اخذ تابعیت نروژ

اخذ تابعیت نروژ

اخذ تابعیت نروژ و شرایط مهاجرت به نروژ ۲۰۱۸ و شرایط گرفتن وکیل مهاجرت چگونه است ؟ اخذ تابعیت نروژ و یا اخذ اقامت نروژ چه شرایطی دارد ؟ آیا اخذ تابعیت نروژ با روشهای تحصیل در نروژ و یا کار در نروژ و یا سرمایه گذاری در نروژ و یا ازدواج در نروژ و یا تولد فرزند در نروژ ممکن است ؟ آیا  اخذ تابعیت نروژ شرایط سنی خاصی دارد ؟ آیا اخذ تابعیت نروژ با تولد امکان پذیر است ؟ چگونه می توان برای اخذ تابعیت نروژ اقدام کرد ؟ این مقاله برای شما همراهان همیشگی سایت موسسه مشاوره ای MIE (همکار موسسه حقوقی ملک پور) در باب اخذ تابعیت نروژ نگارش شده است و به تمامی سوالات شما در باب اخذ تابعیت نروژ و چگونگی اخذ تابعیت نروژ پاسخ می دهد .

 

درخواست شهروندی نروژ
برای درخواست تابعیت نروژی باید متقاضی تمامی شرایط زیر را داشته باشد :

 

  • هویت متقاضی باید روشن شود.
  • متقاضی باید مقیم نروژ باشد و یا قصد ادامه سکونت  در نروژ را داشته باشد .
  • متقاضی باید شرایط را برای اعطا اجازه اقامت دائم نروژ را تامین کند.
  • متقاضی باید در مجموع هفت سال در نروژ در ده سال گذشته زندگی کرده باشد .
  • متقاضیان بین سنین ۱۸ و ۵۵ سال باید تسلط کامل به زبان نروژی داشته باشند .
  • به موجب قانون ملیت نروژ ، شما نمی توانید تابعیت قبلی خود را نیز نگه دارید چنانچه تابعیت نروژ را به دست آورید .

قوانین بعضی کشورها تابعیت مضاعف را نمی پذیرد و چنانچه شخص بخواهد تابعیت نروژی داشته باشد باید از تابعیت اولیه خود انصراف دهد .

  • همسران، شرکا و یا cohabitants از شهروندان نروژی می توانند درخواست تابعیت نروژی دهند چنانچه از ازدواج  و یا شراکت در زندگی آنها ۷ سال گذشته باشد .
  • دوره های الزامی اقامت در مجموع از سه سال در طول ده سال گذشته است.  علاوه بر این، از مجموع مدت اقامت در نروژ و مدت ازدواج با یک شهروند نروژی باید حداقل هفت سال گذشته باشد.
  • کودکانی که در نروژ متولد می شوند در صورتی تابعیت نروژی خواهند داشت که پدر یا مادر شهروند نروژ داشته باشند و یا پدر مادر وی در همان زمان شهر وند نروژی شده باشند .
  • افراد بدون تابعیت زیر ۱۸ سالی که در نروژ سکونت دارند در صورتی که تابعیت آنها مشخص نشود تابعیت نروژی خواهند داشت .

از دست دادن تابعیت نروژی  :
چه شرایط باعث  از دست دادن تابعیت نروژی می شوند

چنانچه شخصی خارج از نروژ زندگی می کند و تابعیت جدیدی اخذ نموده  و کشور جدیدی که تابعیت آن را دارد اجازه تابعیت مضاعف را نمی دهد و برای یک مدت بسیار طولانی در نروژ زندگی نکرده باشد می تواند ملیت نروژی خود را از دست بدهد .

 

مقامات اداره مهاجرت همچنین می توانند  شهروندی نروژی  شخصی را لغو کند، اگر متقاضی به عمد اطلاعات نادرستی را به اداره مهاجرت داده باشد .

 

 

شهروندی برای کودکان:

با توجه به قانون ملیت نروژی ، یک کودک متولد شده از یک مادر یا پدر نروژی به طور خودکار در هنگام تولد تابعیت نروژی بدست می آورد. این مهم نیست که که کودک در نروژ و یا در خارج از کشور به دنیا آمده باشد ، و همینطور مهم نیست که اگر پدر و مادر کودک قبل از تولد کودک  ازدواج رسمی  کرده بودند یا نه .

برای تأیید تابعیت کودک ، هویت و شهروندی  مادر و پدر  کودک باید تعیین شود.

 

تابعیت دوگانه:

به عنوان یک قاعده کلی، نروژ اجازه نمی دهد که یک فرد برای  تابعیت دوگانه اقدام کند .  بنابراین افراد برای داشتن  تابعیت نروژی باید از ملیت های قبلی خود انصراف دهند .

البته استثنائاتی نیز وجود دارد :

  1. هزینه  انصراف از  تابعیت قبلی به طرز نامعقول بالا است،
  2. روند انصراف از تابعیت قبلی بسیار طولانی و زمانبر باشد .
  3. به دلایل امنیتی شخص متقاضی باید ملیت قبلی خود را حفظ کند .

تابعیت دوگانه  برای شهروندان نروژی که به طور خودکار شهروندی کشور دیگری  را به دست آورده اند  مجاز می باشد.

 

 

مهاجران کمتر در نروژ درخواست شهروندی، می دهند چراکه نروژ ممنوعیت تابعیت دوگانه  دارد . و متقاضی مجبور به ترک تابعیت اولیه خود است .

چیزی که   مسلم است  این است که   :   کسانی که به دنبال اخذ  تابعیت نروژی  هستند  باید  حداقل دانش از کشور نروژ و زبان نرژی داشته  باشند و باید علاقه خود را به ملیت نروژی نشان دهند

 

داشتن دانش (عمومی) از کشور و قادر بودن به پاسخگویی به سوالات به زبان  نروژی حداقل معیارهای تبدیل شدن به یک شهروند نروژی است .

پناهجویانی که از منطق جنگرده می ایند و همینطور تمامی اشخاصی که درخواست پناهندگی آنها در اداره مهاجرت  و پلیس نروژ مورد قبول واقع می شوند و تمامی اشخاصی که برای مدت زمان طولانی بالای ۷ سال در نروژ تحصیل و یا زندگی کرده باشند می توانند درخواست تابعیت نروژی دهند .
” آمار پشتیبانی اداره مهاجرت نروژ نشان می دهد  که: فقط ۷ درصد از مهاجران کار که سال ها در نروژ زندگی کرده اند توانسته اند تابعیت نروژ را اخذ کنند   ، در حالی که به طور کامل ۸۱ درصد از کسانی که به نروژ به عنوان پناهجویان آمده اند  در حال حاضر توانسته اند گذرنامه نروژی دریافت کنند . ”

دلیل اصلی این موضوع این است که نروژ اجازه داشتن تابعیت مضاعف را نمی دهد وبنابراین شهروندان فرانسوی یا امریکایی و ….که سالها ی بسیاری را در نروژ به سر می برند نمی توانند تابعیت نروژی بگیرند . چرا که نمی خواهند تابعیت اصلی خود را از دست بدهند .
بنابراین بر اساس این قانون چنانچه شخصی که مقیم نروژ است چنانچه بخواهد تابعیت اصلی و اولیه خود را از دست بدهد می تواند به اداره مهاجرت نروژ درخواست اخذ تابعیت نروژی دهد .

در حال حاضر یکی از بهترین روشهایی که میتوان به اقامت و پس از آن تابعیت نروژ  رسید . اقامت دانشجویی است . نروژ با امکان تحصیل رایگان مقصد بسیاری از دانشجویان بین المللی است .

برای اخذ هرگونه ویزای مهاجرتی به نروژ و مهاجرت به نروژ و مخصوصا اخذ اقامت نروژ و یا اخذ تابعیت نروژ با روشهای تحصیل در نروژ و یا کار در نروژ و یا سرمایه گذاری در نروژ و یا ازدواج در نروژ و یا تولد فرزند در نروژ می توانید با مشاوره و راهنمایی وکلا و مشاورین مهاجرتی موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش و تماس با دفاتر همکار این موسسه در سراسر جهان و تماس مستقیم با شعبه مرکزی در وین اتریش بهترین مسیر را جهت مهاجرت به نروژ و  اخذ تابعیت نروژ بیابید .

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (4 نظرات, میانگین: 5٫00 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 پاسخ
  1. سعيد گفته:

    من اقامت دائم ايتاليا رو دارم. همسرم و دو فرزندم شهروندى نروژ را دارند. چون همسرم بيكار است و درامد ندارد. نميتواند درخواست الحاق همسر به خانواده را انجام دهد. آيا از طريق فرزندانم ميتوانم اقدام براى گرفتن اقامت را انجام دهم؟ پسرم ٤ ساله و دخترم ٧ ساله است!!!

    پاسخ
  2. احمدی گفته:

    وقتتون بخیر دختر مجرد هستم ۳۲ ساله هستم تحصیلاتم کارشناسی کامپیوترو کارمند در یک شرکت itو قبلا مربی شنا ناجی و بدنسازی بودم برای مهاجرت میخوام اقدام کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

    پاسخ
  3. mie editor3 گفته:

    با سلام و خسته نباشید ۲۱ سال سن دارم پدرم ۲۰ ساله تو نروژ زندگی میکنه و سیتیزن داره من چطور می تونم از طریق پدرم اقامت نروژ رو بگیرم ممنون میشم اگه جوابم رو بدید.

    پاسخ