اخذ تابعیت از طریق ازدواج در سوئیس

اخذ تابعیت از طریق ازدواج در سوئیس

در نظام حقوقی اغلب کشورهای دنیا، یکی از شیوه های اخذ تابعیت کشور دیگر ازدواج است. در نظامات سابق حقوقی ازدواج با یک مرد موجب تحمیل تابعیت می شد به عنوان مثال در نظام حقوقی ایران ودر قانون مدنی مقرر شده که اگر یک خانمی با یک مرد ایرانی ازدواج کند ، تابعیت ایرانی به آن خانم اعطا می شود و اگر زوج (مرد) خارجی با زن ایرانی ازدواج می کرد ، این ازدواج قطعاً مسبب اخذ تابعیت نمی گردید . اما این شرایط حقوقی دربیشتر کشورهای دنیا تغییر نموده است . در حال حاضر چنانچه شخصی با یک نفر در کشوری ازدواج کند ، می تواند اقامت کشور مذکور را اخذ نماید وبعد از مدتی که ازاقامت بگذرد ، این اقامت تبدیل به تابعیت می شود .

جهت اخذ اقامت کشور دیگر به شیوه ازدواج معمولاً فرد بایستی یک سری فرم های مخصوص را تکمیل نماید. در خصوص کشور سوئیس هم چنانچه که شما با یک فرد ازدواج کردید که تبعه آن کشور هست می توانید تقاضای اقامت این کشور را داشته باشید ، البته به خاطر داشته باشید اقامت با تابعیت تفاوت دارد و معمولاً طول مدت دریافت ویزا برای همسر مقیم یا همسر تبعه یک کشور دیگر مختلف است.

در نهایت اگر به عنوان مثال شما با یک فرد آمریکایی ازدواج کنید (تبعه آمریکا) طول مدت دوره ای که اخذ ویزای همسر طول می کشد حدود شش ماه تا یک سال و نیم است ، لیکن برای فردی که گرین کارت آمریکا دارد اگر بخواهد همسرش را به آمریکا بیاورد حدود سه تا چهار سال است.

در کشور سوئیس هم نظیر آنچه در فوق شرح دادیم اینکه شما با یک تبعه ازدواج کنید یا با کسی که فقط اقامت دارد متفاوت است.

البته در بسیاری از کشورها پروسه برای هیچ یک از موارد (چه همراه برای تبعه و چه همراه برای مقیم) بیش از یک سال نخواهد بود.

فایل صوتی توضیحات آقای ملک پور (فارغ التحصیل حقوق، عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین) در باب ازدواج در سوئیس

در خصوص کشور سوئیس باید مدارک شما را بررسی کنیم تا بتوانیم تعیین کنیم که طول مدت اخذ اقامت از طریق ازدواج برای شما چه مقدار است .

نکته حائز اهمیت این است که مؤسسه حقوقی ملک پور تنها یک مؤسسه حقوقی است و مقصود از اخذ اقامت ازدواج یا اخذ تابعیت به شیوه ازدواج تنها انجام امور حقوقی است و انتخاب زوج و یا زوجه با خود شما می باشد و ما در این زمینه هیچ گونه مسئولیتی را پذیرا نیستیم .

حتی اگر شما بخواهید دعوائی را علیه زوج یا زوجه در کشور ثالث اقامه کنید ما می پذیریم و امور حقوقی مربوط به آن را انجام می دهیم.

احکام صادره از کشورهای دیگر گاهی در ایران قابلیت اجرا دارد و همچنین احکامی که در ایران جهت کشور ثالث صادر می شود .

به هر صورت چنانچه در خصوص امور حقوقی ازدواج در خارج از کشور ، ازدواج با تبعه خارجی ، آثار ازدواج با مقیم کشور سوئیس ، دعوا علیه زوج یا زوجه ،اخذ اقامت از طریق ازدواج و این گونه مسائل حقوقی سؤال دارید ، با مشاورین ما تماس بگیرید تا شما را در این رابطه راهنمایی نمایند.

Rating: 5
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (8 نظرات, میانگین: 4٫75 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 پاسخ
  1. مجتبی مرادی گفته:

    سلام من یکی از شبه نظامیان فاطمیون استم و در افغانستان هیچ جای ندارم و از شما میخواهم مرا راه نمایی کنید تا بتوانم در یکی از کشور های اروپایی درخاسته پناهندگی کنم

    Rating: ۵
    پاسخ
  2. شیرین گفته:

    باسلام.میخواستم سوال کنم چه مدت زمان وچه شرایطی لازم دارم برای رفتن به سوئیس پس ازازدواج درترکیه بامردی که تبعه سوئیس هست ؟میخاستم بدونم ازچه طریق میتونم ازتون مشاوره بگیرم.ممنون

    Rating: ۴
    پاسخ
    • mie malekpour31 گفته:

      با سلام .در رابطه با ازدواج می توانید مقالاتی که بر روی سایت های موسسه حقوقی ملک پور وجود دارد مطالعه بفرمائید. در حال حاضر در رابطه با اخذ اقامت از طریق ازدواج موسسه ما خدماتی ندارد.

      پاسخ
    • rahele hosseini گفته:

      مهاجرت و اخذ اقامت از طرق متفاوتی امکان پذیر است: تحصیل، کار، سرمایه گذاری و …
      ابتدا شما باید مسیر خود را با توجه به شرایطتان انتخاب نمایید. اطلاعات کاملی در سایت مؤسسه ملک پور جهت انتخاب بهترین مسیر مهاجرت موجود می باشد که میتوانید به آنها مراجعه نمایید. علاوه بر این میتوانید با کارشناسان خبره ما جهت دریافت راهنمایی بصورت رایگان تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  3. Kiml گفته:

    سلام،من با یک خانم آلمانی که در سوئیس معلم هستند آشنا شدم و چند بار هم باهم ملاقات داشتیم(در ترکیه) میخواستم بدونم،۱-برای ازدواج من با قوانین آلمان سر و کار دارم یا سوئیس،۲-حداقل درآمد اون شخص باید چقدر باشه تا بتونه تضمین بده مخارج من رو میده تا زمانی که کار پیداکنم،۳-من حداقل به چقدر منبع مالی برای رفتن نیاز دارم؟ممنون میشم جواب بدید

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، باید در ابتدا مشخص شود که ایشان تابعیت کدام کشور را دارند ، به نظر آلمان کشوری است که قوانین آن حاکم است. باید هزینه های زندگی در آلمان یا سوئیس را برای مدت ۲ الی ۳ سال پوشش دهد که معمولا با گواهی دادن این امر صورت می پذیرد. هزینه های شما معمولا هزینه سفر و ویزای انتخابی می باشد. برای مسائل تخصصی ازواج با دفتر وین تماس بگیرید.

      پاسخ
  4. مهدی واسعی گفته:

    سلام من ۴۰ سالمه و متاهل و تخصصم تکنسین برق و الکترونیک و ۱۵ سال سابقه کاری دارم و تصمیم دارم که در کشور سوئیس کار کنم لطفا راهنماییم کنید ممنون

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، برای کار در سوئیس باید پیشنهاد شغلی داشته باشید. لطفا مقالات کاریابی در سوئیس را مطالعه بفرمایید.

      پاسخ
  5. پژمان گفته:

    سلام من قصد سفر به سوئیس رو دارم و به تعدادی همسفر احتیاج دارم راهشم بلدم و کسی رو هم سراغ دارم که ما رو به اونجا برسونه لطفا اگر کسی با خانواده هست با من تماس بگیره تا با هم بریم چون خودم با خانواده هستم هزینه سفر هم حدود ۷۰۰۰ دلار کلا در میاد

    پاسخ