اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج در آلمان

اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج در آلمان

اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج در آلمان

اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج در آلمان چگونه است ؟ شرایط اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج در آلمان و راههای مهاجرت به آلمان و قوانین اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج در آلمان به چه صورت است ؟ راههای اخذ اقامت آلمان و اقدامات لازم جهت اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج در آلمان چگونه است ؟ شرایط ازدواج در آلمان و همچنین مدارک لازم جهت اخذ ویزای ازدواج آلمان چه مدارکی است ؟ موسسه حقوقی ملک پور در خصوص قوانین اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج در آلمان در این مقاله توضیح داده است شما عزیزان می توانید در خصوص راههای اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج در آلمان با کارشناسان و مشاورین این موسسه تماس حاصل نموده و در خصوص اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج در آلمان مشاوره رایگان اخذ نمایید .

ازدواج یکی از مواردی است که در گرفتن تابعیت در کشورهای مختلف تاثیر دارد. براساس نظام حقوق بین الملل خصوصی در اکثر کشور های جهان پذیرفته شده که در صورت ازدواج فی مابین زوجین شخص میتواند در راستای اخذ تابعیت اقدام نمایند. کشور آلمان از این این قائده مستثنی نمی باشد. لذا چنانچه یک نفر با یک آلمانی ازدواج کند میتواند جهت اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج در آلمان اقدام کند.

در حقوق مدنی کشور ایران نیز به این موضوع اشاره شده است. برای مثال:در بند ۶ از ماده ۹۷۶ قانون مدنی قید شده هر زمان تبعه خارجی که با شوهر ایرانی ازدواج کند ایرانی محسوب میشود.

در خصوص بحث اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج در آلمان لازم به ذکر است که بعضی کشورها نظیر ایران آثار حقوقی جهت اخذ تابعیت در ازدواج با شوهر یا زن آن کشور متفاوت است. لیکن در مورد کشور آلمان ازدواج با مرد یا زن آن قطعا منتهی به اخذ تابعیت میشود البته چنانچه که پرونده درست ارائه شود ودارای شاکله صحیح حقوقی باشد. شایان ذکر است در نظام حقوقی برخی کشورها نظیر ایران ازدواج دارای آثار تحمیلی تابعیت میباشد. به عنوان مثال:در ماده ۹۷۶ قانون مدنی ایران اگر زن خارجی با مرد ایرانی ازدواج کند از لحاظ قانون گذار خود به خود ایرانی محسوب میشود. حال آنکه ازدواج مرد خارجی با زن ایرانی متضمن اخذ تابعیت نمیباشد.

در بحث اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج در آلمان همچنین است در کشور  آلمان که ازدواج با شخص آلمانی نیازمند در خواست برای اخذ تابعیت میباشد و تا شما در خواست و پرونده را ارائه نکنید تابعیت به شما ارائه نمی گردد.

شاید این مطلب نیز برایتان مفید باشد:   کار در آلمان برای ایرانیان

 

بدیهی است اطلاعات حقوقی در خصوص ازدواج وشروط ضمن عقد ازدواج و اخذ تابعیت یا اقامت در آلمان از طریق ازدواج دارای پیچیدگی ها و اصول حقوقی خود میباشد. شما میتوانید با مشاورین و وکلای دادگستری ما تماس حاصل نمائید وما با افتخار شما را راهنمایی میکنیم.

خواهشمندیم توجه نمائید موسسه حقوقی ملک پور دفتر وکالت میباشد وانتخاب زوج یا زوجه از طریق موسسه حقوقی ملک پور صورت نمی گیرد موسسه حقوقی ملک پور تنها ارائه کننده خدمات میباشد. بنابراین لطفاً در خصوص امور غیر حقوقی با ما تماس نگیرید.

 

فایل صوتی توضیحات آقای دکتر ملک پور در باب ازدواج ، طلاق در آلمان

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (4 نظرات, میانگین: 3٫50 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

28 پاسخ
  1. علی گفته:

    با عرض سلام و خسته نباشید،من ۶۴ سن دارم و در حال حاضر به خاطر بیماری اسم بیکار هستم و از وزارت کار آلمانjobcenter حقوق دریافت میکنم من پاسپورت المانی دارم و ۲۸ سال هست که در المان زندگی میکنم سئوال من اینست که ایا من میتوانم با یک خانم ایرانی که در حال حاضر در ایران زندگی میکند ازدواج کنم و اورا به المان بیاورم با احتساب اینکه چند ماه اول خرجشون را خودمان متحمل بشویم. اگر اامکان پذیر هست لطفا مراحلی را که باید طی شود و توضیح بدهید. قبلا صمیمانه از زحمات شما سپاسگذارم‌.

    پاسخ
  2. mie editor3 گفته:

    عرض سلام و ارادت خدمت کارشناسان عزیز موسسه، من خانمی ۳۸ ساله دارای مدرک کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه پیام نور هستم. درحدمتوسط مهارت خیاطی لباسهای زنانه رو میدانم و زبان آلمانی رو در حدA2 بلدم.با یه آقائی در آلمان آشنا شدم و ایشون به من پیشنهاد ازدواج دادن. این آقا درحال حاضردریک بیمارستان آلمان شاغل هست ولی اقامت دائم آلمان رو نداره و پاس آبی داره.به نظر شما اگه من و ایشون ازدواج کنیم آیا ایشون میتونه دعوت نامه واسه من بفرسته و من به عنوان همسر رسمی ایشون وارد آلمان بشم و سوال دوم اینکه ایشون بخاطر پناهندگی نمی تونه بیاد ایران، آیا ما میتونیم در ترکیه یا کشور همسایه دیگه ای ازدواج مون رو قانونی کنیم؟

    پاسخ
  3. مهسا گفته:

    سلام من اقامت سه ساله المان دارم و ۱۷ سالم بودکه از ایران به المان مهاجرت کردم ولی نامزدم ایران هست و به خاطر سنم که ۱۷ سالم بود نمیشد تو ایران ازدواج کرد. من الان ۱۸ سالم شده و میخواستم ببینم چه طور میشه بیاد اینجا؟ خوشحال میشم کمکم کنین.

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز برای اخذ ویزای نامزدی شما باید اثبات نمایید که می توانید هزینه های زندگی خود و همسرتان را تامین نمایید و درآمد خوب و مناسبی دارید تا بتوانید اقدام نمایید. برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  4. محمد گفته:

    سلام خسته نباشید!
    ببخشید میخواستم بدونم در المان حتما باید دختر ۱۸ ساله بشه تا بتونیمازدواج کنیم؟!
    و اینکه من هم باید داخل ایران سربازیو برم تا بتونم ویزا المان رو بگیرم؟!
    و اینکه این پروسه گرفتن ویزا چقدر طول میکشه؟!

    و آیا در استرالیا هم شرایطش مثل المان هست یا نه؟!

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز بله فرد باید به سن قانونی برسد تا امکان ازدواج وجود داشته باشد برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر mie تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  5. متین گفته:

    سلام
    من اقامت ۳ساله آلمان را دارم و با همسرم در ترکیه ازدواج کردیم .همسر من در ایران چه مراحلی را باید طی کند تا بتواند ویزای پیوستن به خانواده را بگیرد و من باید چه مدارکی را ارائه بدهم و چه کارهایی را باید انجام بدهم
    ممنون میشم از دوستانی که بتونن من را راهنمائی کنند .

    پاسخ
  6. مشاور حقوقی گفته:

    از طرح سوال حقوقی شما دوست عزیز خیلی سپاس گزاریم لطف فرمودید و ما را قابل دانستید پاسخ سوال شما به سه طریق ممکن است منتشر گردد
    ۱-از طریق کانال تلگرام و به صورت فایل صوتی
    https://t.me/joinchat/AAAAADuuKeznpNM7t6fyVQ
    ۲-در بخش فایل صوتی وبسایت ما
    https://goo.gl/YSG82A
    ۳-از طریق متن نوشتاری و در همین جا

    باز هم از اینکه ما را برای مشاوره انتخاب نموده اید سپاس گزاریم

    پاسخ
  7. Venda گفته:

    سلام، من از طریق ازدواج وکالتی به آلمان آمدم. متاسفانه بعد از درخواست پناهدگی و اقامت جواب منفی برای من آمده است. چون من ازدواج رسمی آلمان را ندارم و چون همسرم پناهنده سیاسی هست. درخواست من با نوع پناهندگی منافات داشته. حالا نمی دانم چه کار کنم. چون به من به خاطر فرزندم که متولد آلمان هست احتمالا اقامت دهند. البته هیچگونه پاس آلمانی دریافت نمی کنم. لطغا راهنمایی کنید که من باید چه کار کنم.

    پاسخ
  8. علی گفته:

    دوست دختر آلمانی دارم و میخواهیم ازدواج کنیم…. بعد از ازدواج چقدر طول میکشه تابعیت دائم داشته باشم…. و اگر صاحب فرزند شویم چقدر طول میکشه تابعیت دائم بگیرم؟؟

    پاسخ
  9. اا گفته:

    سلام
    من پناهدگيم در المان قبول شده و هنوز يك سال در المان زندگى ميكنم ، حال تصميم به ازدواج با دخترى كه مقيم ايران است را دارم ، آيا چنين چيزى ممكن است ؟

    پاسخ
  10. نوشین گفته:

    سلام. من ۷ ماهه که در المان برای تحصیل اومدم.برای ازدواج با یک پسر المانی مشکل تفاوت رو چجوری می تونم حل کنم.ایا الزاما باید مسلمون بشه و یا راهکار دیگه ای هست.ممنون میشم پاسخ سوال منو بدید.

    پاسخ
  11. رویا گفته:

    سلام،
    بنده ایران زندگی میکنم و در سفرهای خارجی ای که داشتم با آقای آلمانی ای آشنا شدم ک حالا قصد ازدواج داریم. میخواستم بدونم باید اول ازدواج کنیم و بعدش من درخواست ویزای ازدواج بدم یا اول درخواست ویزا بدم و بعد ازدواج کنیم؟ و اینکه آیا حتما باید در ایران ازدواج کنیم؟ یا در کشورهایی به غیر از آلمان هم ازدواجمون پذیرفته است؟
    ممنون ازاینکه وقت میزارید و پاسخ میدید

    پاسخ
  12. نسرین تاجیک گفته:

    سلام من مدخواستم ازتون بپرسم ماو نامزدم ازبچگی به نام هم بودیم و الان نامزدم رفته المان و پاس یه ساله داره وماالان تصمیم گرفتیم منم برم پیش نامزدم خواستم بدونم چه مراحلی رو بایدماطی کنیم هردو هم افغانی هستیم

    پاسخ
  13. علی حسینی گفته:

    با عرض سلام
    برای اخذ اقامت المان از طریق ازدواج در زمای که همسر شما در حال گذراندن پروسه اقامت خود بوده و هنوز موفق به اخذ پاسپورت خود نگردیده اند مطمینا پروسه طولانی تری نیاز به گذراندن می باشد. لذا پیشنهاد می شود تا زمانی که یشان موفق به اخذ تابعیت نشده اند برای الحاق به ایشان اقدام ننمایید. چنانچه نیاز به راهنمایی بیشتری داشتید با ما تماس حاصل کنید
    ۰۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶

    پاسخ
  14. وحید گفته:

    راستی پدر بزرگ و دایی هام هم المان هستند ولی از اول انقلاب تا همین الان با هم ارتباطی نداریم ایا پدربزرگم اگر دعوت نامه بفرسته بعد تابعیت شغل مناسب پیدا میشه؟

    پاسخ
    • رضا شریفی گفته:

      با عرض سلام و ادب
      احتراماً به استحضار می رساند دعوت نامه توریستی برای شما اگر ارسال شود شما حق کار در کشور اروپایی نخواهید داشت و لذا پیشنهاد می شود جهت برخورداری از اطلاعات بیشتر با مشاوران ارشد حقوق بین الملل موسسه حقوقی اریکه برگزیدگان پارسیان تماس حاصل نمائید و از مشاوره رایگان بهره مند شید
      ۰۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶
      ۰۲۱۸۸۵۶۷۳۴۰

      پاسخ
      • سميه گفته:

        سلام
        ببخشيد ازدواج با مردي كه ۲۲ سال هست در المان هست .براي اقامت و رفتن چه مداركي لازم است. ايينكه چه مدتن زمان طول ميشكد تا با ايشان به المان بروم

        پاسخ
  15. وحید گفته:

    سلام من دیپلم دارم چند سال فروشنده پوشاک بودم و هستم با توجه به نداشتن مدرک تحصیلی درست وحسابی و اینکه هنر دیگه ای ندارم فقط یکم دست واپ شکسته عربی بلدم ویکم هم انگلیسی ایا اگر برای اخذ ویزا و ازدواج با زن المانی اقدام کنم تابعیت میدن؟ ویا بعد از تابعیت کار وشغل مناسب میشه پیدا کرد با توجه به چیزایی که گفتم؟

    پاسخ
    • علی حسینی گفته:

      با عرض سلام
      چنانچه بتوانید با زنی المانی ازدواج نمایید امکان اخذ اقامت و در نهایت تابعیت از این طریق برای شما وجود دارد. برای کسب اطلاعات در این زمینه با ماتاس حاصل نمایید.
      ۰۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶

      پاسخ
  16. Sasan گفته:

    سلام خسته نباشید میخواستم بپرسم من پایان خدمت ندارم اگه با یه خانم آلمانی که همه شرایط لازم رو داشته باشه ازدواج کنم میتونم تابعیت یا مقیم کشور آلمان بشم و از ایران خارج بشم یا نه؟

    پاسخ
    • سمیرا میرزاقایی گفته:

      با سلام و عرض ادب
      جهت اخذ هر نوع ویزایی و خروج از کشور شما می بایست کارت پایان خدمت و یا معافیت داشته باشید لذا در صورت نبود این شرایط پروسه خروج شما از کشور با مشکل مواجه خواهد شد لذا بهتر است ابتدا شرایط خروج خود را از سازمان نظام وظیفه پیگیری نمایید سپس اقدامات ویزای ازدواج را انجام دهید
      جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های مؤسسه تماس بگیرید
      ۰۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶
      ۰۲۱۸۸۵۶۷۳۴۰

      پاسخ
  17. طوبی گفته:

    سلام دوستم پسر یکی از فامیلاشون که آلمان زندگی میکنه از یک ماهگی و تاحالا ایران نیومده و حتی فارسی هم بلد نیست ازش خواستگاری کرده میخوام بدونم که میشه ویزا بگیره یا نه
    متولد آلمان نیست ولی مقیمه و از یک ماهگی اونجا بوده

    پاسخ
    • علی حسینی گفته:

      با عرض سلام
      تفاوتی نمی کند فرد مورد نظر تبعه المان بوده یا اقامت ان را دارد. در هر صورت امکان ازدواج و الحاق دوست شما برای این کشور وجود دارد. می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل نید
      شماره های تماس موسسه اریکه برگزیدگان پارسیان:
      ۰۲۱-۸۸۵۶۷۳۴۰
      ۰۲۱-۸۸۵۶۷۳۲۶
      ۰۲۱-۸۸۰۸۸۶۱۴

      پاسخ
  18. علی قاضی گفته:

    با عرض سلام و خسته نباشید،
    چه طور میتونم با مدرک دیپلم… به آلمان رفته و به صورت دائم در آنجا زندگی کنم؟؟؟

    کارت پایان خدمت هم دارم..

    ممنون میشم که راهنمایی کنین

    پاسخ
    • امید جلالی فراهانی گفته:

      با سلام و عرض ادب خدمت شما
      احتذاما راه های مختلفی برای ورود به کشور آلمان و اخذ اقامت برای شما وجود دارد مانند ویزاهای تحصیلی ، ازدواج و کاری و …که می توانید برای بررسی شرایط با مووسه تماس گرفته و مشاوره رایگان داشته باشید.
      موفق و پیروز باشید
      https://telegram.me/parsiaanlaw
      +۹۸۲۱۸۸۵۶۷۳۴۰
      +۹۸۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶

      پاسخ