اخذ ویزای تابعیت از طریق کار در قبرس

 

( اقامت کاری قبرس،وکیل مهاجرت به قبرس)

قبرس از جمله کشورهای مورد تخصص ما می باشد.

(موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)

کشور قبرس به دلیل نداشتن خیلی از منابع صنعتی و معدنی و خطوط هواپیمائی محدود امکان کار برای اشخاص علاقمند را  بسیار کاهش می دهد. شرايط شروع به کار جراح و پزشک هاي متخصص کمي سخت و زمان بر است (پزشکان عمومي راحت ترند) و قطعاً حجم حمل و نقل باري بين شهرها در آن بسيار کمتر از ساير کشورهاست.

قبرس با داشتن ۶ ميليون مسافر توريست در سال که عمدتاً از اروپا هستند، بهترين محل براي مشاغل توريستي است. هتل داري، رستوران، مراکز تفريحي، اجاره خانه و ماشين و غيره، آژانس مسافرتي، ورزشهاي دريايي، وکلات در موضوع بین المللی جزء تخصصی ترین خدمات ما می باشد فروشگاه هاي توريستي، صرافي هاي بين المللي و بسياري مشاغل ديگر که در ارتباط با توريسم و گردشگري باشند. قبرس بهشتي براي اين کار هاست.

  • (موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)
  •  (خدمات حقوقی بین المللی را به وکلای ما بسپارید)

قبرس با داشتن بزرگترين بندر ترانزيت کالا در مديترانه يعني ليماسول، محل مناسبي براي شرکت هاي تجارتي و صادرات و واردات است. اين شرکت ها با شرايط آسان راه اندازي و هزينه هاي پايين ثبت و ماليات بسيار پايين، بستر تجاري خوبی براي يک شرکت متوسط يا بزرگ اقتصادي هستند.

(www.Malekpour.ir /www.legalmalekpour.com)

ساخت و ساز املاک و پروژه هاي ساختماني نيز رونق مناسبی در قبرس دارند. ولي بسيار اهمیت دارد که اين کار در سطح کوچکي نباشد، يعني پروژه هاي کوچک شانس کمتري براي موفقيت دارند. ساخت و ساز در زمينه هاي توريستي مانند هتل و مراکز تفريحي و غيره نيز که البته سرمايه بيشتري مي طلبند، بسيار مثمر ثمر هستند.

مجوز اقامت و کار در اروپا توسط کشورهای اروپايي به افراد خارجي (غيراروپايي) داده مي شود. گرفتن اقامت موقت و دائم در اروپا همانند ساير کشورها در سراسر جهان، تابع يکسري مقررات و ضوابط است که با رعايت آنها ميتوان اقدام به اخذ اقامت نمود. چنانچه فردي اقامت موقت اروپا را کسب نمايد، به شرط دارا بودن شرايط لازم مي تواند اين اقامت را تمديد نمايد و پس از سه سال موفق به کسب اقامت دائم قبرس گردد. افرادي که اقامت دائم را از اين طريق کسب نمايند، مجاز هستند تا براي دريافت پاسپورت اروپايي خود اقدام نمايند که البته اين امر مستلزم طي شدن زماني حدود پنج سال پس از گرفتن اقامت دائم مي باشد.

(موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)

(موسسه حقوقی ملک پور این افتخار را دارد که خدمات حقوقی تخصصی ارائه می کند )

قوانين اقامت در اغلب کشورهاي عضو اتحاديه اروپا و شنگن تا میزان زيادي با يکديگر مشابه می باشند و داشتن اقامت هر يک از آنها، تمام حقوق مرتبط با يک فرد مقيم اروپا را براي شما به همراه خواهد آورد.

(www.Malekpour.ir / www.legalmalekpour.com)

(موسسه حقوقی ملک پور نه یک وکیل یا یک حقوقدان است،مجموعه از بهترین ها در کنار در شما هستند)

 

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (1 نظرات, میانگین: 5٫00 از طریق 5)
Loading...
37 پاسخ
  1. حامد گفته:

    سلام بنده در ایران بادیگارد هستم میخواستم از شما راهنمایی بگیرم با توجه به اینکه زبان ترکی بلد نیستم میتونم در قبرس شمالی به عنوان بادیگارد استخدام بشم و مراحل انجامش چقد زمان میبره

    پاسخ
  2. پژمان گفته:

    سلام، من کارشناس علوم آزمایشگاهی هستم از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، با دوازده سال سابقه کار ، سی و چاهار سال سن و متأهل، خانمم معلم هستن. میخواستم ببینم برای ویزای کار و گرفتن اقامت چقدر شانس دارم؟

    پاسخ
    • mansoor soltani گفته:

      با سلام برای اخذ ویزای کار می توانید برای کشورهای آلمان ، اتریش ، کانادا ، استرالیا ، نیوزلند و . . . اقدام نمایید که برای این کشورها بجز آلمان باید در سیستم امتیاز بندی وارد شوید و امتیاز لازم آن را بدست آورید. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  3. بهنام گفته:

    سلام من مدرک بین المللی تکنسین داروخانه دارم می خواستم ببینم می تونم به قبرس برم و هم کار کنم و هم تحصیلم رو ادامه بدم
    من هنوز سنم به ۱۸ سال نرسیده

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام در ابتدا باید برای تحصیل اقدام نمایید و می توانید در حین تحصیل به کار نیز بپردازید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  4. زهرا گفته:

    سلام برای گرفتن مهاجرت به قبرس فقط باید سرمایه داشته باشیم ؟وراه دیگری را پیشنهاد نمیکنید؟من ۲۹ سال سابقه کار آموزشی دارم ودر زمینه ورزش فعالیت هم کردم دارای لیسانس تربیت بدنی هستم لطفا منت گذاشته راهنماییم کنید.

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام می توانید از طریق تحصیل نیز اقدام نمایید و سپس با وارد شدن به بازار کار بتوانید به اقامت و تابعیت دست یابید . برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  5. Sam nasrollahi گفته:

    سلام میخواستم بدونم کار برق کشی حرفه ای و مدرک plc و جوشکاری آرگون توی قبرس چطوره؟میخواستم بدونم واسه ربتن به قبرس چطوری اقدام کنم و هزینه اش چطوره؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست گرامی برای اخذ ویزای کار باید کارفرما داشته باشید تا بتوانید اقدام نمایید که کار مورد نظر باید به مدت ۶ ماه آگهی گردد برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  6. مهدی گفته:

    سلام.وقت بخیر. من فارغ التحصیل هتلداری هستم با ۱۸ سال سابقه کار مرتبط. میخواستم بدونم شرایط دریافت اقامت کاری برای من چگونه است؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز برای ویزای کار می‌توانید از طریق ویزای جستجوی کار آلمان و اتریش اقدام نمایید اما باید شرایط شما توسط کارشناسان بررسی گردد که می توانید با دفاتر mie تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  7. بهرام گفته:

    سلام.من جوشکار لوله گاز صنعتی و خانگی هستم.همچنین در جوشکاری اسکلت فلزی و سوله سازی و درب و پنجرهمهارت دارم.از فنی حرفه ای هم مدرک معتبر جوشکاری دارم.خواستم ببینم میتونم تو قبرس کار پیدا کنم.ممنون میشم اگه بنده رو راهنمایی کنید.خیلی ممنون

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز باید در ابتدا کارفرمای خود را پیدا نمایید علاوه بر آن برای اخذ ویزای کار باید حداقل مدرک شما لیسانس باشد که می توانید برای اطلاعات بیشتر با دفاتر mie تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  8. الیرا گفته:

    سلام من پرستار هستم و مدرک تومر زبان ترکی رو دارم و کاملا هم مسلط هستم مدرک تافل رو هم دارم میخوایتم بدونم شرایط کاری و زندگی و حداقل در آمد برای من در قبرس چجوری هست؟

    پاسخ
  9. سيد محمد گفته:

    سلام
    من ٣٣ سالمه و ١٣٠٠ ساعت مدرك جوشكاري دارم فوق ديپلم تأسيسات هستم وحدود ٨ سال سابقه كار با بيمه دارم متأهل هستم اما زبانم زياد خوب نيست

    پاسخ
  10. خشایار گفته:

    سلام بنده در ایران بادیگارد هستم میخواستم از شما راهنمایی بگیرم با توجه به اینکه زبان ترکی بلد نیستم میتونم در قبرس شمالی به عنوان بادیگارد استخدام بشم.

    پاسخ
  11. سامان گفته:

    با سلام میخواستم برای کار به قبرس بروم مدرک کارشناسی دارم و پایان خدمت سن ۲۷ سال لطف کنید راهنمایی بفرمائید.

    پاسخ
  12. لیلا گفته:

    سلام و خسته نباشید..پسر من متولد سال ۸۰ و در پایه هشتم مدرسه تیزهوشان هست..میخواستم شرایط تحصیلی و بهترین و سریعترین روش برای اقامت خانوادگی در قبرس رو بدونم..آیا امکان گرفتن ویزای اقامتی از طریق مدرسه پسرم برای ما هم وجود دارد؟؟ قبلا یکسال در مالزی تحصیل. کرده بود در مدرسه بین المللی و از طریق مدرسه من و پدرش هم ویزای اقامت یکساله دریافت کرده بودیم..این روش در قبرس هم امکانپذیر هست؟؟

    پاسخ
    • رضا شریفی گفته:

      با عرض سلام و ادب
      احتراماً به استحضار می رساند ادامه تحصیل یکی از طرق قانونی مهاجرت و اخذ اقامت است ولکن با توجه به شرایط خوب سنی و تحصیلی فرزند بزرگوارتان می توانید در کالج های کشورهای انگلستان ، آمریکا ، کانادا اقدام نمائید
      چون ایشون دیپلم ندارند شاید ورود به بعضی از دانشگاه ها و کشور ها مخصوصاً قبرس شاید ورود به مشکل برخود کنید
      لذا لازم به ذکر است شاید امنیت این کشور از شرایط خاص این کشور باشد که باید روی این مسئله بیشتر تمرکز کنید.
      پیشنهاد می شود جهت برخورداری از اطلاعات بیشتر با مشاورین ارشد حقوق بین المللی موسسه حقوقی اریکه برگزیدگان پارسیان تماس بگیرید و از مشاوره رایگان تلفنی استفاده نمائید .
      https://telegram.me/parsiaanlaw
      +۹۸۲۱۸۸۵۶۷۳۴۰
      +۹۸۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶

      پاسخ
  13. زهره چگینی گفته:

    با سام و خسته نباشید من لیسانس شیمی با سابقه کار هستم میخواستم بدونم میتونم از این طریق ویزای کار قبرس رو بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید

    پاسخ
    • رسول صفری گفته:

      با عرض ادب و احترام.
      با توجه به تحصیلات و رشته تحصیلی و سوابق کاری می توانید ویزای کاری برای کشورهایی نظیر آلمان یا اتریش اخذ نمایید و اصلا کشور قبرس برای اخذ ویزا توصیه نمی گردد.
      جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه از طریق پل های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.
      https://telegram.me/parsiaanlaw

      ۸۸۵۶۷۳۴۰
      ۸۸۵۶۷۳۲۶
      ۸۸۰۸۸۶۱۴

      پاسخ
  14. عباس گفته:

    سلام، منگدر جوشکاری اسکلت فلزی نهارت دارم و در زمینه اجرای جوشکاری سازه های فلزی ۵سال سابقه کار دارم، دیپلم فنی وحرفه ای دارم، آیا میتوانم ویزای کار قبرس جهت ادامه کارم در قبرس رو بگیرم؟

    پاسخ
    • المیرا زمانی گفته:

      با عرض سلام و ادب
      خدمت شما عرض شود که جهت اخذ اقامت کاری داشتن پیشنهاد کاری از سوی یک کارفرما در کشور مورد نظر الزامی می باشد.
      پیشنهاد می شود جهت برخورداری از اطلاعات بیشتر با مشاورین ارشد حقوق بین المللی موسسه حقوقی اریکه برگزیدگان پارسیان تماس بگیرید و از مشاوره رایگان تلفنی استفاده نمائید .
      https://telegram.me/parsiaanlaw
      +۹۸۲۱۸۸۵۶۷۳۴۰
      +۹۸۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶

      پاسخ
  15. رضا گفته:

    من کارم در زمینه تاسیسات حرارتی ولوله اتصالات در قسمت فروش هستم آیا میتوانم در کشور قبرس از تجربه کاری خودم استفاده کنم وشغلی بیابم لطفا راهنمایی کنید

    پاسخ
  16. مسعود لطفی گفته:

    سلام،،مهندس متالورژی هستم و مسلط به بازرسی جوش و تست های غیر مخرب در زمینه نفت و گاز و سازه های فلزی،،،علاقمند به زندگی و کار تو قبرس هستم،،لطفا راهنمایی کنید

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *