راهنمای ارتباط با موسسۀ مشاوره ای MIE اتریش ( همکار موسسۀ حقوقی ملک پور )

شماره تماس موسسه مشاوره ای MIE (همکار موسسه حقوقی ملک پور) چیست؟ شماره های تماس موسسه MIE اتریش کدام است؟
موسسه حقوقی ملک پور با همکاری موسسه MIE اتریش خدمات حقوقی مشاوره ای را با استفاده از وکیل یا وکلای داخلی و بین المللی
مقرر می داند. بهترین روش تماس با ما از طریق شماره های تماس مستقیم با موسسه MIE اتریش می باشد.
البته به دلیل کثرت تماس با موسسه ما در اتریش چنانچه قادر به تماس نباشید می توانید برای ما به آدرس ایمیل ذیل ، نامه ارسال فرمائید .ما ظرف ۴۸ ساعت کاری (اروپا روزهای شنبه یکشنبه تعطیل است) به شما پاسخ می دهیم. شما همچنین می توانید با موسسات همکار MIE و موسسه ملک پور در ایران تماس حاصل فرمائید. این موسسات مستقل هستند لیکن دوره های خاص را گذرانده و اگر شما از آن ها ناراضی باشید، ما آنها را از همکاری با خود حذف می کنیم. دقت بفرمایید که موسسۀ ملک پور یا موسسۀ MIE امکان مجازات یا استرداد پول شمارا از این موسسات ندارند و هرچند که این موسسات دارای رضایت نسبی بوده اند، اما از شما درخواست می کنیم نه به اعتبار ما، بلکه بر اساس تحقیق خودتان اقدام به عقد قرارداد بفرمایید. موسسات همکار از نظارت بسیار دقیق برخوردارند و بر اساس میزان رضایت شما ما نیز از آن ها حمایت حضوری خواهیم نمود. ما با دقت فراوان همکاران خود را در سراسر جهان انتخاب می کنیم و به تمامی سوالات شما با صبوری پاسخگو خواهیم بود.

 
در مورخ سیزدهم ،چهاردهم و پانزدهم خرداد کلیه دفاتر همکار ما و موسسه مرکزی تعطیل میباشند.
 

ارتباط با دفتر مرکزی MIE در اتریش (همکار اصلی موسسۀ ملک پور):
۵۱۲۱۹۶۹ (۱) – (۴۳+)

ارتباط با دفتر مرکزی MIE شعبه شماره ۲ (همکار اصلی موسسۀ ملک پور):
۱۸۷۶۲۳۴۱ -(۴۳+)

دفتر همکار مستقل در تهران (واقع در میرداماد):
۲۶۷۰۵۳۵۶ ۲۱ (۹۸+) ۱۰ خط ویژه
۲۶۷۰۵۹۰۷ ۲۱ (۹۸+)
۲۶۷۰۵۹۱۷ ۲۱ (۹۸+)
۲۶۷۰۹۰۱۶ ۲۱ (۹۸+)
۲۶۷۰۵۱۱۴ ۲۱ (۹۸+)
۲۶۴۱۵۲۸۱ ۲۱ (۹۸+)
۲۶۴۱۴۶۳۸ ۲۱ (۹۸+)
۲۶۴۱۴۳۱۸ ۲۱ (۹۸+)

دفتر همکار مستقل در تهران (واقع در شهرک غرب):
۸۸۰۸۸۶۱۴ ۲۱ (۹۸+)
۸۸۰۸۷۷۲۳ ۲۱ (۹۸+)
۸۸۰۸۸۹۶۸ ۲۱ (۹۸+)
۸۸۰۸۹۰۶۳ ۲۱ (۹۸+)
۸۸۵۶۹۱۰۷ ۲۱ (۹۸+)

دفتر همکار مستقل در کرمانشاه غرب ایران:
۸۳-۳۸۳۹۴۹۶۲(۹۸+)
۸۳-۳۸۳۹۴۹۶۳ (۹۸+)
۹۳۰-۴۲۳۵۸۶۱ (۹۸+)

دفتر همکار مستقل واقع در بلاروس:
۸۰۰۱ ۵۲۳ ۲۵ ۰۰۳۷۵

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (2 نظرات, میانگین: 2٫50 از طریق 5)
Loading...
14 پاسخ
  1. Farhan گفته:

    با عرض سلام و خسته نباشيد
    اينجانب دانشجوي ترم ٤ مديريت بازرگاني هستم دانشگاه ازاد هستم و قصد دارم با گواهي اشتغال ب تحصيل براي اتريش اقدام كنم و با توجه به پورسه اخذ پذيرش و ويزا درس من در ايران به اتمام مي رسد و من مدرك كارشناسي را دريافت مي كنم مي خواستم بدانم كه واحد هايي را كه اينجا گذراندم را اتريش قبول مي كند يا حتي امكان ادامه تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد وجود دارد
    با سپاس و امتنان بي پايان

    پاسخ دادن
  2. رومانی گفته:

    با سلام و خسته نباشید ویژه خدمت جناب ملک پور و تشکر از راهنمایی های صادقانه و موثر شما. احتراما اینجانب با ۳۸ سال سن، متاهل با دو فرزند سه و دوازده ساله و دارای مدرک لیسانس حقوق و فوق لیسانس علوم سیاسی هر دو از دانشگاه آزاد میباشم. سابقه یکسال تدریس در رشته علوم سیاسی در پیام نور داشته و قصد ادامه تحصیل دارم. مقاله نداشته و در حال خواندن انگلیسی از ابتدا میباشم. ۱- آیا شانسی برای دکترای علوم سیاسی دارم ۲_در صورت پذیرش دکترا مدرک زبان انگلیسی نیاز نیست یا فقط برای ورود نیاز نیست . یعنی حین تحصیل هم مدرک نمیخواهند ۳_ در صورت منفی بودن سوال بالا نظر شما در مورد فوق لیسانس خواندن در رشته علوم سیاسی بهتره یا حقوق ۳_ آیا میشود با زبان انگلیسی و بدون آلمانی در مقطع ارشد ادامه داد. برای شروع به تحصیل اصلی هم در ارشد نیاز به مدرک زبان میباشم؟ مجددا از لطف شما سپاسگذارم. بعد از عضویت در کانال شما بسیار آگاه و مطلع از مهاجرت شدم و باعث شدید الکی عمر و سرمایه ام را با وعده های تو خالی برخی شرکتها ی داخلی به هر ندهم. خدا خیرتان دهد از راهنماییهای صادقانه اتان.

    پاسخ دادن
  3. لاله گفته:

    با سلام و خسته نباشید جناب آقای ملک پور من به راهنمایی شما واقعا نیازمند م من خودم لیسانس پرستاری دارم ۱۱ سال سابقه کاردربخش آی سیو قلب وشوهر م لیسانس است میخواستم بدونم آیا امکان خرید سهام ازیک شرکت معتبر درالمان که متعلق به دایی شوهرم هست بتونیم اقامت آلمان بگیریم اگه امکان داره راهنماییم بکنید

    پاسخ دادن
  4. مريم گفته:

    سلام عرض ميكنم، خيلي به كمك شما احتياج دارم،قبل از همه چيز اينو بگم هدف ما براي مهاجرت گرفتن اقامت دائم كشور مقصد هست ، من ٢٦ سالم هست وتا ١ سال ديگه مدرك كارشناسي رشته روانشناسى ميگيرم ، متأهل هستم همسرم ديپلم. و شعل ازاد دارد و فرزند ٦ سال هم دارم ما براي سال آينده تصميم به مهاجرت داريم و تصميم خودمون براي كشور مقصد آلمان هست، و حتما توي اين يك سال مدرك ايلتس با نمره ٦ رو سعي ميكنم كه بگيرم و براي ويزاي تحصيلي اقدام كنم، سوال من اين هست كه به همسر و فرزند من ويزاي همراه ميدن؟ و بجز ويزاي تحصيل ،شوهرم براي ويزاي كار ميتونه اقدام كنه؟ و بجز كشور آلمان با شرايط ما ،چه كشوري ديگه اي هست كه ما ميتونيم أقامت بگيريم؟ چقدر بايد هزينه أقامت كنيم؟ممنون ميشم جواب سوالم رو بدهيد

    پاسخ دادن
  5. علیزاده گفته:

    با عرض سلام و احترام خدمت جناب ملک پور و همکاران خوبتان که با راهنمایی هایتان در وهله ی اول موجبات ایجاد امید و عزت نفس و باور به خود را برای مخاطبانتان فراهم می آورید و در وهله ی دوم باعث میشوید که افراد, با آگاهیِ کامل و با آزمون و خطای کمتری قدم در راهِ مهاجرت بگذارند!حرکتِ پسندیده ی شما نزد خداوند قطعا بی پاسخ نخواهد بود که به طریق اولی` دعای خیرِ افرادی که از وجودتان منتفع گردیده اند بدرقه ی راهتان خواهد بود…
    سوالی از محضر شریفتان داشتم که در صورت پاسخ منت گذاشته و کلامتان به مثابه کلامِ عطار : چراغی ست در این راهِ پر فراز و نشیب و همرهیِ خضر است برای ترک این مرحله!
    معروض میدارم که اینجانب فارغ التحصیل رشته ی حقوق و دارای تجربه ی کاری نزد چندین تن از وکلای برتر استان گیلان برای سالیانی چند می باشم.
    با انصراف از پذیرش در گرایش حقوقِ بین الملل در دانشگاه عسلویه در سال۹۲ پرونده ی تحصیلی بنده تا اخذِ معافیتِ خدمت وظیفه ی عمومی و شرکتِ مجدد در آزمون تا همین امسال مسکوت مانده بود,لیکن بنا به وجود مسائلی شخصی و خانوادگی, ادامه ی زندگی در کشور عزیزمان بطور موقت(حداقل تا پایانِ مقطع ارشد) برایمان فراهم نیست!
    غرض اینکه اینجانب و همسر بنده تمایل به ادامه ی تحصیل در کشور ایتالیا را داریم(با توجه به بورس تحصیلی_استانی و شرایط خاص خوابگاه و سلف سرویس و هزینه ی کمِ پذیرش دانشجو این کشور”ایتالیا” و من حیث المجموع بخاطر نداشتن تمکنِ مالیِ زیاد تر از وسعمان!
    مضافا به اطلاع میرساند همسر بنده فارغ التحصیلِ کارشناسی در رشته ی معماری و مسلط به نرم افزار های تخصصی رسته و رشته ی تحصیلی خود میباشد که در برنانه ای بلند مدت قصد دارند پس از ایجاد آمادگی برای آزمون آیلتس هر دوی ما,برای اخذ مدرکی در رابطه با نرم افزارهای مهندسی نیز اقدام نمایند…
    حالیه سوال اینجاست
    برای افرادی با شرایط بنده که تخصص خاصی ندارند(رشته ی تحصیلی و تجربه ی کاری آزادشان “بطور مثال حقوق/نماینده ی وکیل میباشد) و نمیدانند که در کشوری دیگر این دانش و تجربه به کمکشان خواهد آمد یا خیر و قصدِ ادامه ی تحصیل دارند و با درنظر گرفتنِ نداشتن وسع مالی در حدِ زیاد و همچنین در نظر گرفتنِِ شرایط و رشته ی تحصیلی همسر بنده اخذِ پذیرشِ دانشگاهِ کدام کشور برای دوره ی ارشد بهتر است و با هزینه ی کمتری همراه خواهد بود…و در نهایت اقدام ما چگونه و به چه طریق و از چه زمانی باید باشد…
    بانهایتِ احترام و آرزوی بهترین ها برای شما و تمامی افرادی که در این راه هدایتگرِ ما هستند.
    ارادتمند
    علیزاده

    پاسخ دادن
  6. الهام گفته:

    با سلا م خدمت شما.بنده خانمی ۴۶ ساله هستم معلم بازنشسته با مدرک فوق دیپلم ودر حال حاضر در زمینه نقاشی فعالیت دارم. یک دختر هیجده ساله دارم که نظر درسی بسیار خوب است.میخواستم ببینم آیا راهی برای من به منظور اخذ اقامت کانادا وجود دارد یانه ضمن این که شرایط مالی من اجازه نمیدهد که بدون کار در کشور دیگری زندگی کنم.کل دارایی من پانصد میلیون است

    پاسخ دادن

تعقیب

  1. […] شرط آن در تنظيم قرارداد هاي خود نيازمندند. به همين جهت موسسه حقوقي ملك پور در پي هدف گسترش آگاهي عمومي در مورد قوانين و حقوق داخلي […]

  2. […] و در صورتی که سوالی در ذهن خود دارید می توانید با موسسۀ MIE اتریش در ارتباط بوده و اطلاعات کاملی در اختیار داشته […]

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *