اخذ تابعیت در کشور سوئیس از طریق تولد

اخذ تابعیت در کشور سوئیس از طریق تولد

تابعیت اساساً یک رابطه ای است که فی مابین یک دولت و یک شخص حقیقی یا حقوقی حلقه ای ایجاد می کند که براساس آن شخص به کشوری منتسب می شود . این رابطه دارای سه عنصر سیاسی بودن ، معنوی بودن و حقوقی بودن است .

مهم ترین وجه اخذ تابعیت ، اخذ آن از طریق تولد است که در این حالت تابعیت شخص از طریق تولد حاصل می شود و غیرارادی است.

تابعیت از طریق تولد دو شکل دارد : الف)اخذ تابعیت از طریق خاک ، ب)اخذ تابعیت از طریق خون

منظور از روش اخذ تابعیت از طریق خاک آن است که شخص با تولد در یک کشور می تواند تابعیت آن کشور را اخذ کند . در مورد بسیاری از کشورها اما اخذ تابعیت از طریق تولد در آن کشور نیست بلکه از طریق خون ، یعنی رابطه نسبی با پدر و مادر منتقل می شود . البته منظور از تابعیت از طریق خون غالباً از طریق پدر می باشد . در حال حاضر در مواد قانون مدنی ایران نیز به گونه ای مقرر گردیده است که تولد از پدر ایرانی منجر به اخذ تابعیت می گردد ، لیکن در مورد تولد اتباع بیگانه که از پدر ایرانی نیستند شبهه وجود دارد و رویه بر آن است که شخص شناسنامه  (تابعیت) ایرانی را اخذ نمی کند .در کشور سوئیس تولد منجر به اخذ تابعیت سوئیس نمی شود .

به این مفهوم که در کشور سوئیس تولد مسبب اخذ تابعیت سوئیس نمی شود ، لذا سیستم اخذ تابعیت در این کشور خون می باشد . البته شایان ذکر است که سیستم اخذ تابعیت از طریق تولد در بسیاری از کشورها مدام در حال تغییر است ، برای مثال در کشور انگلستان تا چند سال پیش سیستم اخذ تابعیت از طریق خاک بود و حتی اگر طفلی در کشتی یا هواپیمای انگلستان به دنیا می آمد انگلیسی محسوب می شد ؛ لیکن این موضوع تغییر کرد و اکنون سیستم اخذ تابعیت انگلستان خون محسوب می شود.

در خصوص تابعیت و تفاوتش با اقامت نکات حقوقی را اینجانب گردآوری نموده و در قسمت خاص خود در وب سایتمان قرار دادیم.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (1 نظرات, میانگین: 5٫00 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 پاسخ
  1. نسترن گفته:

    سلام
    ممنون ازسایت خوبتون
    من شنیدم که سویس اصلا به کسی اقامت دایم نمیده آیا درسته؟؟
    من خاستم دانشجویی برم و بعد۵سال اقامت بگیرم
    آیا این امکان هست؟

    پاسخ
    • سمیرا میرزاقایی گفته:

      با سلام و عرض ادب
      جهت اخذ اقامت دائم سوئیس می بایست موفق به استخدام در این کشور شوید شما می توانید از طریق ویزای تحصیلی وارد سوئیس شوید و پس از پایان تحصیل در صورت یافتن شغل موفق به اخذ اقامت کاری و نهایتأ اخذ اقامت دائم سوئیس شوید
      جهت کسب اطلاعات کامل در رابطه با تحصیل در سوئیس می توانید با شماره تلفن های مؤسسه تماس بگیرید
      ۰۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶
      ۰۲۱۸۸۵۶۷۳۴۰

      پاسخ