en_GBfa_IR

انواع ویزاهای فنلاند

انواع ویزاهای فنلاند

کشور فنلاند دارای رفاه اجتماعی بالایی می باشد و از نمونه کشوهای مورد تخصص ما است.

(موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و امور حقوقی بین الملل)

1.ویزای تجاری/شرکت در سمینار 

دعوت نامه رسمی از شرکت ،سازمان میزبان در فنلاند با ذکر اطلاعات مربوطه ی دعوت کننده و مدت سفر و تعهدات مالی دعوت کننده ضروری است.

2.ویزای توریستی: که مستلزم مدارک مورد نیاز سفارت می باشد.

3.ویزای اقامت برای خانواده: 

تقاضای ویزای مربوطه این اجازه را به یک شهروند فنلاندی می دهد که نامزد خارجی خود را به فنلاند جهت هدف خاص (ازدواج) بیاورد. همچنین فرزندان دارای شرایط شخص نامزد هم اجازه مهاجرت را دارند.

4.ویزای تحصیلی:

کشور فنلاند شرایط مورد نیاز زندگی و تحصیل را برای تحصیل دانشجویان خارجی در بسیاری از رشته های علم فناوری مهیا می نماید که تحصیل ارزان را می توان به عنوان بهترین مزیت آن نام برد.

شایان ذکر است که تحصیل در بیشتر دانشگاه های کشور فنلاند کاملأ رایگان و به زبان انگلیسی می باشد.

هزینه تحصیل برای متقاضیان کاملأ رایگان بوده لیکن امکان دارد که برای سال های آینده دانشگاه به صورت میانگین ۸۰۰۰ یورو سالیانه اخذ نماید و نیز هر دانشجو به صورت متوسط ماهانه از€۵۰۰ تا €۸۰۰ برای تمامی هزینه های زندگی احتیاج دارد.

(موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و امور حقوقی بین الملل)

شایان بیان است که دانشجویان غیر اروپایی در فنلاند با داشتن ویزای تحصیلی اجازه کار نیمه وقت در کشور فنلاند را به مدت 20 ساعت در هفته را دارند و هم چنین در طول مدت تعطیلات دانشگاهی یعنی تعطیلات فنلاند بعد از پایان دوره تحصیل در فنلاند می توانند مدت اعتبار ویزای فنلاند خود را تمدید کرده و در این مدت در جستجوی کار در فنلاند باشند که این موارد از مزایای اقامت تحصیلی و ویزای تحصیلی است .

5.ویزای اقامت برای کار: 

اجازه اقامت جهت کار بوسیله ی کارفرما به اداره استخدام محلی یا اداره پلیس محل در فنلاند داده می شود و یا شخص تحت استخدام می تواند مدارک را در خارج از فنلاند به سفارت تحویل دهد .

6.ویزای همراه

در خصوص دوره های کارشناسی ارشد و دکترا احتمال ویزای همراه بسیار زیاد می باشد.

در خصوص ویزای سرمایه گذاری به خانواده درجه 1 شخص و فرزندان زیر 21 سال ویزای همراه تعلق می گیرد .

شرایط تبدیل ویزا: 

از موارد تبدیل ویزا در صورتی که اشخاص پس از پایان تحصیل ، شغلی بیابند بعد از گذشتن زمانی و در خواست کار فرما تقاضای اقامت دائم نمایند .

در صورتی که با یکی از شهروندان فنلاند ازدواج کند نیز برای اقامت دائم می تواند اقدام کند.

(موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و امور حقوقی بین الملل)

خدمات حقوقی بین المللی را به وکلای داخل کشور بسپارید، ما در ایران و خارج از کشور به شما رسید کتبی و رسمی می دهیم.