اقامت پس از تحصیل در اتریش

اقامت پس از تحصیل در اتریش

اقامت پس از تحصیل در اتریش

اقامت پس از تحصیل در اتریش را میتوان مهمترین سوالی را در نظر داشت که دانشجویان در ذهن خود دارند . تحصیل در اتریش یکی از مواردی است که جهت مهاجرت به اتریش میتوان از آن استفاده نمود . راه های دیگر برای مهاجرت به اتریش را میتوان به کار در اتریش , سرمایه گذاری در اتریش و … تقسیم نمود که هر شخص با توجه به شرایط خود اقدام به انتخاب از بین یکی از این راه ها مینماید .

اقامت پس از تحصیل در اتریش از طریق های مختلفی صورت میگیرد و به شاخه های بسیاری تبدیل میگردد . پیشنهاد میگردد که در ابتدای امر و قبل از مطالعه کامل این مقاله ویدیو موجود در این بخش را که توسط استاد ملک پور دانشجوی رشته حقوق دانشگاه ملی وین اتریش برای شما عزیزان تهیه و تنظیم نموده اند را به رایگان مشاهده نمایید تا اطلاعات بیشتری در باب روش های اقامت پس از تحصیل کسب نمایید .

فایل تصویری استاد ملک پور در باب اقامت پس از تحصیل

یکی از بهترین راه ها برای مهاجرت به کشور اتریش استفاده از ویزای تحصیلی اتریش است و با توجه به نظام آموزشی رایگان در کشور اتریش  سیل متقاضیان برای تحصیل رایگان در اتریش روز به روز در حال افزایش است به گونه ای که ورود و موفقیت در این پروسه نیاز به صبر و شکیبایی شما دارد و شاید شانس موفقیت بنا به موقعیت هر شخص کاملا متفاوت باشد ، از این رو پیشنهاد می گردد ابتدا قبل از هر اقدامی از شرایط اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش مطلع گردید و همچنین در مورد موفق بودن و میزان شانس شما برای دریافت ویزای تحصیلی اتریش از وکلا و مشاورین امور بین الملل مشاوره دریافت نمائید تا اگر شما به اقامت پس از تحصیل در اتریش فکر می کنید با علم به موفق بودن در پروسه وارد پروسه ویزای تحصیلی اتریش شوید .

راه های متفاوت اقامت بعد از تحصیل در اتریش

اقامت بعد از تحصیل از طریق اشتغال به کار در اتریش

دانشجویانی که در اتریش مشغول به تحصیل هستند می توانند به صورت پاره وقت مشغول به کار شوند و این اجازه کار در مقطع کارشناسی بین ده تا بیست ساعت در هفته و در مقطع کارشناسی ارشد بین بیست تا سی و در مقطع دکترا بین سی تا چهل ساعت در هفته و گاها به صورت نامحدود در این مقطع اجازه کار خواهند داشت ، حال مطالبی که عنوان شد در ارتباط با کار دانشجویی و محدود و موقت شماست ، اگر هدف اخذ اقامت دائم از طریق اشتغال به کار باشد می بایست این موقعیت کاری را به صورت تمام وقت داشته باشید ، بدین گونه که در کشور اتریش دانشجویان بعد از تحصیل در اتریش می توانند درخواست یک دوره ی شش ماهه تا یکساله اقامت موقت را برای جستجوی کار در اتریش دهند تا در این زمان بتوانند با بدست آوردن موقعیت کاری تمام وقت کارت اقامت کاری یکساله دریافت نمایند ، این کارت در صورتی که بتوانند همان شرایط را احراز کنند ( یعنی کار دارند و مشکل مهاجرتی ندارند ، مالیات خود را پرداخت کرده اند ) به مدت دو سال دیگر تمدید شده و با گذشت سه تا پنج سال از این اقامت می توانند درخواست اقامت دائم دهید ، در میان راه های موجود برای اقامت بعد از تحصیل در اتریش بهترین و کم هرینه ترین راه برای اخذ اقامت دائم اتریش استفاده از ویزای کار اتریش می باشد .

اقامت بعد از تحصیل از طریق ازدواج در اتریش

یکی از بهترین راه ها برای اقامت پس از تحصیل در اتریش ، ازدواج با تبعه اتریشی است ، اگر شما بتوانید در حین تحصیل و یا بعد از تحصیل با یک تبعه اتریشی ازدواج نمائید و در صورتی که شرایط و مدارک مورد نیاز برای این ویزا را با کمک و مشورت وکیل متخصص کامل ارائه نمائید ، اقامت خود را پس از تحصیل از طریق اقامت ازدواج با یک تبعه اتریشی تمدید نموده و بعد از سه سال زندگی کردن و در عقد این شخص بودن به اقامت دائم اتریش و در نهایت پاسپورت اتریشی دست یابید ، در میان راه های موجود برای اخذ اقامت پس از تحصیل در اتریش بهترین و سریع ترین راه برای اخذ اقامت دائم ازدواج با تبعه اتریشی است .

فایل تصویری استاد ملک پور در باب دلایل انتخاب اتریش از زبان خود ایشان

اقامت پس از تحصیل با دارا بودن تخصص و تبحری ویژه در اتریش

در اکثر کشورهای اروپایی افرادی که دارای تخصص و مهارت باشند می توانند با استفاده از ویزاهای کاری اقامت تحصیلی خود را به اقامت کاری تبدیل نمائید و این موقعیت برای افرادی است که دارای تحصیلات آکادمیک و یا دارا بودن تخصص و یا مهارت با ارائه مدرک آن که مورد تائید آن کشور باشد اقدام نمایند ، افرادی که مایل به اخذ این نوع اقامت هستند می بایست شرایط زیر را دارا باشند :

۱-  ارائه مدرکی معادل با مدارک نظام آموزشی اتریش

۲- مهارت و تخصص شما می بایست مورد نیاز کارفرما و آن منطقه ای که هستید باشد

۳- اشتغال او در این موقعیت کاری می بایست به عنوان یک کار جدید برای سال آینده نیز به حساب آید

۴- نوع کار این شخص تحت عنوان سرمایه گذار تلقی گردد .

می توان خاطر نشان کرد که در مواردی نیز در این نوع اقامت استثناء وجود دارد بدین گونه که اگر شخص بتواند موقعیت کاری را تحت پشتیبانی یک کارفرما داشته باشد و کارفرما نیز این موضوع را که به نوع تخصص و تبحر آن شخص نیاز دراد و او را هم پشتیبانی نماید ، این نوع اقامت برای شخص حادث گردد .

شما عزیزان اگر می خواهید مهاجرت به اتریش و اطلاعات در خصوص راههای اخذ اقامت پس از تحصیل در اتریش داشته باشید و اگر به دنبال اخذ اقامت اتریش هستید . و می خواهید کار ضمن تحصیل در اتریش داشته باشید و اگر می خواهید از شرایط اقامت پس از تحصیل در اتریش آگاه شوید می توانید با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش و شعبه مرکزی آن در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و در خصوص بحث قوانین اقامت پس از تحصیل در اتریشمشاوره رایگان اخذ نمایید

اقامت بعد از تحصیل به واسطه ثبت شرکت و سرمایه گذاری در اتریش

در بین راه های کسب اقامت پس از تحصیل در اتریش می توان به ایجاد سرمایه گذاری در اتریش اشاره نمود که این پروسه می تواند مناسب افرادی باشد که از تمکن بالایی برخوردارند و از بازار اروپا شناخت کافی را داشته و همچنین از موفقیت آمیز بودن نوع سرمایه گذاری خود در اتریش اطمینان دارند ، در این پروسه سرمایه گذاری شخص با شرایط ذیل می تواند در نهایت به اخذ اقامت کشور اتریش دست یابد :

همواره در همه جای دنیا از سرمایه گذاران خارجی حمایت گردیده ، چرا که این موضوع در نهایت منفعت مالی برای دولت آن کشور در پی دارد و همچنین با توجه به موقعیت کشور اتریش که از کشورهای کوچک اما غنی و ثروتمند اروپا محسوب می گردد و دولت اتریش با شرایطی این چنین راه را برای افرادی که قصد اقامت پس از تحصیل در اتریش را به واسطه سرمایه گذاری در این کشور را دارند باز گذاشته ، متقاضی اقامت بعد از تحصیل در اتریش می بایست مبلغ سه میلیون یورو را در اتریش سرمایه گذاری نماید ، میزان ریسک او روی این پروسه به این صورت است که شخص می بایست مبلغ را در حساب دولت اتریش قرار داده و با ارائه مدارکی مناسب و مشورت با وکیل اتریشی منتظر به نتیجه رسیدن و مثبت بودن این نوع اقامت برای خود باشد ، اما در صورتی که این پروسه ناموفق بود متقاضی می تواند این مبلغ را برداشت کرده و صرفا هزینه هایی مصرفی که در این پروسه شده را از بین رفته ببیند ، در صورت اخذ ویزای سرمایه گذاری در اتریش متقاضی می تواند پس از مدت سه الی پنج سال برای اخذ اقامت دائم کشور اتریش اقدام نماید .

 

ثبت شرکت اتریش

در میان تنوع راه های موجود برای کسب اقامت پس از تحصیل در اتریش می توان به ثبت شرکت در اتریش اشاره نمود که با توجه به میزان سرمایه نه چندان زیاد متقاضیان بسیاری دارد که البته با توجه به نداشتن برنامه ای مدون و تعریف شده از پیش به هیچ وجه نمی توان در این پروسه موفق بود ، همانطور که خواندید میزان سرمایه مورد نیاز برای ثبت شرکت در اتریش بالا نبوده و شخص به سرمایه ای حدود سی تا سی و پنج هزار یورو نیاز دارد و برای استارت در این پروسه این مبلغ را به عنوان تمکن مالی در حساب خود قرار داده و بعد از تائید می تواند نوع برنامه اقتصادی خود یا اصطلاحا بیزینس پلن خود را ارئه نماید که شاید یکی از اصلی ترین پارامترها برای اخذ این نوع اقامت باشد ، چرا که باید در این باره شما بتوانید به واسطه نوع بیزینس خود یک منفعت مالی برای دولت این کشور و همچنین در برخی موارد با ایجاد موقعیت شغلی برای حداقل دو تبعه اتریشی تاثیری مثبت بر اقتصاد دولت اتریش ایجاد نمود تا بتوان اقامت یکساله خود را برای سال اول از سوی اداره مهاجرت دریافت نمود ، این اقامت می تواند با رعایت قوانین و از همه مهمتر پرداخت مالیات بر اساس گردش مالی و در آمد شرکت سال به سال تمدید گردد تا شخص بتواند در بازه ای سه تا پنج ساله به اقامت دائم اتریش دست یابد .

اقامت پس از تحصیل در اتریش را میتوان به مواردی که در بالا اشاره شد تقسیم کرد . البته برای افرادی که شرایط دریافت اقامت را در ابتدای امر نیز دارند پیشنهاد میگردد از طریق های دیگر وارد کشور زیبای اتریش گردند . مهاجرت به اتریش در حال حاضر جزو یکی از پردرخواست ترین روش های مهاجرت در دنیا شناخته میگردد زیرا کشور اتریش دارای شرایط بسیار بسیار عالی ای برای زندگی است .  باز هم تاکید میگردد که ویدیو موجود در این بخش را که به صورت رایگان برای شما تهیه و تنظیم شده است را به صورت رایگان مشاهده نمایید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (7 نظرات, میانگین: 4٫86 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 پاسخ
  1. hani گفته:

    سلام وقت بخیر
    من میخوام برای دانشگاه بیام به اتریش و شرایطو نمیدم مدرک فنی بین الملی گریم هم دارم و در رشته ورزشی تکواندو دان دو هستم
    گرافیک میخونم و در رشته تحصلیم عکاسیه و عاشقانه عکاسیو تدوین دوست دارم و میخوام اونجا ‌‌….تحصیل کنم .‌.‌ چه کاری باید انجام بدم برای اقامت اونجا؟

    پاسخ
    • mansoor soltani گفته:

      با سلام، مدراک زبان، سرمایه و سن و دیگر شرایط باید مورد بررسی قرار بگیرد. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  2. زهرا بهرامی گفته:

    با عرض سلام ، چند ترم از دانشگاه باید خوانده بشه تا بتونی از طریق ویزای تحصیلی جهت تحصیل و اقامت در اتریش اقدام کرد.
    خیلی ممنونم اگرکه جواب بدهید.

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست گرامی باید اطلاعات کامل خود را بفرمایید اما برای ورود به دانشگاههای اتریش اگر در مقطع لیسانس تحصیل می کنید می توانید برای master اقدام داشته باشید که باید شرایط شما کاملا توسط کارشناسان بررسی گردد. برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید.

      پاسخ