اقامت مجارستان ۲

اقامت مجارستان و بررسی روش ها و شرایط آن

  • اقامت مجارستان و کلیات آن
  • اقامت مجارستان از طریق کار
  • اقامت مجارستان از طریق تحصیل
  • اقامت مجارستان از طریق سرمایه گذاری
  • اقامت مجارستان از طریق ازدواج
  • اقامت مجارستان و اخذ تابعیت آن از طریق تولد
  • اقامت مجارستان از طریق پناهندگی
  • اقامت مجارستان و ویزای توریستی مجارستان

شما می توانید از طریق فرم ارزیابی، شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس گرفته و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی نمایند.

اقامت مجارستان و مقدمه ای بر آن

اقامت مجارستان ، شرایط اخذ ویزای مجارستان و مهاجرت به مجارستان از روش های مختلف در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. کلیه نکات مهم و اصلی درمورد اقامت مجارستان در این مقاله به صورت ساده و خلاصه ارائه خواهد شد. ما در این مقاله به طور کلی روش های ۶ گانه اخذ اقامت مجارستان را بررسی نموده و در مورد مهاجرت به مجارستان و شرایط آن، کلیه موارد موردنیاز شما را بیان خواهیم نمود. به منظور دریافت اطلاعات تکمیلی در تمامی زمینه های مهاجرت و مشاوره با کارشناسان مؤسسه حقوقی ملک پور، همکار مؤسسه MIE اتریش، می توانید با دفاتر مؤسسه تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان تلفنی دریافت نمایید

مجارستان کشوری زیبا در اروپای مرکزی با جمعیت ۱۰ میلیون نفر به پایتختی شهر بوداپست ، دارای وسعتی معادل ۹۳۰۰۰ کیلومتر مربع بوده، زبان رسمی این کشور مجاری و دین رسمی آن مسیحی می باشد. مجارستان ۱۱ امین مقصد گردشگری بزرگ جهان شناخته شده است. این کشور در همسایگی کشورهای اسلواکی، اوکراین، اتریش، رومانی، صربستان، کرواسی و اسلوونی قرار گرفته است. واحد پول این کشور فارینت می باشد.

درباره مجارستان

اقامت مجارستان و کلیات آن

اقامت مجارستان شامل مزایای است که سبب شده همواره مورد اقبال مهاجران باشد. از جمله:

  • امکان رفت و آمد بدون ویزا در کشورهای حوزه شنگن
  • پلی جهت دستیابی به اقامت اتریش و آلمان
  • وجود شرایط آسان برای ثبت شرکت شهروندان خارجی
  • هزینه زندگی پایین به نسبت سایر نقاط اروپا
  • نرخ مالیات اندک
  • وجود دانشگاه های با کیفیت و همچنین دوره های آموزش زبان در سطح کیفی مطلوب

به منظور مهاجرت به مجارستان، شما نیاز به اخذ مجوز اقامت از اداره مهاجرت مجارستان خواهید داشت. این اقامت بعد از گذشت ۵ سال، درصورت طی مراحلی از قبیل آزمون ادغام در جامعه مدنی، به تابعیت مجارستان منجر خواهد شد. روش های دستبابی به  اقامت مجارستان شامل ۶ روش تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری، پناهندگی، ازدواج و تولد می باشد که در ادامه به صورت کلی به هر یک از آنها خواهیم پرداخت.

اخذ تابعیت مجارستان

اقامت مجارستان از طریق کار

به منظور اخذ ویزای کاری مجارستان می بایست از کارفرما پیشنهاد کاری داشته باشید و ترجیحاً زبان مجاری را آموخته باشید. این نوع ویزا به همراه ویزای ورود ۳۰ روزه موقت نوع D مجارستان به متقاضی اعطا می شود. درخواست نیروی کار، طی مراحل اداری و پس از چاپ آگهی در دو مرحله درون کشور و درون اتحادیه اروپا، به کارجویان متقاضیان بین المللی خواهد رسید. هزینه این ویزا ۶۰ یورو و مدت زمان اعلام نتیجه درخواست حدوداً ۷۰ روز می باشد.

از جمله مشاغل پرطرفدار در مجارستان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مدیر فروش
  • کارشناس توسعه بازار
  • مدیر سئو
  • کارشناس مدیریت منابع
  • مدیر امور مالی
  • کارشناس IT
ویزای کار مجارستان
اخذ ویزای کار در کشور مجارستان

اقامت مجارستان از طریق تحصیل

نظام آموزشی مجارستان بر مبنای نظام آموزشی اروپا به نام فرآیند بولونیا برنامه ریزی شده  است. این دوره ها شامل پیش دبستانی، دبستان و دبیرستان می باشند که تحصیل تا ابتدای دوره دبیرستان الزامیست. پیش دبستانی از سنین ۳ تا ۶ سال، دبستان ۶ تا ۱۴ سال و دبیرستان ۱۴ تا ۱۸ سال را شامل می شود. دبیرستان های به دو گروه عادی و هنرستان تقسیم بندی می شوند. برای ورود به دانشگاه در مجارستان آزمونی به نام ماتورا (کنکور) از متقاضیان ورود به دانشگاه اخذ می شود. از جمله دانشگاه های دولتی کشور مجارستان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کوروینس
  • فنی و علوم اقتصادی بوداپست
  • هنرهای زیبا
  • دبرسن
  • پیچز

و دانشگاه های خصوصی مانند آندراسی بوداپست، متروپولیتان بوداپست و کینگ زیگموند نیز از دانشگاه های مطرح مجارستان می باشند.

برای اخذ ویزای تحصیلی نیاز به مدارک زیر خواهید داشت:

  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس
  • پاسپورت دارای اعتبار ۹۰ روز به بالا
  • اثر انگشت
  • رسید پرداخت شهریه
  • پرداخت هزینه درخواست ویزا به میزان ۶۰ یورو در وجه سفارت
  • سطح زبان درخواست شده در هر مقطع
  • فیش سپرده حساب بانکی تعیین شده از سوی سفارت

تحصیل در مجارستان به طور میانگین سالیانه ۲۰۰۰ یورو هزینه در بر خواهد داشت.

مقاله مرتبط

تحصیل در مجارستان

مقاله مرتبط

ویزای تحصیلی مجارستان

فایل صوتی مؤسسه ملک پور در مورد تحصیل در مجارستان

بورسیه تحصیلی: بورسیه تحصیلی مجارستان با نام Stipendium Hungaricum در مقاطع تحصیلی لیسانس تا دکترا امکان پذیر می باشد. هرچند دانشجو می بایست دارای رزومه تحصیلی و تحقیقاتی قوی باشد و خود نسبت به اخذ بورسیه از دانشگاه های مجارستان اقدام نماید. به دانشجو ماهیانه کمک هزینه ای به میزان ۱۳۰ تا ۵۸۰ یورو پرداخت می شود. همچنین برای تهیه مسکن ماهیانه مبلغ ۱۲۰ یورو به عنوان کمک هزینه به دانشجو پرداخت خواهد شد. دانشجو در طول دوران تحصیل از بیمه رایگان برخوردار خواهد بود. زمان درخواست بورس تحصیلی مجارستان تا ۱۵ ژانویه هر سال می باشد.

به دانشجو اجازه کار به مدت ۲۰ ساعت در هفته داده خواهد شد.  اخذ ویزای همراه دانشجو در مقاطع تحصیلی فوق لیسانس و دکترا امکان پذیر است ولیدریافت  اجازه کار، نیاز به موافقت اداره مهاجرت مجارستان دارد. همچنین دانشجویان پس از فارغ التحصیلی امکان اخذ ویزای جستجوی کار را خواهد داشت.

اقامت مجارستان از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در مجارستان و اخذ اقامت مجارستان از طریق سرمایه گذاری به چند روش امکان پذیر است. سرمایه گذاری از طریق خود حمایتی موسوم به Residency Bond با سرمایه ۳۶۰ هزار یورو که با داشتن بیزنس پلن برای سرمایه گذاری در بخش های مورد نیاز مجارستان امکان پذیر است که اقامت دائم پس از ۸ سال به شخص اعطا می شود. مورد بعدی سرمایه گذاری، ثبت شرکت با داشتن بیزنس پلن و استخدام کارمند مجاری با هزینه ای بین ۱۵ تا ۳۵ هزار یورو می باشد. خرید ملک از طریق خرید دو واحد آپارتمان به مبلغ بالای ۲۰۰ هزار یورو و اتصال آن به شرکت ثبت شده که مالیات به دولت پرداخت می نماید، روشی دیگر از سرمایه گذاری و دستیابی به اقامت مجارستان می باشد.

فایل صوتی مؤسسه ملک پور در مورد سرمایه گذاری در مجارستان

مقاله مرتبط

سرمایه گذاری در مجارستان

اقامت مجارستان از طریق ازدواج

ویزای ازدواج یا ویزای نامزدی مجارستان از طریق ازدواج با فرد دارای پاسپورت مجارستان، در صورت داشتن شرایطی خاص منجر به اقامت مجارستان و پس از چند سال به اخذ تابعیت این کشور خواهد انجامید. بدین منظور باید یکی از زوجین پاسپورت و تابعیت مجارستان را داشته باشد. سن بالای ۱۸ سال و سابقه دیدار یکدیگر از موارد ضروری است. چرا که باید علاقه خود به یکدیگر را اثبات کنند. تا افسر مهاجرت نسبت به صوری نبودن ازدواج اطمینان حاصل نماید دریافت این ویزا علاوه بر مدارک هویتی و فردی نیاز به ارائه سند ازدواج، آدرس محل سکونت، سند اثبات تمکن مالی زوج تابع مجارستان جهت حمایت مالی از همسر و همچنین نیازمند رسید پرداخت هزینه های ویزا می باشد. زمان رسیدگی به درخواست ویزا حداقل یک ماه به طول خواهد انجامید.

فایل صوتی مؤسسه ملک پور در مورد ازدواج با خارجی

مقاله مرتبط

اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشور مجارستان

اقامت مجارستان و اخذ تابعیت آن از طریق تولد

قانون مجارستان در زمینه تولد تابع اصل خون می باشد به این معنی که تولد فرزند در این کشور منجر به اخذ تابعیت و اقامت نخواهد شد مگر اینکه حداقل یکی از والدین دارای پاسپورت مجارستان باشد. همچنین در صورت مشخص نبودن پدر و مادر فرزند، امکان اقامت و دریافت پاسپورت کودک از طریق فرزند خواندگی وجود خواهد داشت.

فایل صوتی مؤسسه ملک پور در مورد قواعد تولد

اقامت مجارستان از طریق پناهندگی

♦ مؤسسه حقوقی ملک پور به دلیل خطرات و عواقب پناهندگی، هیچ گونه خدماتی در زمینه پناهندگی ارائه نمی دهد و این مطلب صرفاً جهت بالا بردن آگاهی مخاطبین درباره این موضوع و امتناع از انتخاب آن بیان می شود.

پناهنده به شخصی گفته می شود که بنا به دلایل نژادی، مذهب، عقیده و طرز تفکر و دیدگاه و یا دلایل دیگر قادر به زندگی در کشور خود نبوده و در معرض آزار و اذیت، شکنجه، تعقیب، مجازات و مرگ قرار داشته باشد. کشور پناه دهنده بر طبق کنوانسیون پناهندگی، کنوانسیون ژنو، موظف است حداقل امکانات مورد نیاز زندگی را برای افراد پناهجو فراهم نماید. به همین دلیل بسیاری از کشورها شرایط سختگیرانه برای پناهجویان در نظر گرفته اند تا متقاضیان را از درخواست پناهندگی و متحمل شدن هزینه برای دولت منصرف کنند‌. این روش به دلیل عدم امکان بازگشت به کشور اصلی و شرایط سخت زندگی در کمپ ها و طولانی بودن روند اعلام نتیجه پرونده ها و سایر مشکلات جدی، به هیچ وجه توصیه نمی شود و پیشنهاد می شود که با راه های قانونی مهاجرت از جمله تحصیل، کار و سرمایه گذاری شود.

برای درخواست پناهندگی در مجارستان می باید بعد از ورود به این کشور درخواست خود را به افسر مهاجرتی و یا اداره پلیس رسانیده و مدارک هویتی خود را تحویل دهید. همچنین پناهجویان در زمان ورود کارت اقامت موقت بشر دوستانه دریافت خواهند کرد. مدت زمان اعلام نتیجه بسته به نوع کیس و تعداد پناهجویان متغیر است.

فایل تصویری مؤسسه ملک پور در مورد پناهندگی – بخش اول

فایل تصویری مؤسسه ملک پور در مورد پناهندگی – بخش دوم

اقامت مجارستان و ویزای توریستی مجارستان

اگر قصد سفر توریستی و تفریحی به کشور زیبای مجارستان را دارید می بایست درخواست ویزای کوتاه مدت توریستی ۹۰ روزه نمایید. مدارک زیر جهت دریافت ویزای توریستی به قرار زیر می باشد:

  • مدارک هویتی به همراه عکس
  • نامه اشتغال به کار
  • رسید سپرده مالی جهت اطمینان از بازگشت
  • بلیط رفت و برگشت به مجارستان
  • نشانی محل سکونت در طول سفر
  • بیمه سفر
  • پرداخت هزینه ویزا به مبلغ ۶۰ یورو
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  • پاسپورت دارای اعتبار حداقل ۹۰ روز

موارد دیگر پیرامون مجارستان:

مجارستان به لحاظ اینکه کشوری با هزینه های زندگی به نسبت مناسب تری نسبت به سایر کشورهای اروپایی می باشد و امکان اخذ برای این کشور نیز ساده تر است، پلی برای دستیابی به کشورهای دیگر محسوب می شود. به این صورت که برای دوره های تحصیلی زبان در این کشور اقدام شده و پس از آن مقصد مهاجرت بعدی پیش گرفته می شود.

دوره های زبان در مجارستان
اقامت مجارستان و بررسی کلی آن

اقامت مجارستان و تمامی نکات مربوط به مهاجرت مجارستان، به صورت خلاصه در این مقاله مورد بحث و بررسی قرار گرفت. انواع روش های اخذ اقامت مجارستان شامل تحصیل، کار، سرمایه گذاری، ازدواج، تولد و پناهندگی بیان شد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و تخصصی تردرمورد هر یک از روش های مهاجرتی به مجارستان و اخذ اقامت کشور مجارستان می توانید سایر مقالات مرتبط زیر مجموعه مجارستان را مطالعه فرمایید. همواره نیز می توانید با مؤسسه حقوقی ملک پور، همکار مؤسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش، تماس حاصل نموده و در خصوص اقامت مجارستان به صورت تخصصی مشاوره رایگان تلفنی دریافت نمایید. شما می توانید سوالات خود در بخش دیدگاه های این مقاله مطرح نموده و یا از ویدئوهای مؤسسه در این زمینه استفاده نمایید تا در سریع ترین زمان ممکن به پاسخ برسید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ