انواع ویزاهای فنلاند

انواع ویزاهای فنلاند

کشور فنلاند دارای رفاه اجتماعی بالایی می باشد و از نمونه کشوهای مورد تخصص ما است.

(موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و امور حقوقی بین الملل)

۱٫ویزای تجاری/شرکت در سمینار 

دعوت نامه رسمی از شرکت ،سازمان میزبان در فنلاند با ذکر اطلاعات مربوطه ی دعوت کننده و مدت سفر و تعهدات مالی دعوت کننده ضروری است.

۲٫ویزای توریستی: که مستلزم مدارک مورد نیاز سفارت می باشد.

۳٫ویزای اقامت برای خانواده: 

تقاضای ویزای مربوطه این اجازه را به یک شهروند فنلاندی می دهد که نامزد خارجی خود را به فنلاند جهت هدف خاص (ازدواج) بیاورد. همچنین فرزندان دارای شرایط شخص نامزد هم اجازه مهاجرت را دارند.

۴٫ویزای تحصیلی:

کشور فنلاند شرایط مورد نیاز زندگی و تحصیل را برای تحصیل دانشجویان خارجی در بسیاری از رشته های علم فناوری مهیا می نماید که تحصیل ارزان را می توان به عنوان بهترین مزیت آن نام برد.

شایان ذکر است که تحصیل در بیشتر دانشگاه های کشور فنلاند کاملأ رایگان و به زبان انگلیسی می باشد.

هزینه تحصیل برای متقاضیان کاملأ رایگان بوده لیکن امکان دارد که برای سال های آینده دانشگاه به صورت میانگین ۸۰۰۰ یورو سالیانه اخذ نماید و نیز هر دانشجو به صورت متوسط ماهانه از€۵۰۰ تا €۸۰۰ برای تمامی هزینه های زندگی احتیاج دارد.

(موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و امور حقوقی بین الملل)

شایان بیان است که دانشجویان غیر اروپایی در فنلاند با داشتن ویزای تحصیلی اجازه کار نیمه وقت در کشور فنلاند را به مدت ۲۰ ساعت در هفته را دارند و هم چنین در طول مدت تعطیلات دانشگاهی یعنی تعطیلات فنلاند بعد از پایان دوره تحصیل در فنلاند می توانند مدت اعتبار ویزای فنلاند خود را تمدید کرده و در این مدت در جستجوی کار در فنلاند باشند که این موارد از مزایای اقامت تحصیلی و ویزای تحصیلی است .

۵٫ویزای اقامت برای کار: 

اجازه اقامت جهت کار بوسیله ی کارفرما به اداره استخدام محلی یا اداره پلیس محل در فنلاند داده می شود و یا شخص تحت استخدام می تواند مدارک را در خارج از فنلاند به سفارت تحویل دهد .

۶٫ویزای همراه

در خصوص دوره های کارشناسی ارشد و دکترا احتمال ویزای همراه بسیار زیاد می باشد.

در خصوص ویزای سرمایه گذاری به خانواده درجه ۱ شخص و فرزندان زیر ۲۱ سال ویزای همراه تعلق می گیرد .

شرایط تبدیل ویزا: 

از موارد تبدیل ویزا در صورتی که اشخاص پس از پایان تحصیل ، شغلی بیابند بعد از گذشتن زمانی و در خواست کار فرما تقاضای اقامت دائم نمایند .

در صورتی که با یکی از شهروندان فنلاند ازدواج کند نیز برای اقامت دائم می تواند اقدام کند.

(موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و امور حقوقی بین الملل)

خدمات حقوقی بین المللی را به وکلای داخل کشور بسپارید، ما در ایران و خارج از کشور به شما رسید کتبی و رسمی می دهیم.

انواع ویزاهای فنلاند
به این نوشته امتیاز دهید
3 پاسخ
  1. Behnam asayesh
    Behnam asayesh گفته:

    سلام وقت بخیر
    من پرستار ۳۳ساله متاهل وبدون فرزند با رزومه کاری قوی وآشنایی خوب به زبان فرانسه ودرحال آمادگی برای برداشتن امتحان ایلتس وسطح زبان انگلیس در سطح خوب به بالا هستم .لطفا انتخابهای مهاجرت از طریق تخصص به یکی از کشورهای اروپایی(ترجیحا)ویا افریقای جنوبی بنده را مشاوره بفرمایید
    با تشکر بهنام

    پاسخ دادن
    • رضا شریفی
      رضا شریفی گفته:

      با عرض سلام و ادب
      احتراماً به استحضار می رساند شما می توانید از طریق ویزای جستجوی کار در اروپا و همچنین تحصیل رایگان در اروپا را داشته باشید
      پیشنهاد می شود جهت برخورداری از اطلاعات بیشتر با مشاورین ارشد حقوق بین المللی موسسه حقوقی اریکه برگزیدگان پارسیان تماس بگیرید و از مشاوره رایگان تلفنی استفاده نمائید .
      https://telegram.me/parsiaanlaw
      +۹۸۲۱۸۸۵۶۷۳۴۰
      +۹۸۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶

      پاسخ دادن
  2. پیمان
    پیمان گفته:

    سلام من همسرم دانشجو هست فنلاند نزدیک ۱سال ما۹ماه قبل ازدوواج کردیم ودر حال حاضر ۶ ماه هست که اقدام کردیم.و هنوز جوابی ندادند ….اطلاعات خاصی داارین در این موررد؟ ممنون میشم کمک کننین.مرسی

    پاسخ دادن

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *