اخذ ویزای همراه در انگلستان

 اخذ ویزای همراه در انگلستان

در خصوص دوره های کوتاه مدت زبان ودوره های لیسانس شانس ویزای همراه  بسیار کم می باشد وبه احتمال زیاد ویزا به همراه تعلق نمی گیرد. با این تفاسیر در مورد افرادی که در دوره های کالج یا لیسانس مشغول به تحصیل می باشند این امکان وجود دارد که همراهانشان  از طرق دیگر به انگلستان مهاجرت نمایند .

( مؤسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده ی خدمات حقوق داخلی و امور حقوقی بین الملل )

در مورد دوره های کارشناسی ارشد و دکترا ؛ احتمال ویزای همراه بسیار زیاد می باشد. (میتوان گفت تقریباً ویزا قطعی است ،البته این کار در صورتی ممکن است که وکیل مهاجرت کار خود را به درستی ارائه نماید)

در رابطه با ویزای سرمایه گذاری نیز خانواده ی درجه ۱ فرد و فرزندان زیر ۲۱ سال ویزای همراه تعلق می گیرد.

شایان ذکر است که شرایط تبدیل ویزای همراه به اقامت دائم ، کاملاً وابسته به ویزای مهاجر اصلی (main applicant )

دارد ، بدین مفهوم که چنانچه ویزای وی براساس موارد بیان شده در قسمت قبل به اقامت دائم ختم شود ،ویزای فرد همراه نیز قابل تبدیل می گردد .( مؤسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده ی خدمات حقوق داخلی و امور حقوقی بین الملل )

 

 

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید