تحصیل در کشور لهستان

(مهاجرت تحصیلی به  لهستان – اعزام دانشجو به لهستان – وکیل مهاجرت در خصوص تحصیل در لهستان)

جهت ورود به اتحادیه اروپا میتوان از شیوه ی کشور لهستان اقدام نمود که به صورت دریافت ویزای تحصیلی می باشد. چنانچه قصد تحصیل در دانشگاه های کشور لهستان را دارید می توانید بوسیله ی موسسه حقوقی ملک پور برای این امر اقدام نمائید. وکلای ما با تجربه چندین ساله خود در امر اعزام دانشجویان به دانشگاه های اتحادیه اروپا شما را برای ورود به دانشگاه های کشور لهستان یاری می نمایند.

(www.legalmalekpour.com , www.malekpour.ir)

۱۱ دانشگاه کشور لهستان توسط وزارت علوم جمهوری اسلامی ایران مورد تائید می باشد.

دانشگاه های کشور لهستان به ۲ دسته تقسیم می شوند:

۱-   دانشگاه های عمومی

۲-   دانشگاه های خصوصی

هزینه تحصیل در کشور لهستان

هزینه تحصیل در دانشگاه های خصوصی کشور لهستان درهر ترم  بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ یورو می باشد.

در دانشگاه های عمومی کشور لهستان نیز هزینه تحصیل در هر ترم ۲۰۰۰ یورو می باشد.

تحصیل در رشته های مهندسی بیشتر به زبان انگلیسی می باشد.

کشورلهستان این امکان را به اشخاصی که دارای مدرک زبان انگلیسی نیستند میدهد که قادر هستند به مدت یک سال در کشور لهستان زبان انگلیسی را آموزش ببینند. هزینه هر ترم کالج زبان در کشور لهستان ۵۰۰ یورو می باشد.

(www.legalmalekpour.com , www.malekpour.ir)

تحصیل در مقع لیسانس در کشور لهستان(وکیل مهاجرت به کشور لهستان-اخذ ویزای تحصیلی لهستان)

اشخاصی که دارای مدرک دیپلم هستند ومایل هستند در مقطع لیسانس در کشور لهستان تحصیل نمایند، میتوانند با ما تماس حاصل نمایند تا وکلای ما از بهترین دانشگاه های کشور لهستان پذیرش گرفته و راه ورود به اتحادیه اروپا را هموار کنند. دوره لیسانس در کشور لهستان ۳ تا ۳٫۵ سال است. دانشگاه های کشور لهستان درهر سال ۲ بار پذیرش  تحصیلی دارند:

۱-   اول اکتبر

۲-   ۲۵ فوریه

 تحصیل در مقطع فوق لیسانس( وکیل مهاجرت به کشور لهستان – اخذ ویزای تحصیلی لهستان )

شما می توانید در کشور لهستان درکلیه ی مقاطع تحصیل کنید. کسانی که دارای مدرک تحصیلی لیسانس هستند و تمایل به  تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کشور لهستان را دارند میتوانند جهت اخذ پذیرش و ویزا از مشاورین و وکلای ما مشاوره دریافت کنند. مشاورین ما ،شما را با افتخار در این خصوص یاری می نمایند.مقطع فوق لیسانس در کشور لهستان ۲ سال است و نیازی به داشتن مدرک زبان انگلیسی نمی باشد، دولت لهستان به شما اجازه میدهد زبان انگلیسی را بعد از اخذ پذیرش از یکی از دانشگاه های کشورش در کالج های کشور لهستان آموزش دیده و پس از آن وارد دانشگاه شوید.

می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با تحصیل در لهستان و اعزام دانشجو به کشور لهستان با موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمائید و از مشاوره تلفنی رایگان بهره مند شوید.

 

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (1 نظرات, میانگین: 5٫00 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 پاسخ
  1. Sepid گفته:

    سلام من لیسانس ریاضی و ارشد ریاضی مالی ولی با پایان نامه ی اقتصاد دارم سنمم ۲۸ هست‌.‌‌‌‌‌.‌‌امکان دکترا در لهستان برام وجودداره؟باید چه رشته ای اونجا بخونم؟چون خیلی کشورها ریاضی مالی ندارند!

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام برای ورود به مقطع دکترا باید سوپروایزر داشته باشید تا بتوانید اقدام نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  2. سارا باقری نژاد گفته:

    سلام وقتتون بخیر
    من میخوام دوره زبان لهستانی رو تو خود یکی از دانشگاه های لهستان بگذرونم.
    ایا ویزای تحصیلی ازین راه بهم تعلق میگیره؟

    پاسخ
  3. سوگند گفته:

    با عرض سلام
    من فوق لیسانس اقتصادم. میخواستم ببینم بهتر دوباره برم لهستان ارشد اقتصاد یا مدیریت بخونم یا رشته های پزشکی و انتخاب کنم

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست گرامی در این مورد باید با کارشناسان حقوقی مشاوره دقیقی داشته باشید چرا که باید شرایط شما بررسی گردد در صورتی که قصد اخذ اقامت را داشته باشید باید رشته ای را تحصیل نمایید که بتوانید به راحتی وارد بازار شوید تا بتوانید اقامت خود را کسب نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان دفاتر mie تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  4. مهوش گفته:

    سلام بنده کارشناسی حسابداری از دانشگاه آزاد دارم و ۲۵ ساله هستم و کل مبلغ دارایی بنده بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون است امکان اقدام برای مقطع ارشد را دارا هستم؟

    پاسخ
  5. peyman گفته:

    سلام خدمت اساتید محترم بنده لیسانس مهندسی جوش با معدل ۱۶٫۴۰از دانشگاه غیر انتفاعی و مدرک کاردانی از دانشگاه فنی تبریز با معدل ۱۶٫۴۳هستم و ۲۱سالمه قصد ادامه تحصیل در کشور لهستان رو دارم مدرک زبانم ندارم مشغول خواندن زبانم به نظرتون امکانش هست یا نه در این. خصوص بنده را راهنمای کنید با تشکر

    پاسخ
  6. محمد خالقي گفته:

    با سلام
    بنده با ٣٣سن متاهل داراي مدرك ليسانس مديريت ومدرك ارايشكري ومديريت هتل از فني و حرفه اي وبا ١٢سال سابقه مدير دفتر املاك مي باشم ضمنا همسرم فوق ديبلم حسابداري است لطفا مرا جهت نحصيل وكار ومهاجرت راهنمايي بفرماييد
    متشكرم

    پاسخ
  7. الناز گفته:

    با سلام و احترام من دانشجوی در حال تحصیل در رشته ی مدیریت جهانگردی در مقطع کارشناسی هستم و تقریبا ۲ ترم به پایان تحصیلم مانده و قصد دارم مقطع کارشناسی ارشد رو در رشته گردشگری یا سایر رشته های مرتبط در مدیریت ادامه بدم سوالم این بود که من بدون داشتن مدرک کارشناسی می تونم با ریز نمرات اقدام به پذیرش رو انجام بدم در ضمن من مدرک فوق دیپلم مامایی رو هم دارم که مدرکش رو گرفتم و آیا با مدرک فوق دیپلم مامایی میشه پذیرش در یکی از دانشگاه ها رو داد من مدرک زبان هم ندارم

    پاسخ