اخذ ویزای کانادا

اخذ ویزای کانادا

اخذ ویزای کانادا موضوعی است که در این مقاله سعی داریم با توجه به قوانین اداره مهاجرت کانادا آن را بررسی و تبیین نمائیم ، اخذ ویزای کانادا و مهاجرت به کانادا و همچنین اخذ اقامت کانادا شرایط خاصی دارد که اشخاص با آگاهی از آن میتوانند برای اخذ ویزای کانادا اقدام نموده و بتوانند ویزای کانادا را به دست آورند ، کانادا انواع مختلفی از ویزا را دارا می باشد اما آنچه امروزه متقاضیان فراوانی دارد ویزای مولتی ۵ ساله کانادا می باشد که شرایط و مدارک اخذ ویزای مولتی ۵ ساله کانادا به صورت مفصل در این مقاله بیان شده است و متقاضیان اخذ ویزای کانادا و مهاجرت به کانادا با مطالعه مقاله خود می توانند به راحتی برای ویزای کانادا و مهاجرت تحصیلی به کانادا و همچنین مهاجرت کاری به کانادا اقدام نمایند و نتیجه مطلوبی به دست آورند ، اشخاص می توانند برای اخذ ویزای مولتی کانادا به صورت تضمینی با بهره مندی از وکلای بین الملل علی الخصوص وکلای مهاجرت به کانادا و موسسه حقوقی ملک پور با همکاری دفتر MIE اتریش اقدام نمایند و بتوانند با ریسک کمتری در این پروسه قدم بردارند ، ویزای کانادا انواع مختلفی دارد من الجمله ویزای توریستی کانادا ، ویزای تحصیلی کانادا و همچنین تحصیل در کانادا ، ویزای کاری کانادا و همینطور کار در کانادا و ویزای سرمایه گذاری در کانادا و ثبت شرکت در کانادا و در نهایت ازدواج در کانادا اما آنچه بیشتر افراد امروزه در وب سایت های مختلف حقوقی و مهاجرتی آن را جستجو می کنند ویزای توریستی مولتی کانادا می باشد ، شرایط گرفتن ویزای مولتی کانادا و مدارک لازم برای صدور ویزای مولتی کانادا مهمترین سوالی است که متقاضیان مهاجرت به کانادا به دنبال آن می باشند و اینکه آیا اخذ ویزای مولتی ۵ ساله برای همه اتباع ایرانی و با هر شرایطی امکان پذیر می باشد یا خیر ؟ که ما در صدد هستیم به صورت کامل شرایط و مدارک اخذ ویزای مولتی ۵ ساله کانادا و سوپر ویزای پدر و مادر کانادا را برای شما متقاضیان مهاجرت به کانادا بیان داریم .

کانادا در شمال قاره آمریکا وااقع شده است که دومین کشور بزرگ در جهان می باشد ، مساحت کشور کانادا در حدود ۹٫۹۸۴٫۶۴۰ کیلومتر مربع است ، کانادا دارای ۱۰ استان و ۳ قلمرو (شمال غرب، نوناووت و یوکان ) می باشد ، یکی از مهمترین استان های کانادا از لحاظ سیاسی و اقتصادی استان انتاریو می باشد که این استان دارای شهرهای اتاوا و تونتو می باشد ، کانادا جمعیتی در حدود ۳۳۶۰۰ هزار نفر مطابق اداره آمار کانادا دارد

ویزای ۵ ساله کانادا

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای مولتی ۵ ساله کانادا عبارت است از :

اصل گذرنامه شخص با حداقل شش ماه اعتبار به همراه تمام گذرنامه های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است .

یک قطعه عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ با زمینه سفید(عکس پاسپورتی)

ترجمه شناسنامه متقاضی

ترجمه سند ازدواج در صورت داشتن همسر (در صورت همراهی فرزندان زیر ۱۸ سال ارائه گواهی اشتغال به تحصیلشان الزامی می باشد .)

تکمیل فرمهای مربوطه شامل اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه

تمامی مدارک مالی متقاضی شامل نامه تمکن بانکی به زبان انگلیسی و پرینت حساب ۴ ماهه شخص که درآمد وی را نشان می دهد .

ترجمه کلیه اسناد ملکی و مستغلات

مدارک شغلی متقاضی

کارمندان : ارائه گواهی اشتغال به کار ترجمه شده در سربرگ شرکت معتبر ( تاریخ شروع به کار ، درآمد متقاضی ، سمت شغلی ، نام مدیر ، مدت زمان مرخصی می بایست قید گردد )، حکم کارگزینی و قیش حقوقی و لیست بیمه به همراه ترجمه های آنها

کارفرمایان : لیست بیمه کارمندان به همراه فیش حقوقی کارمندان ، لیست مالیات پرداختی شکت ، نامه تمکن مالی شرکت و پرینت ۴ ماهه شرکت به همراه آگهی تاسیس شرکت در روزنامه رسمی به همراه ترجمه همه آنها

مهندسان : ارائه پروانه نظام مهندسی به همراه ترجمه

تجار: ارائه کارت بازرگانی ، لیست مالیات پرداخت شده ، گواهی اتاق بازرگانی ، لیست پرداخت بیمه به همراه ترجمه آنها

کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد : ارائه پروانه بهره داری ، جواز کسب بیمه و مالیات پرداخت شده به همراه ترجمه آنها

بازنشستگان : ارائه حکم بازنشستگی و فیش حقوقی بازنشستگی به همراه ترجمه آنها

دعوت نامه معتبر : مشخصات دعوت کننده و شخص متقاضی ، نسبت آنها با یکدیگر ، دلایل سفر متقاضی ، مدت زمان اقامت متقاضی و اطلاعات تمکیلی دعوت نامه . دعوت نامه می بایست حتما مهر و امضای دفتر Notary Public را داشته باشد .

ارائه کلیه مدارک فرد دعوت کننده : شامل کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card) یا پاسپورت کانادایی یا شناسنامه کانادایی(Canadian Birth Certificate) یا کارت اقامت(PR Card) و گواهی اشتغال به کار دعوت کننده همراه با برگه های مالیاتی و نامه های بانکی وی

در صورتی که فرد دعوت نامه نداشته باشد ارائه مدارک زیر الزامی می باشد :

رزرو هتل

رزرو بلیط رفت و برگشت

قصد سفر و شرح تمام برنامه های سفر

کلیه مدارک ذکر شده در بالا می بایست به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد و ممهور به مهر دادگستری نیز باشد .

در صورتی که در کانادا به سر می برید و تمایل به سفر به آمریکا را دارید حتما باید برای کسب اطلاعات ورود و خروج به آمریکا به وب سایت رسمی گمرگ و حفاظت مرزهای آمریکا مراجعه نمائید .

برای متقاضیان ایرانی که درخواست ویزای توریستی کانادا را دارند انجام آزمایشات پزشکی ضرورتی ندارد . سوء پیشینه می تواند تاصیر منفی برای اخذ ویزای کانادا را داشته باشد .

افرادی که قصد سفر و دریافت ویزای توریستی کانادا را دارند می بایست ثابت نمایند در مدت زمان حضور در کانادا می توانند از پس تمامی مخارج خود در کانادا بر بیایند .

سوپر ویزای پدر و مادر (Parent and Grandparent Super Visa) :

 

برنامه سوپر ویزای کانادا برای اولین بار در سال ۲۰۱۱ توسط مقامات دولتی کشور کانادا اعلام شد ، که برای ورود و خروج راحتر والدین یا پدربزرگ و مادر بزرگان افرادی که دارای اقامت دائم کانادا یا شهروند کانادا هستند ایجاد شد ، سوپر ویزای کانادا برای افراد ذکر شده برای مدت زمان ۱۰ سال اعتبار دارد که و با هر ورود می توانند دو سال در خاک کانادا بمانند البته برای ایرانیان که پاسپورت آنها نهایتا ۵ سال اعتبار دارد مدت زمان این ویزا همان ۵ سال می باشد و اشخاص می توانند برخلاف ویزای توریستی که نهایتا شش ماهه می باشد بعد از هر بار ورود ۲ سال در کنار باشند .

شرایط مورد نیاز برای سوپر ویزای کانادا :

فقط والدین و پدر بزرگ و مادر بزرگ افرادی که دارای اقامت دائم ( کارت PR ) یا سیتی زن کانادا هستند می توانند از سوپر ویزای کانادا بهره مند شوند ، اشخاصی که درخواست سوپر ویزا می نمایند تنها میتوانند همسر خود را به عنوان همراه برای دریافت سوپر ویزا معرفی نمایند که برای ورود با چنین ویزایی می بایست تمام هزینه های درمان و بیمه خود را ساپورت نمایند . اشخاصی که تمایل دارند بیش از شش ماه و کمتر از دو سال در کانادا اقامت داشته باشند و در کنار فرزندان یا نوه های خود در کانادا باشند سوپر ویزای کانادا بهترین گزینه برای ورود آنها می باشد .

حال با توجه به آنچه در باب اخذ ویزای کانادا و اخذ ویزای مولتی ۵ ساله کانادا و به طور کلی انواع مختلفی از ویزاهای کانادا برای شما سروران گرامی تشریح گردید و مدارک کامل برای اخذ ویزای مولتی ۵ ساله کانادا بیان شد در می یابیم که یکی از بهترین و کم هزینه ترین راه های مهاجرت به کانادا و ورود به این کشور اخذ ویزای مولتی ۵ ساله کانادا می باشد ، البته راه های دیگری من الجمله تحصیل در کانادا ، اخذ ویزای کاری کانادا و سرمایه گذاری در کانادا برای مهاجرت به کانادا وجود دارد که شما متقاضیان اخذ ویزای کانادا و مهاجرت به کانادا و همچنین اخذ اقامت کانادا می توانید برای کسب اطلاعات تکمیلی در باب ویزای تورسیتی کانادا ، و اخذ ویزای مولتی ۵ ساله کانادا با مشاورین موسسه حقوقی ملک پور با همکاری دفتر مشاوره ای MIE در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس گرفته و در خصوص اخذ ویزای کانادا به صورت تخصصی مشاوره رایگان در این زمینه به دست آورید .

 

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (3 نظرات, میانگین: 5٫00 از طریق 5)
Loading...
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *