تحصيل زبان انگليسي و سوئدي در سوئد

تحصيل زبان انگليسي و سوئدي در سوئد

تحصيل زبان انگليسي و سوئدي در سوئد

تحصيل زبان انگليسي و سوئدي در سوئد و شرایط تحصیل در سوئد و شرایط گرفتن وکیل مهاجرت چگونه است ؟ تحصیل زبان سوئدی در سوئد و گرفتن وکیل مهاجرت به سوئد ۲۰۱۸ چگونه است ؟، مزایای دوره زبان انگلیسی در سوئد چیست ؟ شرایط و قوانین تحصيل زبان انگليسي و سوئدي در سوئد چگونه است ؟ راههای مهاجرت به سوئد و راههای اخذ اقامت و تابعیت سوئد کدام است ؟ تحصیل رایگان دوره های زبان سوئدی در سوئد وجود دارد ؟ مهاجرت تحصیلی به سوئد و تحصیل زبان انگلیسی و سوئدی در سوئد برای چه کسانی ممکن می باشد ؟ مدارک مورد نیاز تحصيل زبان انگليسي و سوئدي در سوئد و تحصیل در دانشگاههای سوئد چه مدارکی می باشد ؟ می توانید با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش تماس حاصل نموده و در خصوص با کارشناسان مجرب بین الملل و حقوقدانان با تجربه این موسسه به صورت تخصصی در خصوص اخذ پذیرش تحصیلی زبان انگلیسی و سوئدی در سوئد مشاوره رایگان دریافت نمایید .

تحصيل زبان انگليسي و سوئدي در سوئد و تحصیل در دوره های زبان انگلیسی در سوئد یکی از گزینه های بسیار پرطرفدار و پرمتقاضی در منطقه اروپا و منطقه شنگن می باشد. افرادی که تمایل به تحصیل در دوره زبان انگلیسی در سوئد و یا تحصیل دوره زبان سوئدی و یا تحصیل دکترا در سوئد و یا در نهایت تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در سوئد در این کشور هستند به راحتی می توانند با توجه به قوانین روز دانشگاه هایی که دوره های زبان انگلیسی در سوئد و دوره های زبان سوئدی در سوئد را ارائه می دهند را طبق اطلاعات و قوانین مطالعه نموده و اقدام نمایند و با توجه به قواعد اخذ ویزای تحصیلی سوئد جهت تحصیل زبان انگلیسی در سوئد در زمان مناسب جهت شروع ترم ثبت نام نمایند .

امروزه بسیاری از افراد به جای اقدام برای تحصیل زبان انگلیسی در کشورهایی مانند ترکیه ، ارمنستان اقدام نموده و کشورهای اروپایی نظیر سوئد ، مالتا و برخی از کشورهای دیگر را انتخاب کرده و جهت تحصیل زبان انگلیسی و گذراندن دوره های پیشرفته زبان انگلیسی انتخاب می نمایند و اقدام میکنند ، سابقا در طی سال های گذشته تعداد بسیار زیادی از افراد با اهداف مهاجرت یا با اهداف آکادمیک به اقصی نقاط کره خاکی جهت اخذ روادید تحصیل زبان و دوره های زبان اقدام میکردند اما بسیاری از این متقاضیان اخذ ویزای تحصیلی زبان انگلیسی در خواستشان رد شده و بسیاری از افراد منابع مالی و زمانیشان اتلاف می شد ، با توجه به قوانین و قواعد اخیر این نوید را به شما عزیزان متقاضی تحصیل در دوره های زبان انگلیسی در کشورهای مختلف می دهیم علاوه براینکه در متون پیشین در وبسایت رسمی این موسسه ذکر شد و به آن اشاره شد علاوه بر دوره های زبان مالزی ، دوره های زبان مالتا و دوره های زبان کشور آفریقای جنوبی این بار دوستان و متقاضیان تحصیل دوره زبان انگلیسی در خارج از کشور می توانند با عنایت به شرایط بسیار مناسب و ایده آل بعضی از نقاط اروپا جهت تحصیل دوره زبان در کشورهای تاپ اروپایی ، کشورهای برتر و امن اروپایی کشور سوئد را انتخاب نمایند و تحصیل زبان انگلیسی در دانشگاه های سوئد را انتخاب نمایند . ابهامی که جهت بعضی از متقاضیان تحصیل زبان انگلیسی در کشورهایی مانند سوئد و سایر کشورهای اروپایی وجود داشت و یا در آمریکا و انگلستان یا استرالیا در حقیقت این بوده است که آیا اخذ پذیرش از دوره های زبان انگلیسی و نهایتا تبدیل این درخواست به یک روادید و ویزای تحصیلی جهت کشور مربوطه امری میسر است یا امری غیر میسر و همراه با ریسک ؟خدمت این دسته از دوستان بیان میداریم که جهت اخذ روادید و اقامت تحصیلی در باب کشورهایی مانند انگلستان و آمریکا ،استرالیا ،کانادا و کشورهایی از این قبیل که معرفه تر هستند بسیاری از خانواده ها که نیات بد داشته اند و نیاتشان بحث تحصیل زبان انگلیسی نبوده و افراد به بهانه ی گذراندن دوره های زبان انگلیسی در کشورهایی مانند کشورهای اروپایی و غیر اروپایی ورود میکرده و سپس نیات اصلی خود را به مرحله اجرا می گذاشتند.با توجه به شلوغی منطقه اروپا و منطقه شنگن منطقی است که افسر ویزا و شخص مربوطه به راحتی اجازه ورود متقاضی تحصیل دوره زبان انگلیسی در سوئد را نداده و به راحتی درخواست ایشان را نپذیرفته و قبول نکرده و با توجه به وضعیت متشنج از باب پناهجویانی که در منطقه حضور پیدا کرده اند به طرق غیرقانونی از همان نگاه و دیدگاه به پرونده متقاضیان نگاه کرده و سخت گیری های خاصی را اجرا می نمایند ، بنابراین بسیاری از پرونده ها را با نگاهی ریز بینانه و سختگیرانه ممکن است به بحث و بررسی خیلی دقیق تر کشیده تا اگر می توانند مجوز و ارائه روادید را نداشته باشند و روادید برای دوره زبان انگلیسی ندهند در صورتی که بسیاری از افراد تصورشان بر این است که به راحتی می توان با اخذ پذیرش دوره های زبان انگلیسی مثلا در کشور سوئد به راحتی وارد کشور شده و در آنجا اقدامات دیگری انجام دهند ، در حقیقت به این دسته از دوستان باید عرض کنیم که این امکان تا الان وجود نداشته اما من بعد با توجه به اینکه قواعد جدیدی ارائه شده مبنی بر ارائه مدرک زبان IELTS جزی از مدارک مورد نیاز می توانند این دسته از دوستان ورود کرده و دوره زبان انگلیسی خود را طی دوره شش ماهه در آن کشور بگذارنند و به دنبال مقاطع تحصیلی بالاتر خود و یافتن شرایط شغلی مناسب با تخصص خود باشند . ضمنا آن دسته از افرادی که جهت اقدام برای مهاجرت تحصیلی کوتاه مدت خود و خانواده خود به دنبال گزینه مناسب و ایده آلی هستند جدای از کشورهایی مانند آمریکا ، انگلستان ،کانادا که تقریبا داشتن پذیرش دوره زبان انگلیسی به هیچ عنوان تضمین اخذ روادید گذراندن دوره زبان انگلیسی نخواهد بود در مقاسیه با آنها دوره زبان انگلیسی سوئد گزینه بسیار عالی و منطقی به نظر خواهد آمد

زیرا در حال حاضر اکثریت شاید قریب به یقین تمامی پرونده هایی که جهت گذراندن دوره زبان انگلیسی در سوئد یا دوره زبان سوئدی در سوئد اقدام می نمایند اقدام و ثبت درخواستشان به اخذ روادید مبدل خواهد گشت .

متقاضیان عزیزی که خواهان تحصيل زبان انگليسي و سوئدي در سوئد و مهاجرت به سوئد از طریق تحصیل می باشند و می خواهید پذیرش تحصیل زبان انگلیسی و سوئدی در سوئد داشته باشید و برای ویزای تحصیل زبان انگلیسی و سوئدی در سوئد  اقدام نمایید می توانید جهت کسب اطلاعات دقیق تر برای تحصیل زبان انگلیسی و سوئدی در سوئد با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش و شعبه مرکزی آن در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و یا با تمامی دفاتر همکار این موسسه در سراسر ایران در خصوص تحصیل زبان انگلیسی و سوئدی در سوئد و قوانین اخذ پذیرش تحصیلی سوئد و همچنین شرایط اخذ ویزای تحصیلی سوئد مشاوره رایگان دریافت نمایید .

ذکر نکات مهم و حیاتی در باب اخذ روادید جهت گذراندن زبان انگلیسی در سوئد یا دوره زبان سوئدی در سوئد این است که شخص باید حتما مدرک زبان IELTS  با نمره۵٫۵  ارائه دهد و ضمنا در زمان بسیار مناسب قبل از شروع ترم اقدام نماید و بحث اخذ روادید خود را داشته باشد ، ضمنا اگر افرادی بر فرض مثال مادری به همراه فرزند یا فرزندان خود می خواهند جهت مهاجرت کوتاه مدت برای کشوری مانند سوئد اقدام نمایند در حقیقت می توانند ویزای همراه خود را به طور همزمان و قطعی اخذ نمایند. طول مدت زمان دوره زبان انگلیسی در سوئد ۶ ماه تا ۱۲ ماه است و هزینه ای معادل مبلغ ۲۰ تا ۲۵ ملیون تومان خواهد داشت. البته این مبلغ شامل هزینه های زندگی در سوئد نمی شود و مبلغ ۶۰۰ تا ۹۰۰ یورو، در کنار هزینه های دوره زبان انگلیسی و سوئدی در سوئد برای یک زندگی نرمال و ایده آل در کشور سوئد مناسب می باشد که این هزینه ها شامل هزینه های محل اسکان، هزینه های حمل و نقل، هزینه های خورد و خوراک، هزینه های بیمه و امور درمانی، و سایر هزینه ها می گردد . اشخاصی که مشغول تحصیل و گذراندن دوره زبان انگلیسی و سوئدی در سوئد باشند می توانند به صورت پاره وقت هم در کشور سوئد کار کنند و بدین ترتیب بخش عمده ای از هزینه های خود را پوشش دهند .

دقت بفرمایید تا اکنون به این شکل بوده است که اگر شخصی پذیرش  دوره زبان انگلیسی سوئد یا اخذ دوره زبان سوئدی در سوئد می نمودند شانس اخذ روادیدشان زیاد بالا نبود ، حداقل نفر همراه شانس اخذ روادید زیادی نداشتند نمونه این اتفاق و در حقیقت این آثار منفی حقوقی در باب اخذ روادید در کشورهایی مانند انگلستان ، آمریکا و کانادا در طی دو سه سال گذشته بسیار مشاهده شده بر فرض مثال شخصیتی با رزومه بسیار قوی در محدوده سنی بسیار مناسب و با وضعیت مالی بسیار عالی فقط با یک مشاوره نادرست و اشتباه جهت اقدام برای خروج از کشور و گذراندن دوره زبان راه به جایی برده که با وجود اینکه ایشان پذیرش داشته روادید ایشان و جواب درخواستشان منفی بوده و به ایشان روادید اعطا نشده است جز اینکه آثار حقوقی اخذ روادید در پرونده ایشان ثبت شود حاصل محصول دیگری تحصیل نشده است و نکته جالب توجه اینجاست که آن شخص متقاضی در صورتی که برای این دوره اقدام نمی کرد و به راحتی به اخذ روادید از دوره ای که جهت آن میسر بوده است اقدام می نمود دیگر یک امتیاز منفی در پرونده سفارتی او بوجود نمی آمد و پرونده ایشان منفی نمی شد و فضا برای اقدام جهت اقسام دیگر روادید جهت کشورهای دیگر شنگن مقدور می بود در صورتی که بر فرض مثال اگر شخص جهت کشوری به اشتباه اقدام می نمود و روادید او رد می شد شخص مربوطه جهت سایر کشورها نیز شانس بسیار پایینی برای اخذ روادید می داشته است لذا افرادی که تمایل به اخذ دوره زبان انگلیسی در سوئد و یا دوره زبان سوئدی در سوئد هستند حتما می بایست با توجه به آخرین قواعد روز سفارت و دانشگاه ها اقدام نموده و پیش از آنکه هزینه های میلیونی، ريالی، دلاری و یورویی و تومانی انجام دهند حتما با اخذ مشاوره مناسب و تخصصی در باب چگونگی اقدام جهت مهاجرت های کوتاه مدت در باب اخذ روادید ویزای تحصیلی دوره های زبان انگلیسی و دوره های زبان سوئدی در سوئد مدارک مورد نیاز جهت ثبت درخواست برای اخذ دوره زبان انگلیسی و سوئدی در سوئد و همچنین بهترین زمان و بهترین ترم آکادمیک جهت شروع دوره زبان انگلیسی و سوئدی در سوئد داشته با

لذا جهت آن دسته از افرادی که ویزای آنها یا روادید آنها در باب کشورهای دیگری رد شده و پذیرفته نشده است توصیه میکنیم با مشاورین ارشد تماس گرفته و شرایط حقوقی خود را مطرح نمایند بلکه بعد از ارزیابی شرایط آنها امکان اقدام جهت آنها وجود داشته باشد .

در خصوص تحصیل زبان انگلیسی و سوئدی در سوئد می توان بیان نمود که با توجه به آنکه اقدام جهت مهاجرت به کشورهایی مانند کانادا، انگلستان،استرالیا، آمریکا و سوئیس کمی سخت تر از پیش شده برای آن دسته از افرادی که نیاز به گذراندن دوره های زبان انگلیسی دارند پیشنهاد می شود این دسته از دوستان نیز جهت ارزیابی پرونده خود به مشاورین رجوع کرده و اطلاعات مکفی اخذ نمایند تا در صورت امکان پرونده را به مرحله اجرا بگزارند. عده ای از دوستان که جهت گذراندن دوره های زبان انگلیسی در سوئد تمایل نشان داده اما امکانات این دوره ها را مکفی نمیدانسته اند و یا به طور کامل نمی پسندند اما از آنجایی که تنها گزینه مقدور را درست یا غلط فقط بر فرض مثال کشور X میدانستند جهت آن کشور اقدام می نمودند در صورتی که این نوید را میدهیم کشور سوئد با ارائه دوره های زبان انگلیسی و سوئدی توامان میتوانند بهترین گزینه جهت متقاضیان  تحصيل زبان انگليسي و سوئدي در سوئد باشد و افراد باید دقت کنند تمامی امکانات و مدارک مورد نیاز را فراهم کرده و سپس اقدام نمایند ، بر فرض مثال اگر شخصی از الان نهایتا ظرف مدت ۷ الی ۸ ماه آینده قصد مهاجرت داشته باشد می تواند جهت گذراندن این دوره ها اقدام نماید یا بر فرض مثال اگر شما از دوره زبان انگلیسی که در ایران و در بعضی موسسات برداشته اید ناراضی هستید پیشنهاد میدهیم جهت دوره کوتاه مدت زبان انگلیسی و زبان سوئدی در کشور سوئد اقدام نمایید و این دوره میتواند بسیار مفید باشد . با توجه به اینکه انتخاب کشور سوئد در نظر برخی از دوستان متقاضی گذراندن دوره زبان انگلیسی و سوئدی در سوئد به طور سلیقه ای بوده و گاهی برخی از افراد تصمیم نهایی نمی توانند بگیرند یا سلیقه ای عمل می کنند ذکر این موضوع الزامیست که این دوستان باید توجه داشته باشند اخذ پذیرش دوره زبان انگلیسی در قسمت جنوبی کشور سوئد و در جنوبی ترین مناطق شهری در کشور سوئد طراحی و فراهم شده و می توانند اقدام نمایند و از نظر آب و هوایی و جویی در سوئد می باشد .

موسسه حقوقی ملک پور توصیه می نماید چنانچه می خواهید برای تحصيل زبان انگليسي و سوئدي در سوئد اقدام نماید و قصد تحصيل زبان انگليسي و سوئدي در سوئد رادارید و می خواهید برای اخذ ویزای تحصیل زبان انگلیسی و سوئدی در سوئد گام بردارید و با تحصيل زبان انگليسي و سوئدي در سوئد به اقامت دائم سوئد دست پیدا نمایید و می خواهید که از راه های اخذ اقامت تحصیلی سوئد و شرایط کار ضمن  تحصیل در سوئد مطلع شوید مقاله فوق را با دقت مطالعه نمایید و در صورت هرگونه ابهام و سوال دیگری در خصوص چگونگی مهاجرت به سوئد و تحصیل زبان انگلیسی و سوئدی در سوئد با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و از طریق کارشناسان امور بین الملل و حقوقدانان برجسته این موسسه در رابطه با تحصيل زبان انگليسي و سوئدي در سوئد و همچنین شرایط تحصیل در سوئد به صورت کاملا تخصصی مشاوره رایگان دریافت نمایید

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (23 نظرات, میانگین: 4٫74 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 پاسخ
  1. نیان عزیزی گفته:

    با سلام.
    آیا برای شرکت در دوره های زبان باید مدرک آیلتس داشت؟و بعد اتمام دوره میشه در کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل شد؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز برای برخی از کشورها ارائه مدرک زبان الزامی می باشد و برای برخی دیگر از کشورها می توانید بدون مدرک زبان نیز اقدام نمایید همچنین می توانید بعد از گذراندن دوره زبان وارد مقطع فوق لیسانس نیز شوید برای اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان حقوقی مشاوره نمایید.

      پاسخ
  2. وحید ز گفته:

    با سلام و خسته نباشید خواستم بدونم که در سوید اگه دوره های زبان اقدام فرماییم در انجا مستقر بشیم اجاره اپارتمان چتوری هست شنیدم که باید ۵ تا ۸ سال تو صف اجاره اپارتمان بمونیم ؟ تا یه اپاتمان به ما اجاره بدن.چون که میخوام برای سال اینده متمعن بشم خیلی ذهنم درگیر این موضوع هست ممنون

    پاسخ
  3. علی غفاری گفته:

    با سلام و خسته نباشید . بنده علی غفاری سی و یک ساله هستم با مدرک لیسانس ادبیات فارسی که چند واحد از دوره کازشناسی ارشد علوم سیاسی را نیز پاس کردم اما به دلیل مسایل شخصی از ادامه تحصیل صرف نظر کردم.بنده همچنین سابقه شش سال امدادگری تخصصی و مربیگری در جمعیت هلال احمر ایران را نیز دارم وهم کنون به بیزینس در زمینه لوازم خودرو مشغول می باشم . با توجه به علاقه مندی برای مهاجرت و ادامه زندگی در سوئدلطفا مدارک مورد نیاز و هزینه های لازم جهت ثبت نام در دوره های کلاس زبان انگلیسی و سوئدی را به اینجانب معرفی نمایید.
    با سپاس.

    پاسخ
  4. محسن اسماعیلی گفته:

    سلام خسته نباشید’در ابتدا باید ایتلس ۵٫۵ داشته باشیم در ایران و سپس اقدام به تحصیل در کالج زبان کنیم یا نیازی نیست و آموزش زبان را در همان کشور باید شروع کنیم؟ آیا با توجه به اینکه اینجانب دارای ۳۸ سال سن و ۱۴ سال سابقه کار مرتبط با مدرک با بیمه (مهندسی مکانیک جامدات ) می باشم از طریق نیروی کار ماهر امکان. پذیرش نیست؟؟

    پاسخ