دوره ی زبان در اتریش

دوره ی زبان در اتریش

دوره ی زبان در اتریش

آیا دوره ی زبان در اتریش برگزار می گردد ؟ راههای مهاجرت به اتریش و شرایط گرفتن وکیل مهاجرت  و شرایط تحصیل در دوره ی زبان در اتریش و همچنین شرایط و راههای اخذ اقامت اتریش و شرایط تحصیل در اتریش و قوانین تحصیل در دانشگاههای اتریش کدام است ؟ قوانین تحصیل در دوره ی زبان در اتریش و دوره زبان آلمانی چگونه است ؟ قوانین اخذ ویزای تحصیلی اتریش برای دوره ی زبان در اتریش به چه صورت می باشد؟ شرایط تحصیل در دوره ی زبان در اتریش به چه صورت است ؟ اقدامات لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در دوره ی زبان در اتریش چگونه است ؟ مدارک مورد نیاز جهت پذیرش دوره ی زبان در اتریش چه مدارکی است ؟ با تماس با موسسه حقوقی ملک پور از مشاوره ای اصولی و تخصصی مشاورین و وکلا جهت دوره ی زبان در اتریش آگاه شوید .

از طریق دوره های زبان آلمانی، که ترکیبی از یادگیری های زبانی و یادگیری های فرهنگی می باشد، افراد مهارت های زبانی خود را تقویت کرده و همچنین درک درستی از ادبیات و فرهنگ جهانی آلمانی بدست خواهند آورد . آمار یادگیری زبان آلمانی به عنوان یک زبان خارجی برای دانشجویان، در طول چند سال گذشته به طور قابل ملاحظه ای افزایش یافته است . مردم به این واقعیت پی برده اند که در اروپا و خارج از کشور آلمان بیش از ۱۱۰ میلیون نفر از شهروندان، زبان آلمانی را به عنوان زبان اول خود صحبت می کنند . همچنین می دانیم که آلمانی یک زبان خیلی مهم برای کسب و کار و تجارت و پژوهش است، و گردشگران آلمانی زبان را می توان در سراسر جهان یافت .
این یک فرصت است که افراد در میراث فرهنگی غنی از امپراتوری اتریش و مجارستان غوطه ور شوند . این یک میراث است که هنرمندانی چون گوستاو کلیمت و اگون شیله منشا آن هستند . همچنین متفکران بزرگی چون زیگموند فروید و لودویگ ویتگنشتاین و آهنگسازان بزرگ کلاسیک مانند ولفگانگ موتزارت، فرانتس شوبرت، گوستاو مالر و آرنولد شوئنبرگ برخاسته از این فرهنگ می باشند .
شهر وین در اتریش یکی از شهرهای بین المللی است که مرکزی برای کسب و کار بین المللی بوده و به واسطه ی موقعیتش در قلب اروپا روابط قوی با اتصال به شرق و غرب اروپا دارا می باشد . به همین دلایل جلب نظر مردم به مطالعه ی آلمانی در اتریش منعکس شده است.

 

فایل صوتی توضیحات آقای ملک پور در باب زندگی و زبان اتریش

مدرسه های زبان مدرن در کشور اتریش در شهرهای بسیار زیبایی از جمله شهر وین واقع شده است . این مدارس با ده ها سال تجربه ی موفقیت آمیز، از مدارس پیشرو برای آموزش زبان آلمانی به عنوان یک زبان خارجی به اتباع خارجی می باشند .
• شما عزیزان اگر می خواهید مهاجرت به اتریش و اطلاعات در خصوص دوره ی زبان در اتریش داشته باشید و اگر به دنبال اخذ اقامت و تابعیت اتریش هستید . و می خواهید تحصیل رایگان در اتریش داشته باشید و اگر می خواهید از شرایط دوره ی زبان در اتریش آگاه شوید می توانید با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش و شعبه مرکزی آن در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و در خصوص بحث راههای تحصیل دوره ی زبان در اتریش مشاوره رایگان اخذ نمایید
در طول تابستان مدارس زبان از افراد جوان جویای زبان آموزی پر می شود و در این مدارس افراد می توانند با سرعت بیشتری نسبت به مدارس و یا دانشگاه های کشور خود زبان آلمانی را بیاموزند . دوره های فشرده ی چهار هفته ای در اتریش بسیار مفیدتر و با بازده بسیار بیشتری نسبت به مطالعه ی دوره ی زبان در اتریش در طول یک سال تحصیلی تمام در کشور غیر آلمانی زبان، می باشد . همچنین باید به این موضوع واقف باشید که آشنایی با تنها یک زبان خارجی برای زندگی و کار کافی نیست و یک فرد موفق با دانستن و آشنایی با زبان آلمانی قطعاً شانس خود را در بازار کار افزایش خواهد داد و ایجاد فرصت های شغلی تحت تأثیر آشنایی با زبان ملی و رسمی کشور اتریش یعنی آلمانی قرار خواهند گرفت .
خوشبختانه این باور اشتباه که به مدت طولانی در اذهان رواج داشت که آلمانی برای یادگیری یک زبان دشوار است، منسوخ گشته است . امروزه روش ها و تکنیک های آموزشی نوین مانند فشردگی و غرقه شدن در محیط و افزایش اعتماد به نفس و یادگیری همراه با شوخی و خنده، تنها بخشی از مسیرهای یادگیری برای زبان آموزان شده است .
برنامه های دوره های زبان در این کشور متنوع بوده و در سراسر جهان به رسمیت شناخته شده است و توسط مشاوران آموزشی بین المللی توصیه شده است . این دوره ها و این آکادمی های زبان مسیری سریع و انتخاب بسیار مناسبی برای یادگیری زبان آلمانی در اتریش می باشند . آکادمی های زبان معمولا هشت سطح متفاوت از دوره های زبان آلمانی را از مبتدی تا پیشرفته ارائه می دهند . این سطوح از دوره های آمادگی آغاز شده و به A1، A2، B1، B2، C1 و C2 منتهی می شود . محتوای تدریسی در این دوره ها با توجه به سطوح مختلف پیشرفت در مهارت آلمانی، بهینه سازی شده است .
این دوره ی زبان در اتریش از کوتاه مدت و به صورت هفتگی تا طولانی مدت و چند ماهه متغیر است و به سطح زبان هر فرد بستگی دارد . معمولا ترم های عادی که سه ماهه هستند با هزینه های تقریباً پایین و حدود ۴۰۰ تا ۴۱۰ یورو برگزار می شوند .

در بالا توضیحانی در ارتباط با دوره ی زبان در اتریش و اخذ اقامت اتریش و شرکت ها در اتریش و شرایط دوره ی زبان در اتریش را خواندید ، برای کسب اطلاعات دقیق و به روز در ارتباط با تحصیل در اتریش و شرایط تحصیل در دوره ی زبان در اتریش نیز می توانید با موسسات همکار موسسه مشاوره ای MIE (همکار موسسه حقوقی ملک پور) تماس گرفته و از مشاوره رایگان تلفنی بهره مند گردید . در صورتی که در زمینه ی دوره های زبان آلمانی در اتریش و شرایط اقامت پس از تحصیل در اتریش سوالاتی دارید و یا قصد اقدام برای آموزش و یادگیری در این دوره های بسیار قوی و مناسب برای افراد در هر سطحی از زبان از مبتدی تا پیشرفته را دارید، همواره می توانید با مشاورین مجرب در مؤسسه ی حقوقی ملک پور در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و در خصوص شرایط مهاجرت به اتریش به صورت تخصصی مشاوره رایگان اخذ نمایید .

 

Rating: 4
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (6 نظرات, میانگین: 4٫33 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 پاسخ
  1. فاطمه قاسمي گفته:

    با سلام و عرض ادب.اينجانب ٣٣سال دارم.و پرستار هستم. و به زبان آلماني آشنا هستم.و تمايل به يادگيري زبان آلماني در كشور اتريش را دارم. ولي آكادميك نباشد. و به صورت مدرسه و يا آموزشگاه باشد. و ترجيحا تمايل ب كار كردن به صورت پاره وقت در كنار زبان خوندن را هستم.لطفا اينجانب را راهنمايي كنيد. با تشكر.

    Rating: ۴
    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، اگر مدنظرتون این هست که فقط تشریف ببرین اتریش زبان بخونین خیلی سخت میشه ویزا گرفتن براتون و ریسک بالا هست. اگه فقط تحصیل زبان آلمانی رو دارین بهترین گزینه براتون مجارستان هست.

      پاسخ
  2. رعنا گورآقچه لو گفته:

    با درود و احترام.من ۴۵ سال سن دارم هجده سال پیش دیپلم تجربی گرفتم.و دوره های کامل آشپزی درجه یک و قنادی درجه دو فنی حرفه ای با کد بین المللی رو گذرانده ام.حدود هفت سال سابقه کار در رستوران بین المللی ایل گلی تبریز را دارم و یک دوره مهارتی تربیت سر آشپزی هتل هما رو هم دارم.بسیار علاقمندم به ادامه تحصیل در رشته مرتبط به کارم در زمینه هتلداری.و در مرحله بعد کار و اقامت.چون تحقیق کردم که دانشگاههای اتریش شرط سنی ندارند لطفن راهنمایی کنید که امکان دستیابی وجود دارد؟سپاس فراوان.

    پاسخ
  3. نیما گفته:

    باسلام و احترام
    جناب آقای دکتر ملک پور عزیز طی تماسی که بنده با دفتر اتریش داشتم به من گفته شد ویزای زبان ۶ ماهه می‌باشد و باید پذیرش تحصیلی گرفته شود، ضمن اینکه فرموده بودین پذیرش تحصیلی اتریش بدون مدرک زبان سخت شده و بعضاً دوستان در سفارت به مشکل برخوردن لطفاً در این خصوص راهنمایی بفرمایید که مشکل حل شده یا خیر و وضعیت در حال حاضر به چه صورت است.
    با تشکر از زحمات حضرتعالی.

    پاسخ
    • مشاور حقوقی گفته:

      با سلام
      بله ویزای دوره ی زبان ۶ ماهه است و غیر قابل تمدید ! دانشگاه های اتریش در حال حاضر نیازمند مدرک زبان نیستند . بهتر است جهت دریافت اطلاعات بیشتر با دفتر مرکزی MIE تماس حاصل نمایید با تشکر

      پاسخ
  4. سايه گفته:

    با عرض سلام و ادب من ٢٦ سال سن دارم و ميخواهم از طريق ثبتنام در دوره هاي زبان ويزا بگيرم و بعد ثبتنام در دانشگاه ، هم اكنون كارشناسي برق كنترل دارم و نامزد هستم، هزينه قرارداد دوره هاي زبان را ميخواستم بدونم و اينكه هم من و همسرم بابد جداكانه در كلاس زبان انجا ثبتنام كنبم يا فقط يك نفر كافيست برا كرفتن وبزا؟ و اين راه مناسب هستش براي رفتن به اتريش؟ و ادامه تحصيل…. در ضمن ٢٦ سالم

    پاسخ
  5. یوسف پور گفته:

    با سلام و درود.ببخشید آیا با این نوع ویزا میشود به صورت خانوادگی اقدام کرد.به این صورت که هر دو زن و شوهر این ویزا رو بگیرند.همچنین با این ویزا اجازه کار وجود دارد؟ممنون میشم از پاسختون.

    پاسخ
  6. ایمان گفته:

    درود و خسته نباشید
    من مدرک فوق دیپلم مترجمی زبان انگلیسی دارم و زبان انگلیسیم خوبه اما هیچ آشناییت به زبان آلمانی ندارم،آیا میتونم برای یادگیری زبان آلمانی در اتریش پذیرش و ویزا بگیرم(دوره آموزش زبان) و بعد از اتمام دوره زبان در دانشگاهای اتریش مشغول تحصیل بشم؟؟(در رشته حقوق یا مدیریت)
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید

    پاسخ
  7. Rasoul Sadeghi گفته:

    با سلام و عرض ادب و احترام

    من دارای مدرک لیسانس مهندسی‌ مواد از دانشگاه آزاد ایران هستم و همچنین مدرک فوق لیسانس از دانشگاه یوتی‌ام مالزی رشته ساخت و تولید هستم با فارغ تحصیلی‌ در سال ۲۰۱۱.

    اکنون چند سالی‌ هست که در مالزی در صنعت مشغول به کار هستم و تمایل دارم با گرفتن پذیرش دورهٔ فوق لیسانس یا‌ام بی‌‌ای به کشور آلمان نقل مکان کنم.

    سوال من این هست. آیا ممکن هست که من فقط از طریقه دورهٔ زبان ویزا گرفته و وارد این کشور شوم؟

    با توّجه به تجربهٔ شما، ممنون میشوم اگر موارد مشابهی که ویزا مطمئن و سریع فراهم آورد را پیشنهاد فرمایید. چه در اتریش چه دیگر کشورهای اروپا و همچنین کانادا.

    با تشکر

    صادقی

    پاسخ