اجازه کار در نروژ

کار در نروژ ( کار در کشور نروژ ، کاریابی در کشور نروژ ، چگونگی کار پیدا کردن در کشور نروژ):

ویزای کار درکشور نروژ از چند طریق صورت می گیرد یکی از راه های اخذ ویزای کار این است که شخص در کشور نروژ یک دعوت نامه کاری از یک شخص واجد شرایط که دارای شرکت معتبردر کشور نروژ است دریافت نماید که شخص نیز باید شرایط لازم را داشته باشد (موسسه حقوقی ملک پور به شما مشاوره حقوقی رایگان در این زمینه خواهد داد.) .یکی دیگر از شرایط لازم پذیرفته شدن برای ویزای کار این است که در آگهی پذیرفته شوید ، که طی مراحلی که ابتدا ۳ ماه در داخل کشور سپس ۳ماه در اتحادیه اروپا آگاهی شود اگر شخص مورد نظر پیدا نشود از ایران یا کشور دیگر نیرو میگیرند ، وقتی شخص در این آگهی پذیرش شد می تواند برای اخذ ویزا اقدام نماید. پیدا کردن کار فرما در اروپا شرایط خاصی دارد که در ادامه مطالب به طور کامل بررسی خواهیم کرد و کارفرما پس از آگهی شغل خود باید برای استخدام شخص متقاضی، حقوقی را در نظر بگیرد که کل هزینه های شخص و خانواده آن را در بر داشته باشد .این حقوق باید پس از کسر هزینه مالیات محاسبه گردد که آیا برای مخارج شخص مهاجرت کننده کفایت میکند یا خیر ؟

بنابراین چنانچه عنایت فرمودید اخذ ویزای کار نروژ در کشور امری حقوقی است که باید مراحل قانونی و حقوقی آن سپری گردد و اساسا باید کارفرما این امکان را داشته باشد که برای کارمند متقاضی نروژ باید مجوز داشته باشد که برای کارگر متقاضی تقاضای ویزای کار کند..در اصطلاح شخص کارفرما در کشور باید بتواند اسپانسر شود.( sponsor)   در کل اقدام برای ویزای کار بدون داشتن اسپانسر امری سخت است . مراقب باشید افراد کلاهبردار ادعا میکنند که میتوانند در مدت کم ویزای کار برای شما اخذ کنند ،اینها از میل زیاد اشخاص در چک استفاده میکنند و این حرفها را میگویند، اول از شخص سوال کنید تا از کشور خارج شده که اکنون بخواهد کار شما را انجام دهد ، باور کنید بسیاری از این دفتر مهاجرتی در کشور ما دارای مشاورینی هستند که نه تنها اصلا با درس حقوق بین الملل خصوصی آشنا نیستند بلکه تا کنون پا از ایران بیرون نگذارده اند . یکی از همین دفاتر کلاهبردار توسط شخصی اداره میشد که با سن ۲۴ سال و حتی یک بار هم تجربه سفر آسیایی را هم نداشته لیکن این شخص به مردم وعده اخذ دعوت نامه کاری میداد. دفتر مهاجرتی متعلق به موسسه حقوقی ملک پور تحت نظر مستقیم آقای امیر محمد ملک پور وکیل پایه یک دادگستری اداره میشود ایشان صرف نظر از این که در حال تحصیل در زمینه دکتری حقوق در یکی از بهترین دانشگاه های دنیا هستند (مدرک پذیرش دکترای ایشان در گالری موجود است ) در ضمن آقای ملک پور شخصا به ۳ قاره جهان سفر داشته اند ونسبت به  بسیاری از کشور های دنیا از نزدیک آشنایی دارند.به یاد داشته باشید اخذ دعوتنامه کاری امری ساده نیست که چند شخص بیسواد و بی تجربه در آن به شما مطلب بیاموزند.

اگر شما بخواهید از این طریق اقدام کنید کل پروسه اخذ ویزای کار بین ۲ تا ۹ ماه به طول می انجامد که شخص متقاضی میتواند بعد از چند سال ( معمولا ۲ تا ۵ سال) تقاضای اقامت دایم کند و با قوانین کنونی این امر به راحتی مقدور میباشد.

یک راه دیگر برای اخذ ویزای کار ، اخذ ویزا از طریق مهارت یا تخصص می باشد که در برخی از کشور ها مانند استرالیا ،کانادا و دانمارک امکان پذیر می باشد  .

ویزای این راه معمولا به نام ویزای مهارت خوانده میشود.(skilled worker ) .این ویزا در کشور های مختلف فرق دارد و در مورد کشور آلمان این امر در حل حاضر به سختی امکان پذیر است .

پروسه این ویزا در اکثر کشورها خیلی طولانی میباشد و بهترین کشوری که الان میتوان برای آن اقدام نمود کشور دانمارک است که یک پروسه ۷ تا ۹ ماهه دارد. البته نام ویزای کار دانمارک که مشهور به ویزای گرین کارت دانمارک شده است ویزای GR1 میباشد،

در خصوص کشور نروژ و کار در آن سوالات زیادی از ما میشود که ما سعی نموده ایم با توضیحاتی که به مشاورین داده ایم حتی الامکان این شبهات را رفع کنیم و شما میتوانید چگونگی  کار در نروژ از ما سوالات خود را بپرسید و ما با کمال میل پاسخ میدهیم البته اگر بضاعت علمی یاری کند.تنها نکته ای که در در نهایت جهت اخذ و یافتن کار در نروژ به نظر میرسد این است که هرچند پروسه اخذ ویزای کار در نروژ اندکی سخت میباشد اما راههایی برای وصول و تسهیل کردن آن خواهیم داشت.

یکی از راه هایی که وجود دارد که  ما بتوانیم در کشور نروژ کار فرما را پیدا کرده و به طور قانونی بتوانیم در آن کشور مشغول به کار شویم این است که به عنوان دانشجو وارد کشور نروژ شویم و چون در حین تحصیل اجازه کار نیمه وقت داریم می توانیم به محض این که شغلی آگهی شد آن را درخواست کنیم یا صبر کنیم که وقتی درسمان تمام شد از کارفرما در کشور نروژ درخواست کار کنیم ،این راه از جمله راههای بسیار مناسب می باشد زیرا پس از ورود به کشور نروژ شخص چون به عنوان دانشجو وارد کشور شده است فرصت دارد تا شغل مورد نظر خود را پیدا کند و آن را  تا پس از اتمام تحصیلات خود ادامه دهد تا زمانی که بتواند از طریق این شغل اقامت کاری اخذ نموده و پس از پرداخت مالیات به مدت ۳تا۴ سال برای اخذ اقامت دائم اقدام نماید .در نهایت راههای دیگری نیز برای ورود به کشور نروژ نیز وجود دارد که در این مقاله مختصر نیمگنجد. شما میتوانید هر گونه سوال خود در باب موضوع مهاجرت را از دفتر مهاجرتی از قسمت موسسه حقوقی ملک پور سوال بفرمایید. از این که صفحات ما را با شکیبایی مطالعه نموده اید یک دنیا سپاس گذاریم .

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...
22 پاسخ
    • امید جلالی فراهانی
      امید جلالی فراهانی گفته:

      با سلام و عرض ادب
      احتذاما برای دریافت ویزاهای کاری شما چندان متحمل هزینه های گزاف نمی شوید اما برای بررسی شزایط خود و آگاهی از اطلاعات جامع در زمینه ویزای کاری کشورهای اروپایی می توانید با موسسه تماس بگیرید و مشاوره رایگان داشته باشید
      https://telegram.me/parsiaanlaw
      +۹۸۲۱۸۸۵۶۷۳۴۰
      +۹۸۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶

  1. رضا
    رضا گفته:

    سلام رضا هستم ۳۱ ساله مجرد ترم دیگه مدرک کاردانی مکانیک میگیرم و دیپلم هنرستان تعمیر خودرو دارم …ساکن ومتولد تهران هستم آیا بنده با این شرایط امکان پیدا کردن کار تو نروژ رو دارم ؟ چندماه طول میکشه؟ وچقدر هزینه باید کنم؟…ممنون….۰۹۳۸۱۴۵۶۴۲۲

    • سمیرا میرزاقایی
      سمیرا میرزاقایی گفته:

      با سلام و عرض ادب
      جهت اخذ اقامت کاری در نروژ شما می بایست دعوتنامه کاری از کارفرمای نروژی داشته باشید و ارسال دعوتنامه زمانی ممکن خواهد بود که متقاضی در نروژ برای این شغل وجود نداشته باشد لذا شما می بایست برای کشورهای اقدام نمایید که شرایط اخذ ویزای کار بدون دعوتنامه وجود داشته باشد کشورهایی همچون آلمان و اتریش….
      جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های موسسه تماس بگیرید
      ۰۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶
      ۰۲۱۸۸۵۶۷۳۴۰

  2. arastoo
    arastoo گفته:

    با سلام وخسته نباشيد. بنده مجرد و۳۱ سال سن دارم و مهندسي برق.الكترونيك دارم مي خواستم بدونم شرايطي هست براي من كه بتونم مهاجرت كنم البته ویزای کاری. به من میدن؟و البته از لحاظ مالي شرايط حداقلي دارم. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

    • امید جلالی فراهانی
      امید جلالی فراهانی گفته:

      با سلام و عرض ادب خدمت شما
      باید خدمت شریفتان عرض نماییم که رشته تحصیلی شما در اتحادیه اروپا شرایط کاری مناسبی دارد و بسیاری از شرکت ها ی معتبر نیاز به نیروی کار در این زمینه دارند شما باید حداقل ۳ الی ۴ سال سابقه ی کاری مرتبط با رشته تحصیلیتان داشته باشید و حداقل به زبان انگلیسی نیز اشنایی داشته باشید در واقع به صورت کلی شما شرایط ویزای کاری در اتحادیه اروپا را دارد اما باید شرایط و پرونده شما به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد تا بتوان بهترین کشور و شرایط کاری را برای شما فراهم نمود.
      حال اگر تمایل داشته باشید برای بررسی شرایط خود میتوانید با مشاورین زبده موسسات همکار آقای دکتر ملک پور تماس حاصل کرده و مشاوره رایگان داشته باشید و حتی از تخفیفات عید سعید فطر نیز بهره مند گردید.
      موفق و پیروز باشید

      شماره تماس موسسه اریکه برگزیدگان پارسیان: ۸۸۰۸۷۷۲۳
      ۸۸۵۶۷۳۴۰
      ۸۸۵۶۹۱۲۲

    • سمیرا میرزاقایی
      سمیرا میرزاقایی گفته:

      با سلام و عرض ادب
      در رابطه با اخذ ویزای کار نروژ شما می بایست دعوتنامه کاری از کارفرمای نروژی داشته باشید و در صورتی ارسال دعوتنامه کاری امکانپذیر خواهد بود که برای کار مورد نظر متقاضی در کشور نروژ یا کشورهای درکشورهای دیگر حوزه شنگن وجود نداشته باشد لذا شما جهت اخذ ویزای کار در کشورهای دیگر نیز بهتر است مدرک دانشگاهی داشته باشید لذا در حال حاضر شانس ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی برای شما بسیار بیشتر خواهد بود
      اما در حال حاضر وضعیت تأهل و سن شما می بایست بررسی شود
      جهت مشاوره رایگان با کارشناسان با شماره تلفنهای مؤسسه تماس بگیرید
      ۰۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶
      ۰۲۱۸۸۵۶۷۳۴۰

  3. مهدی
    مهدی گفته:

    سلام.
    من مهندس مکانیک ۳۳ ساله دارای فرزند ۱ ساله و شاغل در وزارت نفت ایران می باشم.من به صورت رسمی استخدام وزارت نفت هستم و در حال حاضر بر روی سکوهای استخراجی در خلیج فارس مشغول به کار هستم.
    با توجه به نفتخیز بودن و صنعتی بودن کشور نروژ آیا می تونم برای کار کردن و اقامت داعم در نروژهمراه با خانواده اقدام کنم؟
    فقط مساله اینه که برای ترک شغلم و به طبع ترک مزایای رسمی بودن در وزارت نفت باید از کارم مطمعن باشم.
    امکانش هست یه راهنمایی بکنید؟
    امیدی هست همین کار روی سکو رو در نروژ هم پیدا کنم؟

  4. محمد
    محمد گفته:

    با عرض سلام و احترام خدمت شما بنده ۲۳ سال سن دارم.کارشناسی کامپیوتر و ایلتس ۶ دارم یک سال وب مستر(مدیریت سایت ) بوده ام ایا با این شرایط امکان گرفتن اقامت در یکی از کشورهای اروپا (هلند-نروژ-آلمان) و دارم یا خیر ممنون

  5. عباس قائميان
    عباس قائميان گفته:

    با سلام، من ليسانس كشاورزي ( گرايش دامپروري ) دارم، ٤٤ سال سن دارم متاهلم، كارشناس بانك و كارشناس رسمي دادگستري هستم، همسرم ليسانس فيزيك داره و رييس يكي از ادارات و كارشناس رسمي دادگستري هست
    دخترم ١٢ ساله است
    براي ويزاي كار و اقامت از طريق كار در يكي از كشورهاي اسكانديناوي ميخوام اقدام كنم
    با توجه به شرايط سني و شغلي و تحصيلي آيا امكانش هست يا خير
    ممنونم ميشم راهنمايي بفرماييد

  6. ارش
    ارش گفته:

    با سلام
    من ۳۱ سالمه کرشناسی ارشد کشاورزی هستم. رشتم بیوسیستم هست. مرتبط با مکانیک. دارای ۱۰ مقاله علمی و مدرک زبان تافل. حدودا ۳ سال سابقه کار در زمینه نفت و گاز و استراکچر دارم.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که کدوم کشور ها میتونم اقدام کنم؟ کدوم مناسب تره و من به همراه خانمم که اونم کارشناسی ارشد داره میتونم برم؟

  7. مهلا
    مهلا گفته:

    با عرض سلام و وقت به خیر.
    من دانشجوی ترم آخر ارشد نرم افزار و ۲۵ ساله هستم. و همسرم هم شغل آزاد دارن(فروشگاه تایر) و دارای یک فرزند ۶ ماهه هستم.و تمکن مالی نیز داریم.سوال من این است که من میتونم برای ویزای دانشجویی در مقطع دکترا اقدام کنم؟و یا اینکه همسرم می تونن برای ویزای کار اقدام کنن؟وسوال دوم اینکه اگر هر یک از ما می تونیم دیگری را به همراه فرزندمون با خودمون ببریم؟من در سایتی مطالعه کردم که قوانین مهاجرت به نروژ از سال ۲۰۱۵ تغییر کرده و اگر بخواهم مهاجرت کنیم مجددا باید در مقطع ارشد تحصیل کنیم؟پیشاپیش تشکر فراوان از پاسخگویی شما

  8. احمد
    احمد گفته:

    سلام وخسته نباشیدازتمامی دوستان وخصوصاآقای ملکپورعزیزکمال تشکررادارم.
    من احمدهستم ۳۴ساله کارمند رسمی پالایشگاه نفت آبادان دارای مدرک لیسانس ict ازدانشگاه غیرانتفاعی و۱۰ سال سابقه کاری در شرکت نفت.درضمن متاهل ودارای یک فرزنددختر۱ساله هستم.همسرم نیزلیسانس حقوق وخانه دارهستند.وبه دلیل ضعف درزبان حدودااز۶ ماه پیش شروع به یادگیری زبان کردم.خواستم بدونم باتوجه به شرایط مذکورامکان کاریابی اینجانب در کشورهای نفتخیزاروپایی ویادیگر کشورهای اروپایی آمریکایی وجوددارد.آیاموسسه امکان همکاری رافراهم میکند؟هزینه این همکاری چقدراست؟وآقای ملکپور میشه پاسخ سوالاتم رو بدهید ؟دفعات قبل از طریق واتساپ وتماس مستقیم اقدام کزدم که نتوانستم نتیجه بگیرم.لطفاکمکم کنیدتاسریعترتصمیم گیری کنم .من قلبا وزبانااز تیم خوب ملکپورسپاسگذاری میکنم.حق نگه دارتان

  9. کریم
    کریم گفته:

    با عرض سلام
    بنده جوشکار فول تست با سابقه کاری بیش از ۷ سال و دارای مدارک فنی حرفه ای و تست فرم های بین المللی هستم و ۳۱ سال سن دارم. اگر لطفا فرمایید که چگونه برای مهاجرت اقدام کنم ممنون شما می شوم.
    با تشکر

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید