اخذ تابعیت از طریق ازدواج

اخذ تابعیت از طریق ازدواج

در نظام حقوقی اکثر کشورهای جهان ، یکی از راههای اخذ تابعیت کشور دیگر ازدواج است.در نظامات سابق حقوقی ازدواج با یک مرد موجب تحمیل تابعیت می شد؛ برای مثال در نظام حقوقی ایران ودر قانون مدنی مقرر شده که اگر یک خانم غیر ایرانی با یک مرد ایرانی ازدواج کند ، تابعیت ایرانی به آن بانو اعطا می شود و اگر زوج (مرد) خارجی با زن ایرانی ازدواج می کرد ، این ازدواج قطعاً منجر به اخذ تابعیت نمی گردید . لیکن این وضع حقوقی در اکثر کشورهای دنیا تغییر نموده است . اکنون اگر شخصی با یک نفر در کشوری ازدواج کند ، می تواند اقامت کشور مذکور را اخذ کند و پس از مدتی که از اقامت بگذرد ، این اقامت تبدیل به تابعیت می شود .

برای اخذ اقامت کشور دیگر از طریق ازدواج معمولاً شخص بایستی یک سری فرم های خاص را تکمیل کند و همچنین عده ای از مدارک را تحویل نماید تا بتواند اقامت آن کشور را اخذ کند .

در مورد کشور پرتغال هم در صورتی که شما با یک نفر ازدواج کردید که تبعه آن کشور هست می توانید تقاضای اقامت این کشور را داشته باشید ، البته به یاد داشته باشید اقامت با تابعیت فرق می کند و معمولاً طول مدت دریافت ویزا برای همسر مقیم یا همسر تبعه یک کشور دیگر فرق می کند .

به بیان دیگر اگر فرضاً شما با یک آمریکایی ازدواج کنید (تبعه آمریکا) طول مدت دوره ای که اخذ ویزای همسر طول می کشد ، حدود شش ماه تا یک سال و نیم است ، لیکن برای شخصی که گرین کارت آمریکا دارد اگر بخواهد همسرش را به آمریکا بیاورد حدود سه تا چهار سال است.

در کشور پرتغال هم نظیر آنچه در فوق شرح دادیم فرق می کند که شما با یک تبعه ازدواج کنید یا با کسی که فقط اقامت دارد.

البته در بسیاری از کشورها پروسه برای هیچ یک از موارد (چه همراه برای تبعه و چه همراه برای مقیم) بیش از یک سال نخواهد بود.

در مورد اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشور پرتغال باید مدارک شما را بررسی کنیم تا بتوانیم تعیین کنیم که طول مدت اخذ اقامت از طریق ازدواج برای شما چه مقدار است .

نکته حائز اهمیت این است که مؤسسه حقوقی ملک پور تنها یک مؤسسه حقوقی است و مقصود از اخذ اقامت ازدواج یا اخذ تابعیت از طریق ازدواج تنها انجام امور حقوقی است و انتخاب زوج و یا زوجه با خود شما می باشد و ما در این زمینه هیچ گونه مسئولیتی را پذیرا نیستیم .

حتی اگر شما بخواهید دعوائی را علیه زوج یا زوجه در کشور ثالث اقامه کنید ما می پذیریم و امور حقوقی مربوط به آن را انجام می دهیم.

احکام صادره از کشورهای دیگر گاهاً در ایران قابلیت اجرا دارد و همچنین احکامی که در ایران جهت کشور ثالث صادر می شود .

به هر ترتیب چنانچه در مورد امور حقوقی ازدواج در خارج از کشور ، ازدواج با تبعه خارجی ، آثار ازدواج با افراد مقیم کشور پرتغال ، دعوا علیه زوج یا زوجه ، اخذ اقامت از طریق ازدواج و این گونه مسائل حقوقی سؤال دارید ، با مشاورین ما تماس بگیرید تا در صورت امکان به شما کمک کنند .

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (2 نظرات, میانگین: 5٫00 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ