متاسفانه به محض اينكه نوبتم رسيد تماس قطع شد و شروع كرد به اشغالي خوردن.
    باتشكر ليلا

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      برای سرمایه گذاری در انگلستان می توانید از روش ۲۰۰ هزار پوندی استفاده نمایید که برای این موضوع امکان اقدام ۲ خانواده نیز وجود دارد برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  8. فرزانه گفته:

    سلام و عرض ادب خدمت شما آقای دکتر آقای دکتر ما یک خانواده ۳ نفره هستیم .همسرم مهنس عمران و همچنین لیسانس حقوق هستن .فرزندم دختر و ۱۵ ساله هست.خودم هم دیپلم هستم .ما دارای درآمد ماهانه ۱۱ میلیون تومان و مبلغ ۳۵۰ میلیون پول نقد و یک ملک به ارزش ۴۰۰ میلیون که البته امکان فروش ندارد و اجاره دادیم هستیم میخواستم بدونم با این شرایط امکان اقدام برای تمکن مالی اتریش را داریم ؟ اگر داریم امکان موفقیت در این مسیر برای ما چقدر هست ؟اگر امکان تمکن مالی برای اتریش نداریم با این شرایط برای اقامت در چه کشوری شرایط داریم ؟(برای مشاوره از طریق اسکایپ هم با دفتر ایران صحبت کردم ) پیشاپیش از لطفتون سپاسگزارم .

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      بله امکان اقدام را دارید می توانید از این طریق اقدام نمایید اما باید شرایط شما توسط وکلا کاملا بررسی گردد که برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  9. سیدرضا حسینی گفته:

    سلام
    من و خانواده ام(همسر و یک فرزندم) سال ۲۰۰۹ از طریق خوداشتغالی از اداره مهاجرت کانادا درخواست ویزا کردیم. همسرم نویسنده و مترجم است. سال ۲۰۱۵ درخواست ما به دلیل عدم سرمایه کافی و نداشتن پلان قوی رد شد.
    با وجود رفیوز شدن درخواستمان، آیا امکان درخواست دوباره از طریق خوداشتغالی برای ما وجود دارد و شانس موفقیت مان چقدر است؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز با توجه به رد شدن شما باید شرایط شما توسط کارشناسان حقوقی کاملا بررسی شود همچنین دلایل ردی نیز باید مورد بررسی قرار گیرد که بهتر است در ابتدا با دفاتر mie تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  10. محسن گفته:

    با عرض سلام
    نمي دانم كدامين جملات را براي توصيف محبت هايتان بنويسم
    بنده ٣٠سالم هست، مجرد و فوق ديپلم مديريت صنعتي دارم و٥سال سابقه كار نجات غريق
    از آنجا كه هيچ راه كم هزينه قانوني براي مهاجرت به كانادا براي من وجود نداره،من تصميم به گرفتن ويزاي مالتي ٥ساله كانادا و در نهايت اقدام به پناهندگي در آن كشور را دارم
    سوال بنده از شما بزرگوار اين هست كه آيا امكان همچين درخواستي وجود داره يا خير
    ممنون بابت تمام راهنمايي ها و محبتتان

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز امکان مهاجرت قانونی برای شما فراهم است که بهتر است شرایط خود را با کارشناسان حقوقی ما بررسی نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر mie تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  11. ازیتا رحیمی شریف اباد گفته:

    با سلام خدمت استاد گرامی اقای ملک پور شغل همسر من در لیست مشاغل مورد نیاز اتریش می باشد کارشناس بهداشت حرفه ای با ۱۰ سال سابقه کاری که در این مدت انواع گواهینامه ها مربوط به دوره های مختلف کاری و گذرونده رزومه کاری نسبتا خوبی داره فقط مدرک زبان نداریم که به زودی دوره زبان المانی و میگذرونیم. فقط میخوام بدونم باید از کجا شروع کرد چون در حال حاضر مشغول کار هستش اگه میشه مراحل اقدامات اولیه برای ویزای کاری و توضیح بین از کجا شروع کنیم چه جوری اون کار در اتریش و بگیره ممنون

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      برای اخذ ویزای کار اتریش باید امتیاز مورد نیاز را کسب نمایید که برای بررسی اطلاعات خود می توانید با دفاتر mie تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  12. Koorosh گفته:

    با سلام.
    سپاس از ارائه نكات مفيد مربوط به اقامت.
    جهت تماس از طريق اسكايپ تقاضاي وقت دارم.
    سپاس

    پاسخ
  13. Farhan گفته:

    با عرض سلام و خسته نباشيد
    اينجانب دانشجوي ترم ٤ مديريت بازرگاني هستم دانشگاه ازاد هستم و قصد دارم با گواهي اشتغال ب تحصيل براي اتريش اقدام كنم و با توجه به پورسه اخذ پذيرش و ويزا درس من در ايران به اتمام مي رسد و من مدرك كارشناسي را دريافت مي كنم مي خواستم بدانم كه واحد هايي را كه اينجا گذراندم را اتريش قبول مي كند يا حتي امكان ادامه تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد وجود دارد
    با سپاس و امتنان بي پايان

    پاسخ
  14. رومانی گفته:

    با سلام و خسته نباشید ویژه خدمت جناب ملک پور و تشکر از راهنمایی های صادقانه و موثر شما. احتراما اینجانب با ۳۸ سال سن، متاهل با دو فرزند سه و دوازده ساله و دارای مدرک لیسانس حقوق و فوق لیسانس علوم سیاسی هر دو از دانشگاه آزاد میباشم. سابقه یکسال تدریس در رشته علوم سیاسی در پیام نور داشته و قصد ادامه تحصیل دارم. مقاله نداشته و در حال خواندن انگلیسی از ابتدا میباشم. ۱- آیا شانسی برای دکترای علوم سیاسی دارم ۲_در صورت پذیرش دکترا مدرک زبان انگلیسی نیاز نیست یا فقط برای ورود نیاز نیست . یعنی حین تحصیل هم مدرک نمیخواهند ۳_ در صورت منفی بودن سوال بالا نظر شما در مورد فوق لیسانس خواندن در رشته علوم سیاسی بهتره یا حقوق ۳_ آیا میشود با زبان انگلیسی و بدون آلمانی در مقطع ارشد ادامه داد. برای شروع به تحصیل اصلی هم در ارشد نیاز به مدرک زبان میباشم؟ مجددا از لطف شما سپاسگذارم. بعد از عضویت در کانال شما بسیار آگاه و مطلع از مهاجرت شدم و باعث شدید الکی عمر و سرمایه ام را با وعده های تو خالی برخی شرکتها ی داخلی به هر ندهم. خدا خیرتان دهد از راهنماییهای صادقانه اتان.

    پاسخ
  15. لاله گفته:

    با سلام و خسته نباشید جناب آقای ملک پور من به راهنمایی شما واقعا نیازمند م من خودم لیسانس پرستاری دارم ۱۱ سال سابقه کاردربخش آی سیو قلب وشوهر م لیسانس است میخواستم بدونم آیا امکان خرید سهام ازیک شرکت معتبر درالمان که متعلق به دایی شوهرم هست بتونیم اقامت آلمان بگیریم اگه امکان داره راهنماییم بکنید

    پاسخ
  16. مريم گفته:

    سلام عرض ميكنم، خيلي به كمك شما احتياج دارم،قبل از همه چيز اينو بگم هدف ما براي مهاجرت گرفتن اقامت دائم كشور مقصد هست ، من ٢٦ سالم هست وتا ١ سال ديگه مدرك كارشناسي رشته روانشناسى ميگيرم ، متأهل هستم همسرم ديپلم. و شعل ازاد دارد و فرزند ٦ سال هم دارم ما براي سال آينده تصميم به مهاجرت داريم و تصميم خودمون براي كشور مقصد آلمان هست، و حتما توي اين يك سال مدرك ايلتس با نمره ٦ رو سعي ميكنم كه بگيرم و براي ويزاي تحصيلي اقدام كنم، سوال من اين هست كه به همسر و فرزند من ويزاي همراه ميدن؟ و بجز ويزاي تحصيل ،شوهرم براي ويزاي كار ميتونه اقدام كنه؟ و بجز كشور آلمان با شرايط ما ،چه كشوري ديگه اي هست كه ما ميتونيم أقامت بگيريم؟ چقدر بايد هزينه أقامت كنيم؟ممنون ميشم جواب سوالم رو بدهيد

    پاسخ
  17. علیزاده گفته:

    با عرض سلام و احترام خدمت جناب ملک پور و همکاران خوبتان که با راهنمایی هایتان در وهله ی اول موجبات ایجاد امید و عزت نفس و باور به خود را برای مخاطبانتان فراهم می آورید و در وهله ی دوم باعث میشوید که افراد, با آگاهیِ کامل و با آزمون و خطای کمتری قدم در راهِ مهاجرت بگذارند!حرکتِ پسندیده ی شما نزد خداوند قطعا بی پاسخ نخواهد بود که به طریق اولی` دعای خیرِ افرادی که از وجودتان منتفع گردیده اند بدرقه ی راهتان خواهد بود…
    سوالی از محضر شریفتان داشتم که در صورت پاسخ منت گذاشته و کلامتان به مثابه کلامِ عطار : چراغی ست در این راهِ پر فراز و نشیب و همرهیِ خضر است برای ترک این مرحله!
    معروض میدارم که اینجانب فارغ التحصیل رشته ی حقوق و دارای تجربه ی کاری نزد چندین تن از وکلای برتر استان گیلان برای سالیانی چند می باشم.
    با انصراف از پذیرش در گرایش حقوقِ بین الملل در دانشگاه عسلویه در سال۹۲ پرونده ی تحصیلی بنده تا اخذِ معافیتِ خدمت وظیفه ی عمومی و شرکتِ مجدد در آزمون تا همین امسال مسکوت مانده بود,لیکن بنا به وجود مسائلی شخصی و خانوادگی, ادامه ی زندگی در کشور عزیزمان بطور موقت(حداقل تا پایانِ مقطع ارشد) برایمان فراهم نیست!
    غرض اینکه اینجانب و همسر بنده تمایل به ادامه ی تحصیل در کشور ایتالیا را داریم(با توجه به بورس تحصیلی_استانی و شرایط خاص خوابگاه و سلف سرویس و هزینه ی کمِ پذیرش دانشجو این کشور”ایتالیا” و من حیث المجموع بخاطر نداشتن تمکنِ مالیِ زیاد تر از وسعمان!
    مضافا به اطلاع میرساند همسر بنده فارغ التحصیلِ کارشناسی در رشته ی معماری و مسلط به نرم افزار های تخصصی رسته و رشته ی تحصیلی خود میباشد که در برنانه ای بلند مدت قصد دارند پس از ایجاد آمادگی برای آزمون آیلتس هر دوی ما,برای اخذ مدرکی در رابطه با نرم افزارهای مهندسی نیز اقدام نمایند…
    حالیه سوال اینجاست
    برای افرادی با شرایط بنده که تخصص خاصی ندارند(رشته ی تحصیلی و تجربه ی کاری آزادشان “بطور مثال حقوق/نماینده ی وکیل میباشد) و نمیدانند که در کشوری دیگر این دانش و تجربه به کمکشان خواهد آمد یا خیر و قصدِ ادامه ی تحصیل دارند و با درنظر گرفتنِ نداشتن وسع مالی در حدِ زیاد و همچنین در نظر گرفتنِِ شرایط و رشته ی تحصیلی همسر بنده اخذِ پذیرشِ دانشگاهِ کدام کشور برای دوره ی ارشد بهتر است و با هزینه ی کمتری همراه خواهد بود…و در نهایت اقدام ما چگونه و به چه طریق و از چه زمانی باید باشد…
    بانهایتِ احترام و آرزوی بهترین ها برای شما و تمامی افرادی که در این راه هدایتگرِ ما هستند.
    ارادتمند
    علیزاده

    پاسخ
  18. الهام گفته:

    با سلا م خدمت شما.بنده خانمی ۴۶ ساله هستم معلم بازنشسته با مدرک فوق دیپلم ودر حال حاضر در زمینه نقاشی فعالیت دارم. یک دختر هیجده ساله دارم که نظر درسی بسیار خوب است.میخواستم ببینم آیا راهی برای من به منظور اخذ اقامت کانادا وجود دارد یانه ضمن این که شرایط مالی من اجازه نمیدهد که بدون کار در کشور دیگری زندگی کنم.کل دارایی من پانصد میلیون است

    پاسخ

تعقیب

  1. […] شرط آن در تنظيم قرارداد هاي خود نيازمندند. به همين جهت موسسه حقوقي ملك پور در پي هدف گسترش آگاهي عمومي در مورد قوانين و حقوق داخلي […]

  2. […] و در صورتی که سوالی در ذهن خود دارید می توانید با موسسۀ MIE اتریش در ارتباط بوده و اطلاعات کاملی در اختیار داشته […]

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *