اقامت مالتا از طریق سرمایه­ گذاری

 

اقامت مالتا از طریق سرمایه­ گذاری

اقامت مالتا از طریق سرمایه­ گذاری

اقامت مالتا از طریق سرمایه ­گذاری در این مقاله مورد بحث و تحلیل قرار می­گیرد. سرمایه ­گذاری در مالتا و اخذ اقامت آن نیازمند توضیحات مفصلی می ­باشد. به همین دلیل مدیریت موسسه، آقای ملک پور (فارغ التحصیل حقوق، عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین) در خصوص اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه­ گذاری نکات کاربردی را در ویدیو­های خود بیان کرده ­اند. برای دستیابی به این ویدیوها شما می  توانید از طرق مختلفی مانند وب­ سایت، کانال تلگرام و یوتیوب اقدام کنید. در زیر ویدئو صحبت های آقای ملک پور (دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین) در مورد اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری قابل مشاهده است.

فایل تصویری آقای ملک پور (دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین) در باب سرمایه گذاری مالتا و مقایسه کانادا و مالتا برای سرمایه گذاری

اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه­ گذاری دارای طرق و روش ­های متفاوتی است که در ادامه خدمت شما سروران گرامی عرض می­ شود:

روش اول: اقامت مالتا از طریق سرمایه­ گذاری ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار یوروی

در این روش برای اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه­ گذاری شما این مبلغ را به عنوان قرض به دولت می­ دهید و در عوض اقامت این کشور را به دست می ­آورید. در این روش سرمایه اولیه شما بعد از ۵ سال به شما برگردانده می­ شود.  علاوه بر برگشت سرمایه مبلغی نیز به عنوان سود سرمایه­ گذاری به شما تقدیم می ­شود.

روش دوم: اقامت مالتا از طریق سرمایه­ گذاری ۱۰۰  هزار یوروی

با استفاده از این روش شما علاوه بر اخذ اقامت مالتا اجازه دارید در این کشور به صورت تمام به کار بپردازید و همچنین نکته بارز این روش تحصیل رایگان فرزندان شما در مدت اقامت می ­باشد. در این روش طریقه رفتار با شما همانند کسانی است که اقامت دائم مالتا را دارند. تفاوت این نوع اقامت با اقامت دائم در ویدئو­های که توسط آقای ملک پور (دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین) ارائه شده است به طور کامل بیان شده است.

مزایای اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری 

علاوه بار مزایای که در بالا اشاره شد اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه­ گذاری فواید بسیاری بر شما و خانواده شما عزیزان دارد. اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری امکان اخذ اقامت برای همسر، فرزندان و حتی پدر و مادر گرامی شما و همسرتان را نیز فراهم می­ آورد. از دیگر مزایای اقامت مالتا می ­توان به داشتن مجوز رفت و آمد در کشورهای اتحادیه اروپا می ­باشد.

تجربه چندین ساله موسسه ملک ­پور اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه­ گذاری را یکی از بهترین روش­ های اخذ اقامت اروپا می ­داند. کشور مالتا علاوه بر زیبایی­ های طبیعی و جاذبه­ های توریستی فوق­ العاده از حوزه کار نیز بسیار خوب عمل کرده است به طوری که اگر شما نرخ بیکاری در این کشور را بررسی کنید به این نکته استثنایی می ­رسید که نرخ بیکاری در این کشور از کشور اتریش و حتی کشور فوق صنعتی آلمان نیز کمتر است و با توجه به این نکته اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه­ گذاری به‌منزله‌ی ایجاد فرصتی بسیار استثنایی برای محقق شدن آرزو­های شما می­ باشد.

فایل صوتی موسسه ام ای ای در خصوص اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری

این فایل های صوتی که از ویدیوهای فوق گرفته شده است برای عزیزانی که مایل به شنیدن فایل صوتی هستد در زیر ارائه شده است.

کشور مالتا را می­ توان یکی از امن­ ترین کشور­های اروپا دانست به‌نحوی‌که در بعضی از مقایسه­ ها با موناکو که شهر ثروتمندان است در یک تراز قرار داده شده است. با توجه به کمبود اطلاعات هموطنان گرامی در مورد کشور مالتا و شرایط آن پیشنهاد می ­شود که شما عزیزان برای کسب اطلاعات جامع در باب اقامت مالتا از طریق سرمایه­ گذاری با مشاوران با تجربه موسسه حقوقی ملک پور تماس گرفته و به پاسخ تمام سوال­ های خود دست یابند.

از دیگر مزایای این کشور می­ توان به آب­ و­ هوای دلنشین آن اشاره کرد و توجه به این نکته حائز اهمیت است که اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه­ گذاری هیچ شرط حضوری نداشته و شما نیازی به اقامت در یک زمان مشخص در این کشور را ندارید. با توجه به نکاتی که در قبل اشاره شد موسسه ملک پور مالتا را یکی از بهترین مقصدهای اقامتی شما هموطنان گرامی می­ داند.

اطلاعات بیشتر در مورد اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری

مدیریت موسسه آقای ملک پور (دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین) در یکی از فایل­های ویدئوی خود تمام راه­های مهاجرتی را به صورت گام­ به­ گام ارائه کرده ­اند که با مشاهده آن شما به نکات بسیار خوبی در حوزه اقامت اروپا دست می ­یابید و بدون اغراق اطلاعات شما تا حد یک وکیل مهاجرت افزایش می ­یابد پس پیشنهاد می ­شود که حتما این ویدئو به نام راهنمایی عملی اخذ اقامت و تابعیت که با هزینه ­ای ناچیز ارائه شده است را تهیه کرده و بهترین روش را برای اخذ اقامت اروپا انتخاب کنید.

در نهایت می توان گفت که اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه­ گذاری بهترین روش در حوزه اخذ اقامت مالتا می ­باشد. پس پیشنهاد می ­شود که شما عزیزان که همواره با حمایت­ ها و انرژی مثبت خود همراه موسسه ملک پور بوده ­اید، برای اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه­ گذاری با موسسه حقوقی ملک­ پور تماس گرفته و راه مهاجرت خود را هموار کنید. موسسه ملک­ پور از تمام عزیزانی که تا انتهای این مقاله همراه ما بودند، کمال تشکر را دارد.

Rating: 4
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (23 نظرات, میانگین: 4٫52 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 پاسخ
  1. ali گفته:

    سلام
    موقعی که مبلغ روسرمایه گذاری کردیم واقامت رودریافت کردیم چقدر زمان می برد که منجربه تابعیت مالتا بشه.
    ممنون

    Rating: ۴
    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، برای اخذ تابعیت مالتا از طریق سرمایه گذاری شما می توانید ۱۲ ماه بعد از اخذ اقامت برای اخذ پاسپورت مالتا نیز اقدام کنید. البته در نظر داشته باشید که شرایط و راه های سرمایه گذاری در مالتا متفاوت است و برای هر کدام نتایج مختلفی در پی است. لطفا با دفاتر تماس بگیرید و به صورت رایگان مشاوره دریافت کنید.

      پاسخ
  2. zah گفته:

    باسلام
    کدام کشورها ازطریق سرمایه گذاری سریع تراقامت می دهند.به غیراز مالتا کشوردیگری هم هست.بنده تقریبا۱۰۰هزاردلارسرمایه دارم.
    باتشکر

    پاسخ
  3. z گفته:

    باعرض سلام
    سرمایه گذاری کشورمالتابرای گرفتن اقامت دائم باچه مبلغی انجام میشه؟
    اقامت دائم پس ازچه مدتی می توان دریافت کرد؟
    مبلغی که برای سرمایه گذاری پس اندازمی شود مستردخواهدشد؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

    پاسخ
    • mansoor soltani گفته:

      در مالتا به ۲ روش امکان پذیر است دوست عزیز. روش ۱۰۰ هزار یورویی و ۳۰۰ هزار یورویی.شرایط شما باید به صورت کاملتری بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری با دفاتر ما از طریق شماره ۰۲۱٫۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل فرمایید

      پاسخ
  4. آرش گفته:

    با سلام. میخواستم بدونم با اخذ اقامت این کشور آبا مبتوان تحت شرایطی در آینده برای تابعیت هم درخواست داد؟ اگر میشود چه شرایطی دارد؟

    پاسخ