اقامت آلمان

اقامت آلمان

اقامت آلمان و شرایط مهاجرت به آلمان ۲۰۱۸ و شرایط گرفتن وکیل مهاجرت چگونه است ؟ امروزه متقاضیان بسیاری به فکر اخذ اقامت آلمان هستند ، در حال حاضر علل بسیاری سبب شده است تا اقامت آلمان هدف نهایی تعداد زیادی از متقاضیان مهاجرت به آلمان شود . اقامت آلمان شرایط خاصی دارد که با داشتن شرایط و ارائه دادن مدارک خاص جهت اخذ اقامت آلمان می توان به این امر مهم دست یافت . در زمینه اقامت آلمان توصیه می شود که با وکیل مهاجرتی آلمان مشورت نمایید تا در این راه به مشکل از عدم آکاهی از قوانین مهاجرتی آلمان بر نخورید .

اقامت آلمان از طرق بسیاری امکان پذیر است که به عناوین آن ها اشاره خواهیم کرد ؛ تحصیل در آلمان ، کار در آلمان ، سرمایه گذاری در آلمان ، ثبت شرکت در آلمان ، تمکن مالی در آلمان ، ازدواج در آلمان ، خرید ملک در آلمان ، تولد فرزند در آلمان ، ویزای توریستی آلمان و طرق غیرقانونی ( پناهندگی در آلمان ) را می توان به عنوان مثال ارائه کرد .

عواملی از جمله موقعیت جغرافیایی ، امکان تحصیلات رایگان ، وجود بازار کار ، نرخ بیکاری فوق العاده کم و بسیاری از مزایای اقامت آلمان سبب شده است تا این کشور مقصود بسیاری افراد شود ، شرایط اقامت آلمان  در قوانین مهاجرتی آلمان ذکر شده است که موسسه حقوقی ملکپور با همکاری موسسه MIE اتریش در صدد است تا با آشنایی شما متقاضیان اقامت آلمان با این قوانین راه را جهت اقامت آلمان برای شما دوستان شفاف و هموار کند .

اولین نکته در اخذ اقامت آلمان این است که باید شخص متقاضی مهاجرت به آلمان در کشور مبداء خود هزینه ی سالیانه زندگی و امر مورد نظر خود را ( از جمله تحصیل ) داشته باشد و با اسناد دقیق ارائه دهد . این موضوع به آن سبب است که تنها باید افرادی که تابعیت خارج از اتحادیه اروپا را دارند این اسناد را ارائه دهد ، وگر نه افرادی که تابعیت کشور های عضو اتحادیه اروپا را دارند این شرط را لازم ندارند .

اجازه اقامت موقت (Aufenthaltserlaubnis) یکی از شایه ترین راه های اخذ اقامت آلمان است ، به طور کلی شخص متقاضی یک سال وقت دارد که اقامت آلمان را داشته باشد و اینکه چه مقدار این شخص درخواست تمدید این مجوز اقامت را دارد به شخص و نوع اقامت آن بستگی دارد . به عنوان مثال اگر شخصی اقامت کاری در این کشور را دارد پس از تمام شدن قرارداد کاری باید به یکی از طرق مذکور و یا ادامه قرارداد کاری اقامت آلمان خود را تمدید کند .

با داشتن اقامت آلمان شخص متقاضی از تمامی امکانات این کشور بهره مند می شود ، اقامت آلمان به وی اجازه می دهد که از خدمات درمانی و همچنین تحصیل رایگان در این کشور استفاده نماید . به این صورت که تمامی خدمات درمانی ( به استثنا خدمات زیبایی ) و تمامی مقاطع تحصیلی برای خود و تمامی اعضای خانواده به صورت کاملاً رایگان خواهد بود .

یکی از بهترین راه های اخذ اقامت آلمان ، کار در این کشور است ، این راه به شما اجاره می دهد تا کاری مرتبط با تخصص شما در این کشور تامین کننده زندگی شما باشد ، بیشتر کارفرمایان تخصص های افراد را با داشتن مدرک تحصیلی آکادمیک فرد و همچنین سابقه کاری وی که منتج به دعوت نامه کاری وی شود محک خواهند زد . شخص متخصص می تواند با داشتن ۴۷۶۰۰ یورو درآمد در سال به کارت آبی آلمان دست پیدا کند و از مزایای آن بهره مند شود .

ازدواج با یک تبعه آلمانی نیز می تواند به شما عزیزان امکان اخذ اقامت آلمان را به صورت ستقیم نمی دهد ، لذا این امر تنها پس از ۵ سال امکان پذیر است تا به تابعیت این کشور ختم شود ، به گونه ای که باید که شخص از نظر مالی شخص غیر آلمانی را ساپورت کند و حداقل ۲ سال از ازدواج گذشته باشد تا شما بتوانید درخواست کنید .

همچنین از ۱ ژانویه سال ۲۰۰۰ تنها به صرف تولد فرزند در کشور آلمان نمی توان اخذ اقامت آلمان را مقدور دانست بنابراین برای اخذ اقامت از طریق تولد فرزند باید حداقل یکی از والدین تابعیت کشور آلمان را داشته باشند .

برای تمدید اقامت آلمان باید چند نکته را رعایت نمایید :

  1. ۵ سال بدون وقفه اقامت آلمان را داشته باشید .
  2. داشتن درآمد کافی برای تامین زندگی خود و خانواده
  3. داشتن فضای زندگی مناسب و کافی ( به ازای هر نفر ۱۳ متر مربع )
  4. داشتن مهارت زبان آلمانی
  5. داشتن مهارت های اجتماعی ( آگاهی نسبت به قوانین و رسوم و فرهنگ و روابط اجتماعی )
  6. داشتن گواهی عدم سوء پیشینه

افرادی که اقامت آلمان را دارند می تواند پس از ۸ سال به تابعیت این کشور دست پیدا کنند و در این کشور درخواست پاسپورت این کشور را نماییند . در این مورد نه تنها حقوق شهروندی تمام قبلی خود را دارند بلکه حقوق خاصه دیگری از جمله حق رای دادند و بسیاری از حقوق سیاسی اجتماعی را مانند یک آلمانی خواهند داشت .

شرایط تبدیل اقامت آلمان به تابعیت آلمان :

  1. در هنگام درخواست حق اقامت قانونی را داشته باشد .
  2. در ۸ سا اخیر به صورت کامل و قانونی در این کشور حضور داشته باشد .
  3. داشتن گواهی عدم سوء سابقه
  4. داشتن مدرک B1 آلمانی
  5. متعهد به حقوق و قانون اساسی و دموکراسی آلمان
  6. داشتن تمکن مالی جهت تامین زندگی خود

در نظر داشته باشید شاید مناسب ترین راه و کم هزینه ترین راه در ابتدا تحصیل در این کشور خواهد بود که به صورت رایگان امکان اخذ اقامت آلمان را به متقاضیان تحصیل در آلمان ارائه می دهد ولکن باید در نظر داشته باشید که در حال حاضر وقت سفارت و داشتن مدرک زبان و سخگیری های دانشگاه های آلمان سبب شده است تا این راه ، راه طولانی و سختی شود .

در پایان شایان ذکر است که در مورد اقامت آلمان از طرق مختلفی که ذکر شد می تواند راه های بسیاری را به روی آینده زندگی شما بگشاید ولکن باید در اقامت آلمان بهترین راه و مناسب ترین راه را در نظر گرفت ، شاید مقرون به صرفه بودن تحصیل و یا نیاز به نیروی کار در آلمان سبب شود راه های خاص اقامت آلمان را انتخاب نمایید . ولکن پیشنهاد می شود قبل از هر اقدامی با وکیل مهاجرتی آلمان در زمینه آشنایی با قوانین مهاجرتی آلمان و قوانین بین المللی این کشور مشورت نمایید .

موسسه حقوقی ملکپور با همکاری MIE اتریش در تلاش است تا کلیه اطلاعات حقوقی در زمینه های مهاجرت به آلمان از جمله تحصیل در آلمان ، کار در آلمان ، سرمایه گذاری در آلمان ، ثبت شرکت در آلمان ، تمکن مالی در آلمان ، ازدواج در آلمان ، خرید ملک در آلمان ، تولد فرزند در آلمان ، ویزای توریستی آلمان و طرق غیرقانونی ( پناهندگی در آلمان ) و همچنین شرایط اخذ اقامت آلمان را به صورت کامل به شما متقاضیان مهاحرت آلمان توضیح و شرح نماید .

در صورت نیاز می توانید با تماس با مشاوران موسسه حقوقی ملک پور با همکاری MIE اتریش در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و تمامی سوالات خود را در موضوع اقامت آلمان و سایر اقدامات برطرف نمایید .

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...
2 پاسخ
  1. احسان گفته:

    سلام، وقت‌بخیر
    جناب ملک‌پور، ممنون بابت وقتی که می‌ذارید می‌تونم ازتون بخوام کامل راهنماییم کنید.

    بنده احسان صمدی با ۲۸ سال سن فارغ‌التحصیل ارشد برق گرایش الکترونیک از دانشگاه صنعتی همدان با معدل ۱۶ هستم.

    در دانشگاه غیرانتفاعی در دوره کارشناسی الکترونیک رتبه اول شدم با معدل ۱۸/۷۲.

    دارای دو مقاله که یکی کنفرانسی است و دیگری ISI (در دست داوری).

    در دوره ارشد برروی پردازش سیگنال صوت با نرم افزار متلب کار کرده‌ام، و نمره پایان‌نامه بنده که شناسایی جنسیت از روی گفتار بود ۲۰ شد.

    در زمان خدمت سربازی، برروی دو پروژه موقعیت یابی اهداف پرنده با استفاده از صوت منتشر شده از آن و قسمتی از رادار کار کرده‌ام و موفق به کسب کسر خدمت چند ماهه بنیاد نخبگان شده‌ام.

    دارای مدارک متعددی در زمینه‌های PLC، مانیتورینگ، دوربین مداربسته از سازمان فنی‌حرفه‌ای کشور هستم.

    سابقه کار در شرکت توزیع برق و تست کنتورهای تک‌فاز و سه‌فاز را دارم ولی نمی‌توانم مدرکی برای این کار از کارفرما بگیرم.

    برای زبان آلمانی اقدام کرده‌ام و در عرض چند ماه آینده مدرک B1 رو میگیرم.

    هدفم برای کاریابی آلمان است، چون بطور کامل از درس و دانشگاه خسته شدم.

    خواستم بدونم، در چه زمینه‌هایی میتونم کار پیدا کنم؟
    متوسط حقوق بنده چقدر هست؟

    بنده مجرد هستم ولی در شرف ازدواج، بنظرتان مجرد اقدام کنم یا متاهل!

    در هنگام پذیرش و استخدام، چه انتظاراتی دارند، آیا آموزش قبل از کار دارند؟

    آیا کاریابی فقط از طریق سایت‌های کاریابی میسر است؟

    آیا کارفرما با تسلط زبان آلمانی که در شروع راه آن هستیم مشکلی ندارد؟

    اگر متوسط حقوق ۳۰۰۰ یورو است، چطور می‌شود با ۴۷/۶۰۰یورو یکساله که برای بلوکارت گذاشتند، اقامت گرفت؟

    موسسه شما چقدر در زمان کاریابی و تا چه حد به ما در هنگام مصاحبه و یافتن شغل مورد نظرمان کمک می‌کند؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست گرامی می توانید برای ویزای جستجوی کار آلمان اقدام نمایید که باید کار متناسب با رشته تحصیلی خود را بدست آورید و سپس وارد بازار کار شوید تا بتوانید به اقامت و تابعیت دست یابید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *