کار در مجارستان

کار در مجارستان و اخذ ویزای کار در کشور مجارستان

  • کار در مجارستان و مقدمه ای بر اخذ ویزای کار در کشور مجارستان
  • شرایط کار مجارستان و اخذ ویزای کار در کشور مجارستان
  • اخذ ویزای کار در کشور مجارستان و شرایط اولیه اخذ ویزا
  • انواع ویزای کار در مجارستان - اخذ ویزای کار در کشور مجارستان
  • معرفی کشور مجارستان در باب کار در مجارستان
  • موسسات کاریابی و جستجوی کار در مجارستان - اخذ ویزای کار در کشور مجارستان
  • لیست مشاغل مورد نیاز برای کار در مجازستان

شما می توانید از طریق فرم ارزیابی شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

کار در مجارستان و مقدمه ای بر اخذ ویزای کار در کشور مجارستان

کار در مجارستان در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار میگیرد. کار در مجارستان از راه ها و شرایط مختلف قابلیت بررسی دارد. نرخ بیکاری در هر کشوری بیانگر وضعیت اقتصادی آن کشور است. نرخ بیکاری در مجارستان طبق آمار رسمی و بین المللی رو به کاهش و در حدود ۳٫۷% است که آمار مناسبی برای جمعیت بیکار به نسبت جمعیت شاغل محسوب می شود و نشان می دهد که این کشور شرایط نسبتا مناسبی برای پذیرش کارجویان داراست.  در این مقاله ما به مهمترین و اساسی ترین نکات کار در مجارستان به صورت خلاصه و ساده می پردازیم.

شرایط کار مجارستان و اخذ ویزای کار در کشور مجارستان

اقامت از طریق کار در مجارستان به دو صورت امکان پذیر است:

  • درخواست کار از طرف شرکت یا موسسه مجاری برای کار افتخاری و یا کارمندی
  • مالکیت و یا مدیریت اجرایی شرکت و یا موسسه تجاری مجارستانی

کارفرما می بایست دارای شرایطی باشد که به شرح زیر می باشد:

  • با دولت تفاهم نامه کاری منعقد کرده باشد
  • تعهد دهد که ابتدا نیروی کار خود را از بین شهروندان محاری و یا کشورهای همجوار و عضو اتحادیه اروپا و سپس سایر نقاط جهان تامین خواهد کرد.
  • شرکت یا موسسه اش سودآور و همسو با نیازها و شرایط اقتصادی کشور محارستان باشد

شرکت های مجاری می بایست قبل از درخواست نیروی کار غیر مجارستانی، ابتدا آگهی جذب نیروی کار به مدت ۱۵ روز در وبسایت اداره کار مجارستان به ثبت برسانند و در صورت نبود متقاضی می توانند درخواست نیروی کار خارجی نمایند.

متقاضی می بایست پس از ارائه درخواست خود به یکی از سفارتخانه های کشور مجارستان، در صورت قبولی اولیه از طریق ویزای توریستی وارد خاک محارستان شده و روند کاری خود را پیگیری نماید. لازم به ذکر است پس از ورود به خاک مجارستان تا حصول نتیجه درخواست، متقاضی می بایست محل اقامت ۳۰ روزه برای خود و همراهانش مشخص کرده و در حین درخواست آدرس محل سکونت موقتش را به همراه سایر مدارک لازم به اداره مهاجرت و پناهندگی محارستان ارائه دهد.

هزینه درخواست ویزای کار محارستان ۶۰ یورو و یا ۱۸ هزار فارینت محارستان می باشد و همچنین هزینه تمدید آن ۱۰ هزار فارینت محارستان است. مدت زمان لازم برای تعیین نتیجه اولیه درخواست ویزای کار در مجارستان  ۲۱ روز و این زمان برای اعلام نتیجه نهایی ۷۰ روز از زمان درخواست اولیه می باشد. در صورت رد درخواست، امکان اعتراض تا ۸ روز وحود دارد که هزینه آن ۲۰ یورو و یا ۵۵۰۰ فارینت محارستان می باشد.

درباره مجارستان

اخذ ویزای کار در کشور مجارستان و شرایط اولیه اخذ ویزا

علاقمندان دریافت ویزای کار در کشور مجارستان می توانند در مدتی تقریباً کوتاه ، اقامت کاری در کشورمجارستان را اخذ نمایند .چنانچه شخص متقاضی دریافت ویزای کار پدر خانواده باشد، این امکان وجود دارد که خانواده خود را  به عنوان همراه به این کشور ببرد. البته لازم به ذکراست که ارائه تقاضای اخذ ویزای کار به سفارت کشور مجارستان ، نیازمند داشتن دعوت نامه ی کاری از جانب یک کارفرما در آن کشور می باشد .

در حقیقت در صورتی که اشخاص علاقمند کار در کشور مجارستان نظیر دانشجویان و فارغ التحصیلان در این کشور و همچنین کشورهای اروپایی باشند ، راحت تر می توانند جهت اخذ کارمد نظر خود اقدام نمایند . چرا که دولت ها و به تبعیت آن ، کار فرمایان مایل هستند که اتباع و محصلین کشورخود و چه بسا فارغ التحصیلان کشورهای دیگر اروپایی را استخدام نمایند  (موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)

انواع ویزای کار در مجارستان – اخذ ویزای کار در کشور مجارستان

ویزای کار در مجارستان به دو نوع ویزای جستجوی کار پس از تحصیل در مجارستان و ویزای نوع D  کاری تقسیم بندی می شود. ویزای نوع اول ویزای اقامت از طریق «ماندن برای کار» نامیده می شود و دانشجو پس از فارغ التحصیلی در محارستان می تواند به مدت ۹ ماه به جستجوی کار در محارستان بپردازد. این نوع ویزا می بایست حداقل ۱۵ روز قبل از پایان اعتبار ویزای دانشجویی درخواست داده شود‌. هزینه درخواست این نوع ویزا ۱۰ هزار فارینت مجارستان می باشد.

نوع دوم یا همان ویزای نوع D  ، ویزای یکبار ورود ۳۰ روزه کاری است که در حال حاضر تنها به شهروندان اتحادیه اروپا و کشورهای مشترک المنافع اعطا می گردد و شهروندان ایرانی از داشتن این نوع ویزا محروم هستند.

مدارک لازم جهت درخواست ویزای کار در مجارستان به شرح زیر است:

  • فرم تکمیل شده درخواست ویزای کار در محارستان
  • عکس پرسنلی جدید(حداکثر سه ماه گذشته)
  • رسید پرداخت هزینه درخواست
  • قرارداد اجاره خانه معتبر به مدت حداقل ۳۰ روز
  • مدارک شناسایی(پاسپورت و .‌..)
  • اثر انگشت متقاضی

معرفی کشور مجارستان در باب کار در مجارستان

کشور مجارستان کشوری واقع در اروپای مرکزیست‌. این کشور هم مرز با اسلواکی، اوکراین، اتریش، رومانی، صربستان، کرواسی و اسلوونی است. پایتخت این کشور بوداپست و زبان رسمی این کشور مجاری است. دین رسمی مردم مجارستان مسیحی است. مجارستان در گذشته نه چندان دور شامل امپراطوری اتریش-محارستان می بود که در طول جنگ جهانی این امپراطوری متلاشی شد که در نتیجه ۷۰٪ خاک، ۵۸٪ حمعیت و ۳۲٪ تنوع قومی خود را از دست داد.

در حال حاضزگر مجارستان دارای جمعیتی  در حدود ۹ میلیون و ۹۳۷ هزار و ۶۲۸ نفر است که یک چهارم آن در شهر بوداپست زندگی می کنند.

موسسات کاریابی و جستجوی کار در مجارستان – اخذ ویزای کار در کشور مجارستان

موسسات کاریابی در مجارستان گزینه مناسبی جهت تسهیل در جستجوی کار در محارستان و اخذ ویزای کار در محارستان به شمار می روند. در ادامه به معرفی برخی از موسسات بین المللی کاریابی محارستان  خواهیم پرداخت:

  • موسسه کاریابی CPL مجارستان
  • کاریابی Hays
  • کاریابی Grafton
  • کاریابی Karrier Hungria
  • کاریابی Randstad
  • کاریابی Next Consulting
  • کاریابی Adecco
  • کاریابی Pannonjol
  • کاریابی Exact Solutions
  • کاریابی Reed

لیست مشاغل مورد نیاز برای کار در مجازستان – اخذ ویزای کار در کشور مجارستان

مجارستان هر ساله فهرست مشاغل مورد نیاز برای کار در مجارستان را ارائه می دهد. در ادامه مشاغل مورد نیاز برای کار در مجارستان را معرفی خواهیم کرد:

  • مدیر سئو
  • مدیر امور مالی
  • کارشناس IT
  • مدیر فروش
  • کارشناس توسعه بازار
  • کارشناس مدیریت منابع
  • مهندس
  • مدیر منابع انسانی
  • مدیر بازاریابی
  • مدیر فروشگاه های زنجیره ای
  • کارشناس فروش
  • مدیر لجستیکی
سخن پایانی در مورد کار در مجارستان و اخذ ویزای کار در کشور مجارستان

کار در مجارستان و راه های آن در این مقاله مورد بحث و بررسی تخصصی قرار گرفت. جهت اخذ اطلاعات بیشتر درباره کار در مجارستان از طرق مختلف و جزئیات بیشتر درباره راه های آن می توانید به سایر مقالات مرتبط با کار در مجارستان از جمله تحصیل در مجارستان، سرمایه گذاری در مجازستان، ثبت شرکت پر مجارستان، اقامت از طریق ازدواج در مجارستان، اقامت از طریق تولد در مجارستان و پناهندگی در مجارستان در وبسایت های موسسه حقوقی ملکپور مراجعه کرده و یا با کارشناسان موسسه حقوقی ملکپور تماس حاصل فرمائید.

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 پاسخ
  1. محمد ذاکری گفته:

    سلام. من دانشجوی دوره دکتری شیلات هستم و همسرم دانشجوی پزشکی عمومی. میخواستم بدونم میشه واحدهای دوره دکتری شیلا ت را به دانشگاهی انتقال بدم یا برای کار بروم؟ مرسی

    پاسخ
    • علی حسینی گفته:

      با عرض سلام
      چنانچه دانشجوی رشته شیلات در دانشگاه دولتی باشید این شانس وجود دارد که برای پذیرش مجدد در کشور اتریش یا المان اقدام کنید. منتهی باید برای این منظور مدرک زبان المانی B2 یا مدرک ایلتس با نمره ۷ به بالا ارایه نمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با ما تماس بگیرید
      شماره تماس موسسه:
      ۸۸۵۶۷۳۴۰
      ۸۸۰۸۸۶۱۴

      پاسخ
  2. arastoo گفته:

    با سلام وخسته نباشيد. بنده مجرد و۳۱ سال سن دارم و مهندسي برق.الكترونيك دارم مي خواستم بدونم شرايطي هست براي من كه بتونم مهاجرت كنم البته ویزای کاری. به من میدن؟و البته از لحاظ مالي شرايط حداقلي دارم. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

    پاسخ
    • Babak Panahi گفته:

      سلام و عرض ادب خدمت شما
      برای مهاجرت کاری شما نیاز به سابقه کاری مرتبط با رشته و مدرک زبان متناسب با کشوری که شما قصد گرفتن ویزا را را دارید
      برای داشتن اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های ۰۷۱۳۶۳۶۲۹۳۲-۳۶۳۶۲۹۳۱-۳۶۳۶۲۹۳۰ آقای دهقانی تماس بگیرید

      پاسخ
  3. محسن گفته:

    با سلام
    من در ایران زندگی میکنم
    چطور میتونم ویزای کار در مجارستان و بگیرم
    مدرکم فوق دیپلم مدیریت دولتی
    ۵ساله حسابدار شرکتی هستم
    تخصص نقاشی ساختمان رو هم دارم

    پاسخ
    • امید جلالی فراهانی گفته:

      با سلام و عرض ادب ادب خدمت شما
      احتراما برای اخذ اقامت مجارستان از طریق کار شما باید از این کشور پیشنهاد کاری یا همان جاب آفر داشته باشید در غیر اینشورت میتوانید از طریق تحصیل اقدام نمایید تا بتوانید به صورت پارت تایم کار کنید و بعد از تحصیل به کار تمام وقت برسید لذا برای بررسی شرایط خود و کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با موسسه تماس گرفته و مشاوره رایگان داشته باشید
      https://telegram.me/parsiaanlaw
      +۹۸۲۱۸۸۵۶۷۳۴۰
      +۹۸۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶

      پاسخ
  4. مهران راهی ماسوله گفته:

    سلام. من دامپزشک هستم میخواستم بپرسم آیا ویزای کار میتونم از ایران اقدام کنم ؟ ضمنا آیلتس هم ندارم ولی در حال گذراندن آن هستم. لطفا من را راهنمایی کنید سپاسگزارم مهران راهی ماسوله

    پاسخ