تحصیل و کار دانشجویی در آمریکا

تخفیفات ویژه موسسه حقوقی ملک پور و همکارانش در ایران
۱۳۹۵/۰۴/۰۵
تخفیف باشگاه بارسلونا امسال با موسسه ملک پور
۱۳۹۵/۰۴/۱۲
تحصیل و کار دانشجویی - کار کردن در آمریکا - تحصیل در آمریکا

تحصیل و کار دانشجویی - کار کردن در آمریکا - تحصیل در آمریکا

تحصیل و کار دانشجویی – کار کردن در آمریکا – تحصیل در آمریکا

آیا تا به حال فکر کرده اید، چگونه میتوانید هنگام تحصیل در آمریکا کار کنید؟

آیا تا به حال درباره راه های قانونی کاریابی در آمریکا فکر کرده اید؟ آیا میدانید کشور آمریکا به عنوان سرزمین فرصت ها نام گرفته است و به دانشجویان اجازه کار هنگام تحصیل را می دهد؟ آیا شنیده بودید دانشجویان آمریکایی میتوانند به طور قانونی در آمریکا شرکت ثبت کنند؟ کنگره آمریکا در مارس سال ۲۰۱۶ قوانینی تصویب کرده است که دانشجویان پس از فارغ التحصیلی میتوانند ۲۴ ماه با دریافت حقوق و مزیت های شغلی کار کنند. مجلس نمایندگان آمریکا با هدف جذب دانشجویان درس خوان و باپشتکار، قوانین مهاجرتی آمریکا را طوری طراحی کرده اند که دانشجویان به شرط پیدا کردن شغل در ایالات متحده زندگی کنند. در این قوانین دانشجویان در آمریکا میتوانند در طی تحصیل یا پس از فارغ التحصیلی در رشته تخصصی خودشان به کارآموزی بپردازند. وکیلان مهاجرت کار آموزی هنگام تحصیل را بسیار توصیه میکنند زیرا شانس دانشجویان را برای پیدا کردن کار و اخذ اقامت دایم بالا میبرد. شما میتوانید با کارآموزی در آمریکا درآمد کسب کنید و مالیات پرداخت کنید. پرداخت مالیات به دولت فدرال آمریکا امتیاز مثبتی برای پروسه اخذ گرین کارت محسوب می شود. اما اداره مهاجرت ایالات متحده آمریکا به دانشجویان هشدار میدهد که از کار در بازار سیاه مانند هتل ، پمپ بنزین و مسافرخانه ها پرهیز کنند زیرا غیرقانونی است. کار دانشجو بایستی با نظارت دانشگاه و مربوط به رشته تحصیلی خودش باشد. پلیس مهاجرت آمریکا سالیانه حدود پانصد هزار نفر را از خاک این کشور بزرگ صنعتی اخراج میکند چون طبق قوانین عمل نکرده اند. مشاوران  و وکلای تحصیل کرده موسسه مشاوره اي MIE پاسخگوی تمامی سوالات شما هم وطنان در زمینه ویزای تحصیلی آمریکا، مراحل و مدارک مورد نیاز آن هستند. در این مقاله ما به کار دانشجویی میپردازیم و شرایط قانونی آن را بیان میکنیم.

پنج مزیت کارآموزی هنگام تحصیل

۱. کسب درآمد برای مخارج دانشجویی

۲. کسب تجربه و مهارت

۳. قوی کردن رزومه کاری

۴. بازشدن راه های مختلف برای اقامت پس از دانشجویی

۵. هدفمند شدن و استقلال فردی

قوانین کلی

قانون مهاجرت آمریکا این اجازه را به  دانشجویان بین المللی میدهد تا هنگام تحصیل یا پس از آن مشغول یه کار شوند. آیا شما در دانشگاه معتبر آمریکایی برای یک سال تمام وقت تحصیل میکنید؟ آیا شما با ویزای تحصیلی وارد ایالات متحده شده اید؟ آیا شما میخواهید در زمینه تخصصی خودتان کارآموزی بگذرانید؟ اگر پاسخ شما به سوالات مطرح شده مثبت است، شما واجدالشرایط برای کار قانونی هنگام تحصیل هستید. شایان ذکر است کار در آمریکا هنگام تحصیل میتواند در دانشگاه یا بیرون از دانشگاه باشد. شما برای کار کردن در دانشگاه نیازی به دریافت اجازه از اداره مهاجرت آمریکا ندارید. اجازه کار را باید کسانی دریافت کنند که میخواهند خارج از دانشگاه مشغول به کار شوند. این کار میتواند هنگام تحصیل باشد یا پس از فارغ التحصیلی. شایسته است بدانید محصلین در ضمن درس خواندن فقط هفته ای ۲۰ ساعت میتوانند کار کنند. اما در هنگام تعطیلات میان ترمی مانند کریسمس، تابستان و عید ایستر میتوانند تا هفته ای چهل ساعت مشغول به کار شوند. باید بدانید معمولا قبل از گرفتن مدرک این مشاغل بیشتر جنبه کارآموزی دارند. مثلا شخصی که مدیریت صنایع در دانشگاه نورثوود میشیگان میخواند فرصت این را دارد که به تیم مدیریت یکی از شرکت های خصوصی برای کارآموزی  پیوسته و ساعتی ۱۰-۱۸ دلار حقوق بگیرد. بسیاری از دانشجویان سختکوش و باپشتکار حتی قبل از دریافت مدرکشان در همین شرکت ها استخدام میشوند و سریعا شروع به کسب درآمد میکنند. لازم به ذکر است که حتی دانشجویان رشته های مربوط به علوم، تکنولوژی، مهندسی و ریاضیات (STEM) میتوانند تا ۲۴ ماه پس از فارغ التحصیلی مجوز کار خود را تمدید کنند. اما مراحل آن شرایط خاصی دارد. این مجوز برای دانشجویان مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا موجود می باشد. هر مجوزی که صادر میشود ۱۲ ماه اعتبار دارد و به شما کارتی به نام (Employment Authorization Card) داده میشود.

پنج گام برای گرفتن مجوز EAD

۱. نامه پذیرش خود را از دانشگاه دریافت کنید

۲. فرم مجوز کار را پر کنید

۳. کارمزد صدور مجوز را پرداخت کنید

۴. همه مدارک را برای اداره مهاجرت ایالات متحده آمریکا پست کنید

۵. کارت شما و مجوز تایید برایتان پست می شود

پنج نکته طلایی درباره مجوز کار دانشجویی

۱. حتما باید مسئولیت شما مربوط به رشته تخصصیتان باشد.

۲. شما باید ویزای تحصیلی F1 داشته باشید نه M یا J.

۳. اگر میخواهید بعد از مدرک گرفتن کار کنید، ۹۰ روز قبل از فارغ التحصیلی برای باید مجوز اقدام کنی.

۴. اگر میخواهید بعد از مدرک گرفتن کار کنید، کارت مجوز را دریافت کنید و بعد کشور آمریکا را برای مسافرت ترک کنید.

۵. مجوز دانشجویی به دو قسمت OPT و  CPT تقسیم می شود. قبل از اقدام با مشاوران دانشگاه حتما مشورت کنید.

۶. با داشتن مجوز CPT شما میتوانید واحد دانشگاهی هم دریافت کنید. این بیشتر برای کارشناسی ارشد به بالا است.

۷. همه مراحل گرفتن کارت کار دانشجویی با پست انجام میگیرد و نیازی به حضور شخصی در اداره نیست.

۸. یادتان باشد قبل از هرگونه اقدامی با دانشگاه مشورت کنید چون آن ها باید توصیه نامه برای شما بنویسند.

۹. بسیاری از دانشجویان پس از فارغ التحصیلی در محل کارآموزیشان به طور تمام وقت اس

۱۰. شایسته است دانشجویان برای سال اول کار دانشجویی را فراموش کنند. در عوض، فقط درس بخوانند و با محیط آشنا شوند.

سالانه بیش از هزاران نفر از دانشجویان بین المللی از تحصیل در آمریکا منع می شوند چون در برابر قوانین سحل انگاری کرده اند. مطالب این مقاله درباره کار دانشجویی آمریکا بسیار خلاصه بوده واکیدا توصیه میشود پیش از هرگونه اقدامی با مشاوران دانشگاه و وکیلان مهاجرت مشورت کنید.. موسسه مشاوره اي MIE تمامی مشاوره ها در زمینه ویزای تحصیلی آمریکا مراحل و مدارک مورد نیاز را ارایه میدهند. لطفا همین الان جهت اخذ مشاوره تلفني رايگان با دفاتر موسسه مشاوره اي MIE تماس حاصل بفرماييد.

www.legalmalekpour.com

www.malekpour.ir

2 Comments

  1. Meysam Em گفت:

    Salam jenabe aghaye dr malekpour
    Man daneshjuye karshenasie genetik hastam mikhastam bedunam vase edame tahsil va mohajerat be kharej az keshvar kodum keshvar monaseb tar ast
    Vaziate malim ham bad nist va harchi kam kharj tar behtar… Va age bekham be amrica beram cheghad hazinash mishe va sharayetesh chegunas. Menat sare man migzarin va dar chanal jb bandaro bedid

    • سمیرا میرزاقایی گفت:

      سلام و عرض
      احترامأ عرض می شود که شما می توانید جهت تحصیل به کشورهای اروپایی و یا حتی امریکا مهاجرت نمایید اما انتخاب کشور مقصد به شرایط سنی و زمانفارغ التحصیلی شما بستگی خواهد داشت . هزینه تحصیل در امریکا سالیانه در حدود ۲۰ تا ۲۵ هزار دلار می باشد. جهت بررسی شرایط مهاجرت خود و انتخاب گزینه مناسب جهت اخذ ویزای تحصیلی با شماره تماس های مؤسسه تماس بگیرید
      ۰۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶
      ۰۲۱۸۸۵۶۷۳۴۰
      telegram.me/malekpourlaw
      telegram.me/parsiaanlaw

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *